Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 29, 22:28)
na man uz Rasos krema ,raustanciai su isipletusiais kapiliarais odai,nera nieko geriau,jau du menesius naudoju o weidas paraudes buwo gal pora kart,nerealus,super kremas,o kaina tik 29 lt,o ir hialurono rugstis ieina thumbup.gif  blush2.gif

tik turek omeny, kad jeigu ji diena naudoji tai dar kokios nors kremo su SPF'u papildomai reikia. Kitaip tavo veido nebus apsaugota nuo UV spinduliu ir bus pakenkta.
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 29, 22:28)
na man uz Rasos krema ,raustanciai su isipletusiais kapiliarais odai,nera nieko geriau,jau du menesius naudoju o weidas paraudes buwo gal pora kart,nerealus,super kremas,o kaina tik 29 lt,o ir hialurono rugstis ieina thumbup.gif  blush2.gif

rasos turiu drėkinantį jautriai odai, bet baigsiu ir kokį kitą pirksiu, norisi ko nors efektyvesnio g.gif
tą rasos kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais gal žiemą išbandysiu, jei bus kokios nuolaidos ax.gif

QUOTE(Lotuke @ 2008 07 29, 23:28)
O man tai Rasos kremas nepatiko visai schmoll.gif Labai blogai susigeria i oda, ir oda po ko kazkokia kaip taukais padengta lieka...griztu prie brangesniu, bet geru kremu biggrin.gif

kokių? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 30 liepos 2008 - 09:46
QUOTE(Iridy @ 2008 07 12, 21:43)
Sveikos! Apie šį kremą anksčiau nieko nežinojau, bet prieš mėnesiuką gavau porą Lierac Apaisance couperose kremuko mėginėlių, pamėginusi galiausiai jį ir nusipirkau. Rezultatas -  thumbup.gif , kremukas labai lengvai tepasi, mano itin sausai odai drėgnumo pakanka, blizgesio nesuteikia, jis mažiau žalias nei Eucerin, nors aš nei su vienu, nei su kitu jokių problemų dėl žalių ruožų niekada ir neturėjau... Nežinau, ar čia psichologiškai geriau jaučiuosi ir mažiau jaudinuosi, bet raudonuoju tikrai mažiau, net mama pastebėjo, kad po raudono vyno nebekeičiu spalvos.. biggrin.gif
Vienu žodžiu, likau labai patenkinta ir kuriam laikui apsistosiu ties šiuo kremu.

Perskaicius tavo posta ir as nusipirkau sita kremuka. wub.gif esu labai,labai juo patenkinta.Man irgi atrodo,kad maziau raudonuoju.Nu fainas labai kremukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2008 08 01, 20:33)
Perskaicius tavo posta ir as nusipirkau sita kremuka. wub.gif esu labai,labai juo patenkinta.Man irgi atrodo,kad maziau raudonuoju.Nu fainas labai kremukas wub.gif

O kur jį perkate ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 08 01, 19:57)
O kur jį perkate ir kiek kainuoja?  4u.gif

Pirkau internetu.Kainavo apie 27 svarai.Bet kiek supratau tai ir i Lietuva siuncia.Tai kremas kainuoja 25 svarai ir apie 4 svarai siuntimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Lierac kosmetikos tikrai yra Seimos vaistineje ir Farmoje. Tik nezinau ar yra butent sitas kremas ir kokios kainos palyginus su uzsieniu unsure.gif
Atsakyti
tie zali kremukai jie tik maskuoja, o efektingumu tai nelb man, kas dar yra efektyvaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 08 01, 23:50)
Lierac kosmetikos tikrai yra Seimos vaistineje ir Farmoje. Tik nezinau ar yra butent sitas kremas ir kokios kainos palyginus su uzsieniu  unsure.gif

Užėjau į Farmą, tai buvo šis kremukas, kainavo 106lt..
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 08 03, 16:39)
tie zali kremukai jie tik maskuoja, o efektingumu tai nelb man, kas dar yra efektyvaus?  g.gif

Kiek domėjausi, tai žaliuose kremuose šis pigmentas nėra svarbiausia sudedamoji dalis o tik kaip priedas, tai nėra kaip krempudra, kuri tik maskuoja. Lierac kreme, pvz, veikiamosios medžiagos yra liepų, ficaria (tokia geltona gėlytė, nežinau lietuviško pavadinimo), kaštonų, arnikos ir anyžių ekstraktai. Anyžiai ir liepos naudojami daugelyje kremų raudonuojančiai odai. Taip kad vien todėl, kad kremas žalias, jo poveikis neturėtų būti prastesnis nei bespalvių. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mariposa @ 2008 08 03, 17:10)
Na va, tai ir siustis neapsimoka. Nebent kur amerikoj pigiau butu... O kurioje konkreciai Farmoje matei?

Vilniuje, Savanorių pr Rimi... smile.gif
Atsakyti
o kaip jums Eucerin "Anti rose" kremukas su zalia spalva? Kuris ir pamaskuoja ir mazina raudoni?
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 08 04, 12:17)
o kaip jums Eucerin "Anti rose" kremukas su zalia spalva? Kuris ir pamaskuoja ir mazina raudoni?

Man patiko, tik mano itin sausai odai trūko drėgmės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 08 04, 13:48)
Man patiko, tik mano itin sausai odai trūko drėgmės... smile.gif

man tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti