Aš taip pat perku Thomas Philipse, - jie be skonio stipriklių (bent jau taip rašo:) Ypač pas mus "einami" Asia-Gewurzsalz.
O kuo keičiate tuos sultinio kubelius? Na, žinau, kad brudas, bet kartais taip truksta laiko natūraliam mėsos sultinukui išsivirt
QUOTE(Tyrksė @ 2008 05 19, 12:28)
O kuo keičiate tuos sultinio kubelius? Na, žinau, kad brudas, bet kartais taip truksta laiko natūraliam mėsos sultinukui išsivirt
Aš niekada nenaudoju jokių sultinio kubelių, sriubą verdu su maltos mėsos frikadelėmis, nuo jų ir nuverda kažkiek sultinio. Sriubą pasiskaninam pagal poreikius grietine.
Na o kai labai reikia stipraus tikro sultinio, tai tokį ir išsiverdu
Didžiausia bėda yra ta, kad žmonės yra taip pripratę prie skonio stipriklių, dažiklių, kvapiklių, kad natūralus maistas atrodo prėskas ir neskanus. Todėl man labiausiai patinka subtili prancūzų virtuvė, kur prieskoniai naudojami saikingai, tik pabrėžti natūralų skonį.
QUOTE(Tyrksė @ 2008 05 19, 10:28)
O kuo keičiate tuos sultinio kubelius? Na, žinau, kad brudas, bet kartais taip truksta laiko natūraliam mėsos sultinukui išsivirt
Ekologiškų prekių parduotuvėse būna sultinio, aš pvz., pirkau Vilniuje Šv. Stepono 6, kaina lyg 18 lt, svorio nebeatsimenu, gal kokie 300 gramų, negaliu pažiūrėti, nes daviau MB, kad neštųsi į darbą, tai sakė labai skanus, kaip tikra sriuba.
QUOTE(Tyrksė @ 2008 05 19, 11:28)
O kuo keičiate tuos sultinio kubelius? Na, žinau, kad brudas, bet kartais taip truksta laiko natūraliam mėsos sultinukui išsivirt
Yra va tokie:
http://sanga.lt/lt/darzoviusultiniai
Esu nusipirkusi, bet dar neišbandžiau..
QUOTE(Rasma @ 2008 05 19, 13:39)
tas pats
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 19, 12:29)
As manau gamintojai ne durni ir jei neraso ant pakuotes E621 arba natrio glutamatas, vistiek jo ten gali buti tik kitu pavadinimu, pvz. skonio stipriklis.
parase skonio stipriklis jie privalo nurodyti koks, skonio stipriklis tai paskirtis labiau
mano nuomone tai is vis geriausia ir yra naudoti naturalias zoleles ir netingeti pasimiksuoti i misinius paciai... man tai net smagiau taip, pati savo skoniui prisitaikai ir pan
Aš tai mintį audžiu kaip pačiai nepatingėjus ir užsiveisus dailų priekonyną ant palangės, namuose turiu ir žurnalą su patarimais, tik dar geriau būtų, jei kas už mane tą darbą padarytų
QUOTE(benedikta @ 2008 05 20, 08:39)
Aš tai mintį audžiu kaip pačiai nepatingėjus ir užsiveisus dailų priekonyną ant palangės, namuose turiu ir žurnalą su patarimais, tik dar geriau būtų, jei kas už mane tą darbą padarytų
O pas mane tik bazilikai normaliai auga, siemet prisisejau visokiausiu prieskoniu, paskui pasirode, kad puse is ju i saldytuva reikejo det pries sejant
Papasakokit daugiau apie prieskonius, kas auginat, as irgi noriu prieskoniuku virtuvelej uzsiaugint
Labutis visoms mergaitėms ,
Tokią gerą ir aktualią tėmelę sukūrėt, šaunuolės .
Mintee, o kodėl reikia šaldytuve palaikyti sėklas? Aš vis ruošiuosi pasisėti ant palangės vazonėlyje
Šiaip labai daug prieskonių naudoju ir perkuosi juos pas krišnaitus, jų kiemelyje kažkoks kioskas yra ir prekiauja, nes ten rekomendavo sveiko maisto gaminimo mokyklėleje Tai ten tiesiai iš Indijos atveža, tik va, nlb aišku ar jie surinkti švariai ir aplamai iš kur , bet už tai kiek svorio numečiau ir labai sveikatą pataisiau , ką reiškia natūralūs.
Tik va, garstyčių miltelių pas juos niekad nemačiau, gal jie jų nevalgo , o aš pati darausi majonezą, ir man įeina į sudėtį, gal žinot kur gauti? Majonezą mano vyrai namuose valgo, man tai negalima
Tokią gerą ir aktualią tėmelę sukūrėt, šaunuolės .
Mintee, o kodėl reikia šaldytuve palaikyti sėklas? Aš vis ruošiuosi pasisėti ant palangės vazonėlyje
Šiaip labai daug prieskonių naudoju ir perkuosi juos pas krišnaitus, jų kiemelyje kažkoks kioskas yra ir prekiauja, nes ten rekomendavo sveiko maisto gaminimo mokyklėleje Tai ten tiesiai iš Indijos atveža, tik va, nlb aišku ar jie surinkti švariai ir aplamai iš kur , bet už tai kiek svorio numečiau ir labai sveikatą pataisiau , ką reiškia natūralūs.
Tik va, garstyčių miltelių pas juos niekad nemačiau, gal jie jų nevalgo , o aš pati darausi majonezą, ir man įeina į sudėtį, gal žinot kur gauti? Majonezą mano vyrai namuose valgo, man tai negalima
QUOTE(gabe60 @ 2008 05 20, 11:36)
Labutis visoms mergaitėms ,
Tokią gerą ir aktualią tėmelę sukūrėt, šaunuolės .
Mintee, o kodėl reikia šaldytuve palaikyti sėklas? Aš vis ruošiuosi pasisėti ant palangės vazonėlyje
Šiaip labai daug prieskonių naudoju ir perkuosi juos pas krišnaitus, jų kiemelyje kažkoks kioskas yra ir prekiauja, nes ten rekomendavo sveiko maisto gaminimo mokyklėleje Tai ten tiesiai iš Indijos atveža, tik va, nlb aišku ar jie surinkti švariai ir aplamai iš kur , bet už tai kiek svorio numečiau ir labai sveikatą pataisiau , ką reiškia natūralūs.
Tik va, garstyčių miltelių pas juos niekad nemačiau, gal jie jų nevalgo , o aš pati darausi majonezą, ir man įeina į sudėtį, gal žinot kur gauti? Majonezą mano vyrai namuose valgo, man tai negalima
Tokią gerą ir aktualią tėmelę sukūrėt, šaunuolės .
Mintee, o kodėl reikia šaldytuve palaikyti sėklas? Aš vis ruošiuosi pasisėti ant palangės vazonėlyje
Šiaip labai daug prieskonių naudoju ir perkuosi juos pas krišnaitus, jų kiemelyje kažkoks kioskas yra ir prekiauja, nes ten rekomendavo sveiko maisto gaminimo mokyklėleje Tai ten tiesiai iš Indijos atveža, tik va, nlb aišku ar jie surinkti švariai ir aplamai iš kur , bet už tai kiek svorio numečiau ir labai sveikatą pataisiau , ką reiškia natūralūs.
Tik va, garstyčių miltelių pas juos niekad nemačiau, gal jie jų nevalgo , o aš pati darausi majonezą, ir man įeina į sudėtį, gal žinot kur gauti? Majonezą mano vyrai namuose valgo, man tai negalima
O kaip darot majonezą?