QUOTE(agnuta @ 2008 05 05, 10:06)
ne tik universaliuose, bet praktiskai visuose prieskoniu misiniuose. sakiau reiks pirkt atskirai visokius prieskonius kazin, kaip kitos daro ir kur juos perka?
Atsisakiau mišinių ir visokiausių sultinio kubelių. Stengiuosi naudoti šviežias prieskonines žoleles:baziliką, kalendrą, krapus, petražoles,šalaviją, raudonėlį, mairūną-auginuosi pati namuose ar pardėj vazonėliuose nusiperku. Žaliuoja ilgai, tik reikia palaistyti. Tiesa, verdant šviežias žoleles reikėtų berti pabaigoje, kad jos neprarastų skonio, labiau jaustųsi. Nebent tai būtų koks čiobrelis, tai jam reikia laiko aromatiniams aliejams išskirti. Žinokit
O visokius džiovintus kai prireikia, tai perku Maxej ar Iki, kartais Rimi. Tik pagrindinė taisyklė- jokių mišinių ir jokių skonio stipriklių. Specializuotose prieskonių parduotuvėse nesilankau. Kažkaip užtenka ir to kas yra didžiuosiuose centruose ar darže, ar ant palangės
Balta, tikrai ačiū
Iš tikrųjų Nivea pradžiugino labai