[quote=vicule,2008 06 05, 19:08]
[quote=AsataN<--,2008 06 04, 23:35]
As per sawo mm negerdawau.nes tai yra pertrauka.o kai buna pertrauka,jie nebeiksmingi.jei jau taip sako,kad wiena neisgerus tabletes,gali pastot,o jau per menesines apsaugota.pfff. nzn,man daktare ka kita sake.kad kai pima k.pradedi pakuote gywenime,tai reik saugotis papyldomai.tai wa..wieni taip kiti kitaip..
[/quote
bet kuriuo atveju manyciau kad panelei reiketu pas gydytoja apsilankyti ir tada viska issiaiskinti
[/quote]
teip as irgi taip galwoju
o as norejau pasidometi kiek mazdaug kainuoja tos lindynette 30?
QUOTE(indria @ 2008 06 06, 13:57)
o as norejau pasidometi kiek mazdaug kainuoja tos lindynette 30?
Camelia vaistinėje pirkdavau už 18 berods litų
QUOTE(Top_Secret @ 2008 06 06, 16:23)
o kiek ten ju yra?
QUOTE(indria @ 2008 06 06, 17:32)
o kiek ten ju yra?
21 tabletė kaip tik 3 savaitėm, o po to darai savaitės pertrauką
Noreciau paklaust o jums isvardinti pozymiai (arba pilvo maudimas, ar galvos skausmas, ar pykinimas, ar dar kazkas) prasidejo po pirmos tabletes ar po kazkurio laiko?
Aciu
Aciu
QUOTE(RIKIS @ 2008 06 13, 18:00)
Noreciau paklaust o jums isvardinti pozymiai (arba pilvo maudimas, ar galvos skausmas, ar pykinimas, ar dar kazkas) prasidejo po pirmos tabletes ar po kazkurio laiko?
Aciu
Aciu
po kazkurio laiko.MAN
QUOTE(RIKIS @ 2008 06 13, 17:00)
Aciu
Aciu
Po pirmojo mėnesio
Jaučiu, kad ir man pradeda galvą skaudėt dažnai, bet gali būti kad čia dėl kitko, šiaip daug streso ir mažai poilsio pastaruoju metu
QUOTE(Top_Secret @ 2008 06 06, 16:23)
o as Farmoi uz 25lt perku
bet man pradejo svoris augt..galbut nuo ju...
QUOTE(Top_Secret @ 2008 06 14, 22:39)
Jaučiu, kad ir man pradeda galvą skaudėt dažnai, bet gali būti kad čia dėl kitko, šiaip daug streso ir mažai poilsio pastaruoju metu
o gal ir nuo ju:)