Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

aš irgi dienai eucerin dabar naudoju, nieko toks, ir pamaskuoja, ir spf yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 04 rugpjūčio 2008 - 12:57
O ar apgydo jis jum tas raudoni? Na ar po kazkiek laiko jo apmazeja?
Atsakyti
Mano draugė nusprendė tuos kapiliarus nuo nosies pašalinti. Ėjo šiandien pas daktarą Žižliauską, tai tas sakė, kad siūlytų prideginimą. Bet patarė dar nueiti pas kitą gydytoją Vilniuje į GK ir žiūrėti ką ten pasakys, gal rekomenduos iš karto su lazeriu daryti.
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2008 05 22, 19:53)
paraudusia oda ir isplitusiais kapiliarais

Labas 4u.gif
Man irgi prie nosies yra sutrukineje kapiliarai ir oda apie nosi truputi raudonesne nei kaktos ar smakro, ar tai gali buti rozine, ar rozine yra ant viso veido g.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
turiu ta pacia beda su kapiliarais,del to esu priversta pastoviai naudoti tonaline pudra,kad uzmaskuoti ta paraudima.. verysad.gif galvojau del kapiliaru panaikinimo lazerio budu,bet suabejojau efektingumu,kadangi tu kapiliaru pas mane tikrai nemazai ant skruostu ir ant nosies,o viena pazistama turi tik kelis ,ir ji naikino lazeriu,bet panaikinus vieoj vietoj,pas ja atsirazdavo kitoj,taigi,kad isspresti sia problema, manau reikia nenaikinti,o stiprinti veido oda,kraujagislius.cia forumiete gire RASOS krema odai su issipletusiais kapiliarais,vakar kaip tik buvau maximoj ir prisiminiau,tai paemiau ji smile.gif paziuresim,gal nors kiek pades,ten irgi ieina sviestmedzio aliejus,kuriuo rekomenduoja tepti turint tokia beda smile.gif ir kainavo nedaug smile.gif
Atsakyti
Yra gera priemonė kapiliarus stiprinti Decleor source d'eclat cure poudre d'energie J-10. Reikia tepti ant veido 10 dienų prieš drėkinamaji krema kiekvieno sezono vidury, tai kas du mėn.
Taip pat išlygina spalva Estee Lauder Face primer plus Color correcting Base. Tai makiažo pagrindas.

Šiaip kovojant su kapiliarais rezultatas pastebimas negreitai, tai reikia daryti pastoviai, visa gyvenimą. Taip pat kaip ir su celiulitu.
Atsakyti
Čia taip pat pamačiau daug kas giriasi RASOS kremukus, tai norėčiau paklausti naudojančių- ar jis kažkiek užmaskuoja ta veido raudonį, kaip pvz EUCERIN kremukas? Ar visiškai bespalvis yra?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lamba* @ 2008 09 07, 19:29)
Čia taip pat pamačiau daug kas giriasi RASOS kremukus, tai norėčiau paklausti naudojančių- ar jis kažkiek užmaskuoja ta veido raudonį, kaip pvz EUCERIN kremukas? Ar visiškai bespalvis yra?..  g.gif

Nemaskuoja, veikia tik per odos stuktūrą ir kapiliarus, neturi to išorinio make-up poveikio.
Atsakyti
QUOTE(*Lamba* @ 2008 09 07, 20:29)
Čia taip pat pamačiau daug kas giriasi RASOS kremukus, tai norėčiau paklausti naudojančių- ar jis kažkiek užmaskuoja ta veido raudonį, kaip pvz EUCERIN kremukas? Ar visiškai bespalvis yra?..  g.gif

As po daugelio kasmetikos rusiu naudojimo, atradau pati geriausia"Rasos" kremuka. Net nemaniau, kad lietuviai , kada gali pagaminti toki puiku krema blink.gif
Jau puse metu naudoju ir man jis thumbup.gif
Jis yra bespalvis galima sakyti. Bet raudoni nemaskuoja, o malsina. Ir odos, kas svarbiausia nesausina thumbup.gif
As visa ta serija, raustanciai odai naudoju. pieneli, tonika ir krema thumbup.gif
Atsakyti
O man kremas RASA visai schmoll.gif nors susigeria gerai, jokio pagerejimo nejauciu, be to pradejo berti..galvoju grizti prie ruborilio, jis man kolkas geriausias is visu naudotu.
Atsakyti
Kaip visoms čia rašančioms pas mane ta pati bėda IŠSIPLĖTĘ KAPILIARAI, labai giriate Rasos produkta kovoti su jais tik dabar susigundžiau kitkuo, gal yra kas naudojo kremuką "Faberlic" kompanijos nuo kapiliarų, labai norėčiau jį išbandyti, bet pirma daugiau info noriu sužinoti
Atsakyti
Iš tiesų tai net nežinau, ar man yra ši problema... Ankščiau būdavo visada šiek tiek paraudęs veidas, bet ne visą dieną.. Kažkaip po pietų praeidavo. Vasarą šio problemos taip pat neturiu. O va dabar, atejus rudeniui žiūriu, kad (ačiūdievui) nerausta beveik man tas veidukas smile.gif
Tai nežinau, kaip čia yra, gal kad vitaminą C gėriau, kažkiek padėjo- girdėjau jis stiprina kapiliarus... g.gif
Bet RASOS kremuką vistiek turbūt pirksiu! O dabar dar RIMI nuolaidos kažkokios tiems kremams... ax.gif
Atsakyti