QUOTE(FoxLady @ 2009 02 02, 17:52)
Siandien pirkau Eurovaistineje tai kainavo beveik 30Lt
Nepagalvojau anksciau daugiau nusipirkti, o dabar taip pabrange..
Man tai nera visiskai jokiu salutiniu pozymiu, tik menesines nebe tokios skausmingos ir labai jau negausios, na dar oda pagrazejo
Tik man didziulis psichologinis spaudimas po tu visu straipsniu apie KT kenksminguma
tai ten dėl to naujo pvm ar ko ten.. Aš irgi nusigandau po naujų nuėjus nusipirkt.. brrr.. Būčiau rezervan užsipirkus
O man kažkaip kyla įtarimas, kad nuo KT apie 10 kg prie manęs prilipo. Nes krūtinė tai garantuotai nuo jų padidėjo, tai turbūt ir kitas vietas susimastė padidint
Jei psichologinį spaudimą jaučiat tai gal geriau nebeskaitykit? nes tas galvojimas gali kaip tik kokia liga įtaisyt, kaip sakoma kad ligą galima įsikalbėti, taip galit ir kokį pašalinį tablečių poveikį įsikalbėt.. Aš kažkaip jau nebelabai imu visa tai. Nes kolkas niekaip kitaip saugiai nesijaučiu..sargių nepirksi ištisai, o dienų ciklo skaičiuot tai nesinori..draugo ir savęs kankinimas būt.. Geriu tabletes ir kolkas džiaugiuosi
Kašariūkšte, man rods lindynette 30 "stipresnės", jei taip galima pavadint
o kurias iš jų gert siūlyčiau pasikonsultuoti su gydytoju, nes vienom 20 kitom 30 išrašo
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)