girdėjau kad turint šią problemą negalimą į pirtis vaikščiot nes vos tik apsigydai jie vėl išryškėja o man taip patinka
beje negalima ir saulėje, soliariumuose (net kremai nepadeda)
ką daryt?
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 20:40)
girdėjau kad turint šią problemą negalimą į pirtis vaikščiot nes vos tik apsigydai jie vėl išryškėja o man taip patinka
ką daryt?
ką daryt?
tai cia tik minimumas
Daug ko negalima kai kapiliarai yra arti odos Gerti..ypac raudonojo vyno, susilti labai nepatartina..tai intensyvus sporas atkrenta Praktiskai nieko negalima aks temperatura tavo organizme pakleia nes tai plecia kapiliarus
QUOTE(Juxt @ 2008 09 12, 19:40)
ką daryt?
ką daryt?
absoliuti tiesa
Raustanciai odai galite isbandyti Avene "Anti-Rose", o kraujagysliu sienelems stiprinti reiktu sugerti vit.C kursa.
Sarasiukas kremuku odai su issipletusiais kapiliarais ir roziniais spuogiukais (palaikomasis gydimas):
1. Avene rich anti-redness kremas sausai odai
2. Avene light anti-redness emulsija misraiai ir normaliai odai
3. Avene diroseal kremas
4. Bioderma sensibio AR
5. Ureage roseliane kremas veidui
6. IWOSTIN kremas odai su issipletusiais kapiliarais
7. DNA Super phyto rich moisturizer
Prausikliai:
1. Physiogel prausiklis
2. DNA Creme of nectar soothing wash
3. Avene rinse off gentle cleanser svelni prausiamoji zele
4. Bioderma atoderm foaming gel gelis prausiklis
5. Ureage surgras/ Cu-Zn valomasis gelis
6. Iwostin prausimosi gelis alergiskai odai
SEKMES
1. Avene rich anti-redness kremas sausai odai
2. Avene light anti-redness emulsija misraiai ir normaliai odai
3. Avene diroseal kremas
4. Bioderma sensibio AR
5. Ureage roseliane kremas veidui
6. IWOSTIN kremas odai su issipletusiais kapiliarais
7. DNA Super phyto rich moisturizer
Prausikliai:
1. Physiogel prausiklis
2. DNA Creme of nectar soothing wash
3. Avene rinse off gentle cleanser svelni prausiamoji zele
4. Bioderma atoderm foaming gel gelis prausiklis
5. Ureage surgras/ Cu-Zn valomasis gelis
6. Iwostin prausimosi gelis alergiskai odai
SEKMES
Kas gali pabloginti odos su issipletusiais kapiliarais bukle:
- saules ir aukstos temperaturos/karsto oro poveikis
- kosmetika, kurios sudetyje yra SPIRITO/ KVAPIUJU MEDZIAGU/ LANOLINO
- stresas arba nerimas (kurio praktiskai isvengti neimanoma schmoll.gif )
- alkoholiniai gerimai
- karsti gerimai ir maistas
- astrus maistas
- kortikosteroidai
- savarankiskas gydymasis ir aknes tipo ligoms taikomas gydymas daznai sukelia bukles pablogejima
- saules ir aukstos temperaturos/karsto oro poveikis
- kosmetika, kurios sudetyje yra SPIRITO/ KVAPIUJU MEDZIAGU/ LANOLINO
- stresas arba nerimas (kurio praktiskai isvengti neimanoma schmoll.gif )
- alkoholiniai gerimai
- karsti gerimai ir maistas
- astrus maistas
- kortikosteroidai
- savarankiskas gydymasis ir aknes tipo ligoms taikomas gydymas daznai sukelia bukles pablogejima
Buvau pas kosmetologę ir man pranešė apie išsiplėtusius kapiliarus kažkaip seniau niekada nesusimąsčiau...
Bandysiu sunaudoti Germaine de Capuccini bioaktyvatorių su vit. C (nuotraukoje tas mažutis).
Bandysiu sunaudoti Germaine de Capuccini bioaktyvatorių su vit. C (nuotraukoje tas mažutis).
sveikos, jauciu ir man teks stoti i jusu gretas - mano nosis raudonuoja, ypac vienoj vietoj, kur remiasi akiniu sparnelis nosis jau senai raudonuoja - kiek save pazystu, tik niekad nesusimasciau, kad cia gali buti rimtos odos ligos pozymis
planuoju isbandyti Bioderma Sensibio AR kremuka linkusiai i raudoni odai
planuoju isbandyti Bioderma Sensibio AR kremuka linkusiai i raudoni odai
QUOTE(emmute @ 2008 07 29, 20:25)
gal kas naudojat/bandėt šitokį dalykėlį? norėtųsi atsiliepimų
Stipriai kraujo priplūdimą mažinanti želė
Veikia prieš odos paraudimus, stiprina odos kapiliarus. Azulenas, agurkų, lazdyno riešutų ekstraktai ramina, drėkina odą, mažina jos paraudimus. Naudojamas kaip serumas prieš įprastą kremą ar vienas, jei oda yra mišri ar riebi. Galima naudoti kaip kaukę itin jautriai ar apyakių odai.
domina atsiliepimai ir apie kitas šio gamintojo priemones jautriai odai
Stipriai kraujo priplūdimą mažinanti želė
Veikia prieš odos paraudimus, stiprina odos kapiliarus. Azulenas, agurkų, lazdyno riešutų ekstraktai ramina, drėkina odą, mažina jos paraudimus. Naudojamas kaip serumas prieš įprastą kremą ar vienas, jei oda yra mišri ar riebi. Galima naudoti kaip kaukę itin jautriai ar apyakių odai.
domina atsiliepimai ir apie kitas šio gamintojo priemones jautriai odai
Papildyta:
Naudoju kaip buna labai paraudus oda, uzsitepu kaip kauke ir palaikau apie15-20min.labai gerai nuramina, dar naudoju krema ir tonika.
QUOTE(Ingridap @ 2008 12 17, 02:24)
Sveikutes galiu patari nuo raudonio reikia pirkti Lierac krema kuris parduodamas tik vaistinese zalios spalvos Apaisante vadinasi. Kaina ne maza bet labai padeda Kiek zinau jo Eurovaistinese nera. Siulyciau paieskoti Šeimos vaistinėse
Kokia jo sudetis? abstrakciai gal gali parasyt kuo jis geras? nuima raudoni ar tik uzmaskuoja?
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 17, 10:05)
Kokia jo sudetis? abstrakciai gal gali parasyt kuo jis geras? nuima raudoni ar tik uzmaskuoja?
Mane irgi domina. O odos nesausina?
Aš ir Lierac naudoju, jau pusę metų, rezultatu patenkinta, tikrai mažiau raudonio... Man odos nesausina, kremukas gan lengvas, bet mano sausai odai pakanka. Dėl sausinimo niekada negali žinoti, priklauso nuo odos... Labai skalsus, niekaip vieno buteliuko nepribaigiu.
Turi žalią pigmentą, o sudėties tikslios nepasakysiu, ne lietuviškai viskas surašyta.. Žinau, kad yra liepų, avižų, kažkokių dumblių ir dar kelių žolių ekstraktai, kurie ir veikia raudonį.
Turi žalią pigmentą, o sudėties tikslios nepasakysiu, ne lietuviškai viskas surašyta.. Žinau, kad yra liepų, avižų, kažkokių dumblių ir dar kelių žolių ekstraktai, kurie ir veikia raudonį.