Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Lindynette"

QUOTE(Top_Secret @ 2008 03 02, 12:22)
Šiaip kiek girdėjau tai visada nuo stipresnių reikia pradėt, va šiuo atveju Lindynette 30  g.gif  o po to tik pereit prie 20  smile.gif  aš geriu Lindynette 30, tai nėra jokių bereikalingų tepliojimų, o ir savijauta puiki, nejaučiu jokių šalutinių poveikių. Va dabar nedariau pertraukos tai bus matyt, kaip seksis šį mėnesį  ax.gif

hm,man kaip tik ginekologe sake kad jei pakaks lindynette20 tai 30-tiniu net nereikes gerti g.gif ,ju teks griebtis jei tik bus ilgas tepliojimas ar kitos bedos unsure.gif

o siandien jau nebeteplioja thumbup.gif,nes jau buvau issigandus kai prisiskaiciau kad panelem po visa menesi tepa verysad.gif .tikiuos kita menesi viskas bus ciki,be jokiu tepliojimu rolleyes.gif

murkyte20,bent jau man ginekologe sake kad geriant KT mmm beveik visada sutrumpeja ir tampa nebe tokios gausios mirksiukas.gif .o elgtis manau reikia lygiai taip,kaip kad pamirsus isgerti tablete ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicule: 02 kovo 2008 - 13:49
QUOTE(Murkyte20 @ 2008 03 02, 14:27)
labukas, as taip pat geriu Lynete 20,jau antra lapeli pradejau, taciau jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau, nebent tai kad pilvo apacia gan stirpiai skauda pries menesines, ir menesines buvo idomios, sirgau tik kelias dienas ir negausiai g.gif  nors visad sirgdavau gausiai ir visa savaite,.
ka reikia daryti jei padarius ten ta 7dienu pertrauka, pamirsau isgerti ir pertrauka gavosi 8dienos? doh.gif

na reikia gerti toliau, kaip geri, tik savait3 papildomai saugotis blush2.gif
Atsakyti
ir vel as, dbar labai sunerimau, atsake man kad reikia saugotis tada papildomai savaite blink.gif o mes papildomai nesisaugojom doh.gif tai db reiks kad pastosiu? blink.gif
man drauges buva sakius, va kai neigeriau ta diena kuria reikejo sako tada ta diena isgerk 2 tabletes ir poto kaip visada gerti...
patarkit ka, dabar labai jau bijau fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murkyte20: 03 kovo 2008 - 12:13
Murkyte20, na kai pamiršti išgerti tabletę, reikia išgert iškart tada, kai prisimeni ir po to jau reikiamu laiku ir toliau gerti, kaip visada, bet saugotis papildomai būtinai reikia. Na, kad pastojai 100 proc tikrai nereiškia, paprasčiausiai pairšus išgerti tabletę lb susilpnėja kt poveikis.. Na o jei tą savaitę papildomai nesisaugojot, atsargai pasidaryk nėštumo testą, kad būtų rami galva. viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
bet nestumo testa reikia darytis po dvieju savaiciu ar anksciau jau parodo jei kas yra? fear.gif
Atsakyti
Murkyte20, yra nėštumo testas, kuris rodo ir po 10 dienų, jis kainuoja apie 11Lt. tik nepamenu kaip vadinas.. Vaistinėje paklausus, manau, pasakys.
Atsakyti
as geriu lindynette30 jau 3 metus.. man jos puikiai tinka! thumbup.gif nei tepliojimu, nei svorio ar nuotaikos pasikeitimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2006 04 25, 11:53)
su potraukiu prastai blush2.gif  bet kad ir geriant kitas taip pat buvo.... kaip kotos supermamos sprendzia sias problemas??

Papildyta:
As geriu Yasminelle,puikiai jauciuos ir vyro noriu vis labiau.Juose ira hormonas-drospirenono kuris didina lytini aktivuma.Taciau nepigios 45lt,tai ginekologe rekomendavo Lindynette,bet kai paskaiciau merginu komentarus...verciau mokesiu brangiau ir neprarasiu aistros.
Atsakyti
Aš jau antras mėnuo kaip geriu lindynette 30 ax.gif
Pirma mėnesį, kai išgėriau pirmą tablete, tai kitą diena truputi papykino, o dėl tepliojimo, tai laaabai tepliojo, vieną dieną taip suerzino, kad sakiau nutrauksiu aggressive.gif
bet nenutraukiau blush2.gif dbr antras mėnuo ir neteplioja, išvis jokių simptomų, net keista g.gif thumbup.gif
tik va- man gydytoja sakė, kad jei neteplios, pradėt gert lindy 20, o kam to reik? gal kas galit pasakyt? nes man šiaip ir dabar labai čiki viskas cool.gif
Atsakyti
Jos skirias tuo,kad Lindynette 20 yra 0,02mg etinelestradolio,o L 30 yra 0,03mg sio hormono.Skaitoma kuo mazesnis kiekis hormonu tuo geriau,taciau nevisom.Pabandyk pereiti prie L20,jai netiks vel grisi prie L30.O taip skiria,kad organizmas prissitaikytu greiciau.Nors man iskart silpnesnes siule.
Atsakyti
na,manyciau jei pakanka silpnesniu tai jas ir naudoti ax.gif .juk siaip ar taip hormonai...
Atsakyti
Na ir mano nuomone tokia,kad kuo maziau tuo geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti