QUOTE(Fergie @ 2008 08 30, 18:41)
Siandiena uzsukau i Marks & Spencer prisipirkau prieskoniu, o dar kiek liko
Dar nusipirkau pankolio seklu ir kadagio uogu
Fergie, o pankolio sėklų pirkai M&S?
Pusę metų nešiojuosi šį punktą pirkinių sąraše ir visur ieškau ir niekaip rasti negaliu
Pankolių sėklų man reikėjo kažkokiuose patiekaluose pagal receptą, tik aš neturėjau, tai tada dariau be jų. Nepamenu kokiuose, reiktų žiūrėti
QUOTE(Fergie @ 2008 08 31, 12:30)
"Baltuose drambliuose" lankausi ypac retai, nes MB totalus mėsiaėdis, jei patiekale nėra mėsos, tai galima sakyti jis nevalgo
Mano buvęs MB irgi buvo totalus mėsėdis, tačiau kai pabandė Baltuose drambliuose, eidavo su manim labai mielai. Tačiau sklinda kalbos, kad tai, kas buvo prieš kelis metus, dabar nebe taip gerai tenai
Papildyta:QUOTE(gabe60 @ 2008 09 06, 21:57)
Na kažkaip arbatos tai nebandžiau, man l kvapas patinka ožragės. Rašo, kad ožragė atstato jėgas, padeda esant vidurių užkietėjimui ir skausmams. Puikiai gydo sąnarius, stuburą, neleidžia peršalti galūnėms.
Pagal visus aprašymus man reiktų pagerti ožragės arbatos. O LT kur jos galima nusipirkt? Ar perkate kaip prieskonius ir darotės arbatą?
Papildyta:Beje, toms, kurios mėgsta gaminti pačios prieskonius, tai Maksimoje mačiau ekologišką baziliką gyvą, toks kur būna vazonėliuose. Pagalvojau, kad kas netingi užsiimt faina būtų pačiai ekologiško baziliko susidžiovint.