Naudoju indiškus prieskonių mišinius Masala, juose nėra E ir viso kito nereikalingo...
Jau atsirado jų ir RIMI, Norfos tinkluose.
padidintas vaizdas Indiškas prieskonių mišinys KITCHEN KING masala
7,89Lt. Gamintojas: Indija
KITCHEN KING masala
100% natūralus
22 prieskonių mišinys - Virtuvės karalius
Ši masala naudojama pagardinti daugeliui patiekalų - sriuboms, padažams, troškiniams, garnyrams, ryžių patiekalams ir kt. Baigiant gaminti patiekalą, įberkite nedidelį kiekį KITCHEN KING masalos. Mėgaukitės autentišku Indijos virtuvės skoniu ir kvapu.
Daržovių troškinys su pomidorais (receptas). 8 didelius pomidorus nuplaukite ir, supjaustę stambiais gabalais, sudėkite į elektrinį maišytuvą. Pamaišę 1 minutę, išimkite pomidorų žieveles (galima pertrinti per sietelį). Puode įkaitinę truputį lydyto sviesto (ar aliejaus), sudėkite pomidorus ir troškinkite 20 minučių. Įberkite 2 šaukštelius KITCHEN KING masalos. Kitame puode išvirkite neluptas bulves, morkas ir stambiai pjaustytus žiedinius kopūstus. Bulves ir morkas nulupkite, visas daržoves supjaustykite kubeliais ir kartu su 1 šaukšteliu druskos bei 1/2 puodelio vandens supilkite į pomidorų troškinį, užvirinkite. Tinka pagardinti žaliaisiais žirneliais, šviežiomis kalendromis ar petražolėmis.
Sudėtis: kalendros, kuminai, čili pipirai, kurkuma, juodieji pipirai, gvazdikėliai, ožragių lapeliai, druska, muškatai, džiovinti imbierai, kardamonų sėklos, cinamonai, laurų lapai, lęšiai, pankoliai, kmynai, garstyčios, česnakų ir svogūnų dribsniai, kardamonai, muškatų kevalų milteliai, kvapioji ferula.
<!--[if !supportLists]-->· Be konservantų <!--[endif]-->
<!--[if !supportLists]-->· Be skonio stipriklių <!--[endif]-->
<!--[if !supportLists]-->· Be dirbtinių dažiklių<!--[endif]-->
Geriausias iki: žr. ant pakuotės.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Neto: 100 g. Kilmės šalis: Indija.
Jeigu KITCHEN KING mišinys jums patiko, pabandykite ir kitų puikių MDH masalų PARANTHA, SAMBAR ir kt. Tegu MDH natūralūs prieskonių mišiniai tampa neatskiriama jūsų mitybos dalimi.
Tai viena iš daugelio masalų.
Ar kas naudojate sav virtuvėje, kokių turite atsiliepimų?