as tai perku CUP'e prieskonius. is karto misiniai be skonio stiprikliu, dazikliu. turiu nusipirkus makaronams ir ryziams ir vistienai tai labai
QUOTE(Deimira @ 2009 01 03, 12:08)
O su kokiom lietuviškom pardėm turėjai problemų???
Su www.patogupirkti.lt. Pinigus paėmė, o knygos neatsiuntė, neva neturi. Pinigų ilgai negrąžino.
budama knygyne varciau paskubomis kulinarijos knyga,tai ten rase ,kad pries naudojant safrana reikia pamirkyti 10 min vandenyje. gal kad geriau atsiskleistu visos jo savybes.nepaaiskino kodel
Ką gi visko užsisakiau iš ekoeko.lt. Viską atvežė antrą darbo dieną po užsakymo. TIk va turbūt viską iš vakaro laikė kurjerių mašinoj, tai viskas buvo suledėję - padažai, aliejus, riešutų sviestas, visi skalbikliai ir plovikliai...
QUOTE(saushil @ 2009 01 05, 13:55)
budama knygyne varciau paskubomis kulinarijos knyga,tai ten rase ,kad pries naudojant safrana reikia pamirkyti 10 min vandenyje. gal kad geriau atsiskleistu visos jo savybes.nepaaiskino kodel
Oho, kaip idomiai dar neteko girdeti, kad milteliu pavidalo prieskonius reiketu pamirkyti vandenyje gal turi mintyje ziedlapius , o ne ziedadulkes nes esu maciusi, kaip pazystami parsiveze is uzsienio , tipo ,safrano...:tai tu kroku ziedai buvo sudziovinti
QUOTE(Junda @ 2009 01 06, 23:35)
Ką gi visko užsisakiau iš ekoeko.lt. Viską atvežė antrą darbo dieną po užsakymo. TIk va turbūt viską iš vakaro laikė kurjerių mašinoj, tai viskas buvo suledėję - padažai, aliejus, riešutų sviestas, visi skalbikliai ir plovikliai...
Nieko sau na taip tikrai neturetu buti.. Manau parduotuves vadovai tikrai noretu zinoti toki dalyka..nes cai tai garantuotai kurjerio kalte
Pagaliau pabaigiau skaityt visą temą .
Jau nuo vasaros bandau visiškai nevartoti jokių prieskonių su E ir kitais blogiukais. Vienai moterėliai atidaviau nemažai prieskonių Santa marina tų didžiųjų tarų, tai iki šiol patenkinta yra. O aš tai turiu visokių grynų prieskonių prisipirkus tik ne visada dar sugebu juos tinkamai sumaišyt. Artimaiausiu metu nusipirksiu grūstuvę (jos jau metai kaip ieškau) bei kavamalę preiskoniams malt. Vargšas MB kuriam teks išbandyt visus prieskonių mišinių subtilumus.
Beje, sunkiausia man buvo atsisakyt vegetos, kurį laiką kasdien viriau sultinį iš vištienos, bet kai ji baigėsi teko susirast ekologiškus sultinius. Naudoju daržovių tiek sriuboms, tiek padažams.
Tai gal tiek, dar kartą ačiū už temoje pateiktas informacijas
Jau nuo vasaros bandau visiškai nevartoti jokių prieskonių su E ir kitais blogiukais. Vienai moterėliai atidaviau nemažai prieskonių Santa marina tų didžiųjų tarų, tai iki šiol patenkinta yra. O aš tai turiu visokių grynų prieskonių prisipirkus tik ne visada dar sugebu juos tinkamai sumaišyt. Artimaiausiu metu nusipirksiu grūstuvę (jos jau metai kaip ieškau) bei kavamalę preiskoniams malt. Vargšas MB kuriam teks išbandyt visus prieskonių mišinių subtilumus.
Beje, sunkiausia man buvo atsisakyt vegetos, kurį laiką kasdien viriau sultinį iš vištienos, bet kai ji baigėsi teko susirast ekologiškus sultinius. Naudoju daržovių tiek sriuboms, tiek padažams.
Tai gal tiek, dar kartą ačiū už temoje pateiktas informacijas
QUOTE(Hopeidea @ 2009 01 07, 00:22)
Nieko sau na taip tikrai neturetu buti.. Manau parduotuves vadovai tikrai noretu zinoti toki dalyka..nes cai tai garantuotai kurjerio kalte
Parašiau emailą, bet jokio atsakymo negavau. Nu bent jau parašytų, kad sorry ar kažką...
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 01 10, 23:26)
Artimaiausiu metu nusipirksiu grūstuvę (jos jau metai kaip ieškau)
vyras pirko rudenį Akropolyje (priešais Maximos kasas yra kažkokia parduotuvė)
aaaa... nemačiau iš pradžių, kad ne vilnietė,,,
O nebandėt kalindži sėklų, na skanumėlis, labai dera su varške. ypač skanu truputį pabert į varškės apkepo masę
Kad mirkyti prieskonius, tai pirmą sykį girdžiu, o štai, kad truputį pašildyti sviestuke ar aliejuje, tai pati tai praktikuoju.
Masalas pačios galit susimaišyti ir su kavamale susimalti. Šiaip nerekomenduoja daugiau keturių prieskonių maišyti.
Kad mirkyti prieskonius, tai pirmą sykį girdžiu, o štai, kad truputį pašildyti sviestuke ar aliejuje, tai pati tai praktikuoju.
Masalas pačios galit susimaišyti ir su kavamale susimalti. Šiaip nerekomenduoja daugiau keturių prieskonių maišyti.
Auginu pati-ant palanges jose tikrai nera jokiu E.Nebent,viena kita dulke,kuria nuplaunu...
QUOTE(chemistry @ 2009 01 03, 14:58)
as tai perku CUP'e prieskonius. is karto misiniai be skonio stiprikliu, dazikliu. turiu nusipirkus makaronams ir ryziams ir vistienai tai labai
As pritariu taip pat VCUP'e daug geru prieskoniu atradau, tikrai geresniu uz "vegeta"
Papildyta:
Beje labai patiko prieskoniai KITCHEN KING masala, visur ko gero tinkantys siek tiek astroki, bet jei mazai dedi, patiekalui suteikia nepakartojama aromata
QUOTE(Dakine @ 2009 01 22, 17:16)
Auginu pati-ant palanges jose tikrai nera jokiu E.Nebent,viena kita dulke,kuria nuplaunu...
Aš taip pat mėginau auginti ant palangės, kadangi gyvenu nuomojamam kambarį, o mūsų aukštas toks nei pirmas, nei rūsys, saulės negavo ir nuvyto... nei viena gėlė neauga... mano svajonė yra turėti nuosavą virtuvę ir ant palangės ar darželyje auginti daug priskoninių žolelių,daržovių, salotų ir etc. gal kada...