as manau geriausi prieskoniai yra uzauginti savam darzeli tai krapukai ,petrazoles , svoguniukai ,cesnakiukai
atsitiktinai Norfoje radau prieskoniu be maisto papildu zinoma druskos juose apie 19%, taciau be jokiu E. Zaliuose pakeliuose ,,Sauda'' vadinasi. kotose parduotuvese as ju nepastebejau.
QUOTE(olande @ 2009 03 25, 16:00)
atsitiktinai Norfoje radau prieskoniu be maisto papildu zinoma druskos juose apie 19%, taciau be jokiu E. Zaliuose pakeliuose ,,Sauda'' vadinasi. kotose parduotuvese as ju nepastebejau.
Aš tokius pirkau Maximoj.
O čia daugiau informacijos ir ne vien apie E BEF
Perskaičiau visą temą,labai įdomu buvo kaip kuri maišo prieskonius,daug ką nusikopijavau į kompiuterį ir bandysiu naudoti.Sakykit,skaičiau,kad daug kas augina levandas,o jei pasėčiau aš jas vazonėlyje,ar jos augtų? nebus per mažai vietos,nes aukštis tai jų nemažas,tai ir šaknys atitinkamai didesnės
QUOTE(obelele25 @ 2009 04 01, 13:30)
Perskaičiau visą temą,labai įdomu buvo kaip kuri maišo prieskonius,daug ką nusikopijavau į kompiuterį ir bandysiu naudoti.Sakykit,skaičiau,kad daug kas augina levandas,o jei pasėčiau aš jas vazonėlyje,ar jos augtų? nebus per mažai vietos,nes aukštis tai jų nemažas,tai ir šaknys atitinkamai didesnės
kambaryje neteko ju auginamu matyti drauge augina balkone, dideliame vazone, ziemai nukerpa ir uzdengia eglisakiais , o vazona apsuka kaldra (na tokiems reikalams turi ji nenaudojamu)vasara grazu ir kvepia Kita pazystama augina lauko verandoje irgi dideliame vazone..per ziema isodina i zeme lauke
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 05, 13:18)
Beje, natrio gliutamato deda ir į parduotuvines mišraines ir salotas. Kai rimi ar kur ten buvo skandalas dėl salmoneliozės, tai dar aptiko, kad skonio stiprintojus ir konservantus deda "iš akies", kaip prieskonius nors turėtų būti nustatytos normos kokiam kiekiui kiek reikia. Tai daugiau jokio "fast foodo"
ziauru
ir mes kuri laika jau gaminame patys - ir skaniau, ir sveikiau
Aš tai įvairius prieskonius perku Kaune urmo bazėje, vakarų rampoje. Yra ten ir kumyno, kalindži, šafrano ir dar begalė prieskonių mišinių be E. Taip pat arbatų ir ekologiškų produktų. Kaip skelbiasi internete tai siunčia prekes ir į kitus miestus. Pardavinėja geromis kainomis.
Internete galima rasti jų produktų čia www.sveikatosstilius.lt
Papildyta:
Pataisiau nuorodą
http://www.sveikatos.../lt/prieskoniai
Papildyta:
QUOTE(bobute369 @ 2009 04 28, 22:28)
Aš tai įvairius prieskonius perku Kaune urmo bazėje, vakarų rampoje. Yra ten ir kumyno, kalindži, šafrano ir dar begalė prieskonių mišinių be E. Taip pat arbatų ir ekologiškų produktų. Kaip skelbiasi internete tai siunčia prekes ir į kitus miestus. Pardavinėja geromis kainomis.
Pataisiau nuorodą
QUOTE(Junda @ 2009 01 02, 21:48)
Kas užsisakinėjate iš šio saito, kaip ten viskas tvarkoj su pristatymu ir prekėmis? Noriu pabandyt, bet esu nudegus su lietuviškais saitais, dėl to ir teiraujuos.
Gera mintis, dėkui. O kaip tu mali? Su kuo? Kažin kavamalėje gerai būtų? Arba su blenderiu? Grūstuvės neturiu.
O kur gauti ekologiško šafrano Vilniuje? Draugė išmokė kepti fantastiškas švediškas bandeles su šafranu, bet šio prieskonio turiu tik nevalyto iš Turkijos ir jis man nekelia pasitikėjimo.
Gera mintis, dėkui. O kaip tu mali? Su kuo? Kažin kavamalėje gerai būtų? Arba su blenderiu? Grūstuvės neturiu.
O kur gauti ekologiško šafrano Vilniuje? Draugė išmokė kepti fantastiškas švediškas bandeles su šafranu, bet šio prieskonio turiu tik nevalyto iš Turkijos ir jis man nekelia pasitikėjimo.
Gal galėčiau gauti tų bandelių receptą, please Kad neteršti temos, galima į až.
QUOTE(valkiria @ 2009 04 29, 11:19)
Gal galėčiau gauti tų bandelių receptą, please Kad neteršti temos, galima į až.
Šafrano esu mačiusi Vilniuje, Basanavičiaus g-je yra tokia parduotuvė "Prieskoniai profesionalams", kažkas panašaus. Tik nesu tikra, kad ten ekologiškas
QUOTE(bobute369 @ 2009 04 28, 21:31)
Papildyta:
Pataisiau nuorodą
Papildyta:
Pataisiau nuorodą
aciu,puiki info- reikes butinai ten apsilankyti, nes kainos tikrai labai normalios, palyginus su kitomis eko parduotuvemis...
QUOTE(Vaizele @ 2009 04 30, 21:11)
Šafrano esu mačiusi Vilniuje, Basanavičiaus g-je yra tokia parduotuvė "Prieskoniai profesionalams", kažkas panašaus. Tik nesu tikra, kad ten ekologiškas
geras ten pas tave apie "el shlamsta" straipsnis
et, net susikrimtau....
einu lauk is kyber erdves