Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

girdėjau kad turint šią problemą negalimą į pirtis vaikščiot verysad.gif nes vos tik apsigydai jie vėl išryškėja doh.gif o man taip patinka verysad.gif
beje negalima ir saulėje, soliariumuose (net kremai nepadeda) verysad.gif
ką daryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 20:40)
girdėjau kad turint šią problemą negalimą į pirtis vaikščiot  verysad.gif  nes vos tik apsigydai jie vėl išryškėja  doh.gif  o man taip patinka  verysad.gif
beje negalima ir saulėje, soliariumuose (net kremai nepadeda)  verysad.gif
ką daryt?  blush2.gif

tai cia tik minimumas smile.gif

Daug ko negalima kai kapiliarai yra arti odos smile.gif Gerti..ypac raudonojo vyno, susilti labai nepatartina..tai intensyvus sporas atkrenta smile.gif Praktiskai nieko negalima aks temperatura tavo organizme pakleia nes tai plecia kapiliarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 19:40)
girdėjau kad turint šią problemą negalimą į pirtis vaikščiot  verysad.gif  nes vos tik apsigydai jie vėl išryškėja  doh.gif  o man taip patinka  verysad.gif
beje negalima ir saulėje, soliariumuose (net kremai nepadeda)  verysad.gif
ką daryt?  blush2.gif

absoliuti tiesa drinks_cheers.gif
Raustanciai odai galite isbandyti Avene "Anti-Rose", o kraujagysliu sienelems stiprinti reiktu sugerti vit.C kursa.
Atsakyti
Sarasiukas kremuku odai su issipletusiais kapiliarais ir roziniais spuogiukais (palaikomasis gydimas):
1. Avene rich anti-redness kremas sausai odai
2. Avene light anti-redness emulsija misraiai ir normaliai odai
3. Avene diroseal kremas
4. Bioderma sensibio AR
5. Ureage roseliane kremas veidui
6. IWOSTIN kremas odai su issipletusiais kapiliarais
7. DNA Super phyto rich moisturizer

Prausikliai:
1. Physiogel prausiklis
2. DNA Creme of nectar soothing wash
3. Avene rinse off gentle cleanser svelni prausiamoji zele
4. Bioderma atoderm foaming gel gelis prausiklis
5. Ureage surgras/ Cu-Zn valomasis gelis
6. Iwostin prausimosi gelis alergiskai odai

SEKMES mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas gali pabloginti odos su issipletusiais kapiliarais bukle:
- saules ir aukstos temperaturos/karsto oro poveikis
- kosmetika, kurios sudetyje yra SPIRITO/ KVAPIUJU MEDZIAGU/ LANOLINO
- stresas arba nerimas (kurio praktiskai isvengti neimanoma schmoll.gif )
- alkoholiniai gerimai
- karsti gerimai ir maistas
- astrus maistas
- kortikosteroidai
- savarankiskas gydymasis ir aknes tipo ligoms taikomas gydymas daznai sukelia bukles pablogejima
Atsakyti
Buvau pas kosmetologę ir man pranešė apie išsiplėtusius kapiliarus schmoll.gif kažkaip seniau niekada nesusimąsčiau...

Bandysiu sunaudoti Germaine de Capuccini bioaktyvatorių su vit. C (nuotraukoje tas mažutis).

user posted image
Atsakyti
sveikos, jauciu ir man teks stoti i jusu gretas - mano nosis raudonuoja, ypac vienoj vietoj, kur remiasi akiniu sparnelis doh.gif nosis jau senai raudonuoja - kiek save pazystu, tik niekad nesusimasciau, kad cia gali buti rimtos odos ligos pozymis unsure.gif
planuoju isbandyti Bioderma Sensibio AR kremuka linkusiai i raudoni odai
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 07 29, 20:25)
gal kas naudojat/bandėt šitokį dalykėlį? norėtųsi atsiliepimų 4u.gif

user posted image
Stipriai kraujo priplūdimą mažinanti želė
Veikia prieš odos paraudimus, stiprina odos kapiliarus. Azulenas, agurkų, lazdyno riešutų ekstraktai ramina, drėkina odą, mažina jos paraudimus. Naudojamas kaip serumas prieš įprastą kremą ar vienas, jei oda yra mišri ar riebi. Galima naudoti kaip kaukę itin jautriai ar apyakių odai.

domina atsiliepimai ir apie kitas šio gamintojo priemones jautriai odai 4u.gif

Papildyta:

Naudoju kaip buna labai paraudus oda, uzsitepu kaip kauke ir palaikau apie15-20min.labai gerai nuramina, dar naudoju krema ir tonika. thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikutes galiu patari nuo raudonio reikia pirkti Lierac krema kuris parduodamas tik vaistinese zalios spalvos Apaisante vadinasi. Kaina ne maza bet labai padeda biggrin.gif Kiek zinau jo Eurovaistinese nera. Siulyciau paieskoti Šeimos vaistinėse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridap @ 2008 12 17, 02:24)
smile.gif  Sveikutes galiu patari nuo raudonio reikia pirkti Lierac krema kuris parduodamas tik vaistinese zalios spalvos Apaisante vadinasi. Kaina ne maza bet labai padeda  biggrin.gif Kiek zinau jo Eurovaistinese nera. Siulyciau paieskoti Šeimos vaistinėse  thumbup.gif

Kokia jo sudetis? abstrakciai gal gali parasyt smile.gif kuo jis geras? nuima raudoni ar tik uzmaskuoja?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 17, 10:05)
Kokia jo sudetis? abstrakciai gal gali parasyt  smile.gif  kuo jis geras? nuima raudoni ar tik uzmaskuoja?

Mane irgi domina. O odos nesausina?
Atsakyti
Aš ir Lierac naudoju, jau pusę metų, rezultatu patenkinta, tikrai mažiau raudonio... Man odos nesausina, kremukas gan lengvas, bet mano sausai odai pakanka. Dėl sausinimo niekada negali žinoti, priklauso nuo odos... Labai skalsus, niekaip vieno buteliuko nepribaigiu.
Turi žalią pigmentą, o sudėties tikslios nepasakysiu, ne lietuviškai viskas surašyta.. Žinau, kad yra liepų, avižų, kažkokių dumblių ir dar kelių žolių ekstraktai, kurie ir veikia raudonį.
smile.gif
Atsakyti