nu va jau daugiau nei savaite geriuKt, ir pakolkas viskas gerai.........
noras myletis, tiesiog superinis , laukiu pastoviai kada MB gris, kad galeciau pasimylet, svoris nekinta, gal del to kad apetitas sumazejo ir seip labai gerai jauciuosi, tai gal tiko, bet ziuresim dar po men.kas bus
daugiau nei 2 metus geriu KT lindynette20 ir jokiu pasaliniu reiskiniu nepastebejau super nei pikta ,nei svoris pakito.... nu vienu zodziu esu ptenkinta
Šilainių IKI esančioje vaistinėje Gintarinė grupė vakar mokėjau maximum kainą už Lindynette 20....23,06Lt. Vartoju jau 3 metai beveik, išrašė gydytoja. Ir dar galiu pasakyti, kad gydytojos nuomone viena cista dingo man šitų KT pagalba... Sako būn atokia reakcija, man pasirodo jos labai tiko.
Aš taip pat jas geriu jau antri metai šalutinio poveikio jokio nebuvo, beto susitvarkė mėnesinės, dabar žinau ne tik jų pradžios dieną, bet ir laiką
[as irgi geriu treti metai ir jokiu minusu savyje nepastebejau. sergu 1,5 dienos ir tikrai net laika galiu pasakyti kelinta susirgsiu.
sveiKutes,Lindynete30 vartoju beveik 3men. viskas Kol kas svoris neauga,o gal kad laiKaus dietos.nuotaiKa KoKia buvo, toKia liKo.svarbiausia visada zinau Kada bus mano dienos.Kol Kas tinKa ir patinKa.
Hmm, o man apetitas padidėjo, kai pradėjau šitas KT gert Porą pirmųjų dienų dar galvą laaaabai skaudėjo, bet po to viskas normalizavosi, išskyrus tą nelemtą apetitą
QUOTE(tiju @ 2007 08 16, 10:29)
Aš taip pat jas geriu jau antri metai šalutinio poveikio jokio nebuvo, beto susitvarkė mėnesinės, dabar žinau ne tik jų pradžios dieną, bet ir laiką
na čia tai tikslumas! pavydėtina... kažkaip galvoju aš prie šitų pereiti, nes galima keisti į tas pačias didesnių dozių.
man tai jos labai norėčiau pasidomėt ar jus darot pertrauką gerdamos KT? Girdėjau, kad ilgai geriant, vėliau gali būti sunku pastot..
aš kartais du mėn iš eilės geriu
QUOTE(Linokas @ 2007 08 22, 12:42)
aš kartais du mėn iš eilės geriu
O tau tada nebuna gausios menesines?nesiryztu taip daryti,nes nezinau ar kraujavimas nepagauseja.nes ir taip trejeta dieneliu 'plaukiu'
Sveikos, aš dar tik trečia diena geriu, bet pastebėjau, kad labai troškinti pradėjo, vis geriu ir geriu vandenį