Superiniai prieskoniai yra Vilniaus centrinėje universaliėje, I aukšte, prieskonių parduotuvėlė "Prieskoniu abecelė", o jau mėsai ir žuvytei kokie prieskoniai super... Nerealu
QUOTE(rusaite @ 2008 08 23, 21:34)
o darzoves nepatamsejo dziovinant? mano tai negrazios patapo, kaip bandziau isidziovinti
Na spava tai pakeite: svogunai rausvi patapo, morkos isbluko, bet paprikos liko ryskios. Is esmes tai neprastai atrodo
QUOTE(kucaka7 @ 2008 08 24, 12:22)
Superiniai prieskoniai yra Vilniaus centrinėje universaliėje, I aukšte, prieskonių parduotuvėlė "Prieskoniu abecelė", o jau mėsai ir žuvytei kokie prieskoniai super... Nerealu
o jie be E?
Aš naudoju: druską, pipirus, karį ir visokias džiovintas žoleles : bazlikus, kalendras, provansalio žoleles ir viskas.
QUOTE(lilia @ 2008 08 29, 20:52)
Aš naudoju: druską, pipirus, karį ir visokias džiovintas žoleles : bazlikus, kalendras, provansalio žoleles ir viskas.
Dar geras prieskonis yra kmynai, gali buti ir malti.
Siandiena uzsukau i Marks & Spencer prisipirkau prieskoniu, o dar kiek liko
Gal kas naudojate vaistines ožragės sėklas? Ant pakuotes raso, kad tinka indiskam troskiniui, bet man nelabai aisku kas tai per prieskonis
Dar nusipirkau pankolio seklu ir kadagio uogu
An visu parasyta, kad sis produktas buvo pagamintas gamykloje, kurioje sezamo seklos naudojamos kaip priedas.
Ka tai galetu reiksti?
Gal kas naudojate vaistines ožragės sėklas? Ant pakuotes raso, kad tinka indiskam troskiniui, bet man nelabai aisku kas tai per prieskonis
An visu parasyta, kad sis produktas buvo pagamintas gamykloje, kurioje sezamo seklos naudojamos kaip priedas.
Ka tai galetu reiksti?
QUOTE(Fergie @ 2008 08 30, 19:41)
Siandiena uzsukau i Marks & Spencer prisipirkau prieskoniu, o dar kiek liko
Turiu keletą mėgstamų patiekalų, kur ožragės sėklos naudojamos. Jos gan kartokos, tai patariama nepadaugint, o jei kepamos prieš dedant į patiekalą tai irgi reikėtų stengtis neperkaitint.Tiktų daržovių garnyrams ruošti.
Jei "baltuose drambliuose" valgei samosas, tai jos įdare naudojamos.
O kam bus pankolis naudojamas? Man jis tik arbatai tinkamas atrodo
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 30, 22:56)
Turiu keletą mėgstamų patiekalų, kur ožragės sėklos naudojamos. Jos gan kartokos, tai patariama nepadaugint, o jei kepamos prieš dedant į patiekalą tai irgi reikėtų stengtis neperkaitint.Tiktų daržovių garnyrams ruošti.
Ačiū tau labai
"Baltuose drambliuose" lankausi ypac retai, nes MB totalus mėsiaėdis, jei patiekale nėra mėsos, tai galima sakyti jis nevalgo
Apie pankoli žinau tik iš Oliverio laidos, bet jis ten naudoja sviezia ir saknis. Eksperimentuosiu. Ant ipakavimo rašo: "Suteiks nuostabų saldymedžio aromata Jūsų troškiniui, duonai, daržovėms ar žuviai. Indijs produktas.
Dar buvo juodods svogunu granulytes, tai man labai keistai atrodė, nepirkau.
QUOTE(lilia @ 2008 08 29, 20:52)
mano patys mylimiausi prieskoniai,naudoju kasdien,be ju neapseiciau
QUOTE(Fergie @ 2008 08 30, 19:41)
Ka tai galetu reiksti?
Ka tai galetu reiksti?
tam, kad sezamui alergiški žmonės netyčia nenusipirktų alergeno
QUOTE(katutis @ 2008 09 04, 19:47)
tam, kad sezamui alergiški žmonės netyčia nenusipirktų alergeno
ačiū net nepagalvojau
Vakar apsilankiau Tymo turgelyje, tai kiek prieskoniu pasirinkimas nemažas ir kainos mažesnės nei M&S, rekomenduoju apsilankyti.
ner už ką
kokių ten prieskonių matei? Žolelių atskirų ar mišinukų?
kokių ten prieskonių matei? Žolelių atskirų ar mišinukų?