QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 12 04, 12:03)
Tai ten eurovaistinė. Rr kiek man teko susidurti, eurovaistinėse praktiškai visi KT brangesni. Man tai mama iš vaistinės paima. Čia pajūry. O šiaip tai patarčiau eit į kokias mažas vaistinėles, kurios nepriklauso dideliems tinklams. Jos paprastai labai nesukelia kainų
dabar dar pagalvojau, kad gal kainos skiriasi dėl to, jog skirtingo stiprumo geriam. Aš tai geriu Lindynette 20. Tai jos yra pigesnės už Lindynette 30
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2007 12 04, 22:00)
norejau paklausti tokio dalyko, pora metu geriau lindynete 30, o dabar gydytoja israse lindynete 20, pradejau gert po tos savaites. kazkur girdejau, jei geri naujus vaistus, reikia juos gert pirma menesiniu diena. tai skaiciuko pasikeitimas jau skaitosi nauji vaistai ar ne. zodziu ar reikejo gert pirma menesiniu diena ar po savaiteles?
Aš iš feminos keičiau į šitas, tai gėriau po savaitės. Iš esmės tai tos dienos labiau svarbu, jei galvoji apie apsaugą. Aš kadangi KT geriu labiau dėl jų šalutinio poveikio, tai man tas nebuvo labai aktualu
O šiaip tai prie kiekvienos KT pakuotės būna informacinis lapelis, kur aiškiai parašyta, kada pradėt gert, jei tai pirmosios KT, ir kada pradėt gerti, jei keiti KT.