Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius prieskonius pirkti?

as manau geriausi prieskoniai yra uzauginti savam darzeli tai krapukai ,petrazoles , svoguniukai ,cesnakiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
atsitiktinai Norfoje radau prieskoniu be maisto papildu thumbup.gif zinoma druskos juose apie 19%, taciau be jokiu E. Zaliuose pakeliuose ,,Sauda'' vadinasi. kotose parduotuvese as ju nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(olande @ 2009 03 25, 16:00)
atsitiktinai Norfoje radau prieskoniu be maisto papildu  thumbup.gif zinoma druskos juose apie 19%, taciau be jokiu E. Zaliuose pakeliuose ,,Sauda'' vadinasi. kotose parduotuvese as ju nepastebejau.

Aš tokius pirkau Maximoj.
O čia daugiau informacijos ir ne vien apie E BEF
Atsakyti
Perskaičiau visą temą,labai įdomu buvo kaip kuri maišo prieskonius,daug ką nusikopijavau į kompiuterį ir bandysiu naudoti.Sakykit,skaičiau,kad daug kas augina levandas,o jei pasėčiau aš jas vazonėlyje,ar jos augtų? nebus per mažai vietos,nes aukštis tai jų nemažas,tai ir šaknys atitinkamai didesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 01, 13:30)
Perskaičiau visą temą,labai įdomu buvo kaip kuri maišo prieskonius,daug ką nusikopijavau į kompiuterį ir bandysiu naudoti.Sakykit,skaičiau,kad daug kas augina levandas,o jei pasėčiau aš jas vazonėlyje,ar jos augtų? nebus per mažai vietos,nes aukštis tai jų nemažas,tai ir šaknys atitinkamai didesnės g.gif

kambaryje neteko ju auginamu matyti g.gif drauge augina balkone, dideliame vazone, ziemai nukerpa ir uzdengia eglisakiais , o vazona apsuka kaldra (na tokiems reikalams turi ji nenaudojamu)vasara grazu ir kvepia wub.gif Kita pazystama augina lauko verandoje irgi dideliame vazone..per ziema isodina i zeme lauke ax.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymą 4u.gif Aš balkone ir planuoju su vazonu laikyti,gal ir pas mane bus gražu ir kvepės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 05, 13:18)
Beje, natrio gliutamato deda ir į parduotuvines mišraines ir salotas. Kai rimi ar kur ten buvo skandalas dėl salmoneliozės, tai dar aptiko, kad skonio stiprintojus ir konservantus deda "iš akies", kaip prieskonius  blink.gif nors turėtų būti nustatytos normos kokiam kiekiui kiek reikia. Tai daugiau jokio "fast foodo"  ax.gif

ziauru doh.gif
ir mes kuri laika jau gaminame patys - ir skaniau, ir sveikiau
Atsakyti
Aš tai įvairius prieskonius perku Kaune urmo bazėje, vakarų rampoje. Yra ten ir kumyno, kalindži, šafrano ir dar begalė prieskonių mišinių be E. Taip pat arbatų ir ekologiškų produktų. Kaip skelbiasi internete tai siunčia prekes ir į kitus miestus. Pardavinėja geromis kainomis.
Internete galima rasti jų produktų čia www.sveikatosstilius.lt
smile.gif smile.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bobute369 @ 2009 04 28, 22:28)
Aš tai įvairius prieskonius perku Kaune urmo bazėje, vakarų rampoje. Yra ten ir kumyno, kalindži, šafrano ir dar begalė prieskonių mišinių be E. Taip pat arbatų ir ekologiškų produktų. Kaip skelbiasi internete tai siunčia prekes ir į kitus miestus. Pardavinėja geromis kainomis.
Internete galima rasti jų produktų čia  www.sveikatosstilius.lt
smile.gif  smile.gif  smile.gif

Pataisiau nuorodą

http://www.sveikatos.../lt/prieskoniai
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 01 02, 21:48)
Kas užsisakinėjate iš šio saito, kaip ten viskas tvarkoj su pristatymu ir prekėmis? Noriu pabandyt, bet esu nudegus su lietuviškais saitais, dėl to ir teiraujuos.
Gera mintis, dėkui. O kaip tu mali? Su kuo? Kažin kavamalėje gerai būtų? Arba su blenderiu? Grūstuvės neturiu.
O kur gauti ekologiško šafrano Vilniuje? Draugė išmokė kepti fantastiškas švediškas bandeles su šafranu, bet šio prieskonio turiu tik nevalyto iš Turkijos ir jis man nekelia pasitikėjimo.

Gal galėčiau gauti tų bandelių receptą, please 4u.gif Kad neteršti temos, galima į až.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 04 29, 11:19)
Gal galėčiau gauti tų bandelių receptą, please  4u.gif  Kad neteršti temos, galima į až.

Šafrano esu mačiusi Vilniuje, Basanavičiaus g-je yra tokia parduotuvė "Prieskoniai profesionalams", kažkas panašaus. Tik nesu tikra, kad ten ekologiškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bobute369 @ 2009 04 28, 21:31)
Internete galima rasti jų produktų čia  www.sveikatosstilius.lt
smile.gif  smile.gif  smile.gif

Papildyta:
Pataisiau nuorodą

http://www.sveikatos.../lt/prieskoniai

thumbup.gif aciu,puiki info- reikes butinai ten apsilankyti, nes kainos tikrai labai normalios, palyginus su kitomis eko parduotuvemis...
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 04 30, 21:11)
Šafrano esu mačiusi Vilniuje, Basanavičiaus g-je yra tokia parduotuvė "Prieskoniai profesionalams", kažkas panašaus. Tik nesu tikra, kad ten ekologiškas  ax.gif

geras ten pas tave apie "el shlamsta" straipsnis

et, net susikrimtau.... blink.gif smile.gif
einu lauk is kyber erdves

Atsakyti