QUOTE(laumele @ 2008 12 11, 15:10)
klaipedoj yra bent pora aliejaus ir prieskoniu parduotuviu. ten yra pora vokieciu firmu kurios gamina prieskonius be E .O SIAIP GERIAUSIA is atskiru prieskoniu pasigaminti misini . kiekviena karta vis kitaip gaunasi . as prieskonius malu akmeninej trintuvej . kaip koks oliveris.
Yra jau ir lietuvisku prieskoniu be gliutamatu Nauja Panevezio firma "Gausa", tik dar i kai kuriuos deda jie maistinius dazus i sriubos , makaronu ir salotu bet labai daug rusiu be jokiu E
QUOTE(saushil @ 2008 12 16, 18:31)
nu si tema super labai megstu naturalius prieskonius.kas auginate raudonelius nepamirskit,kad ne vien mesytei jis tinka.pasidarykit arbatos tinka tiek dziovintas tiek zalias.gerina virskinima.o mano megstamiausias-ROZMARINAS tai prieskonis vistienai.o jau arbatos skanumelis .tik nesaldinkite cukrumi.na kas nori tiks medus.bet as geriu visai nesaldinta.taip pat gerina virskinima.o jeigu kiekviena diena suvalgysite po tris zalius sviezius rozmarino lapelius-apsisaugosit nuo daugybes ligu....senos tailandietes patarimas.
raudonelis mesytei labai tinka, dar ir minkstina ja naturaliai, as saslyka visuomet su raudoneliu darau Dar girdejau , kad arbata ne tik skrandziui gydyti, bet ir raminanciai veikia,bet man spaudimas zemas, tai nebandau gerti