Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

pasidalinsiu ir aš savo vizito pas gydytoją rezultatais. Buvau pas gyd .Lapinskaitę santariškėse. Tai nustatė rožinę. O kaip aiškino, jos yra kelios stadijos. Ir reikia ją gydyti nedelsiant, nes aš uždelsiau. Pradžioje tik oda būna paraudusi ir matosi kapiliarai, po to atsiranda spuogelių ant antakių, kaktoj, prie ausų . Jie tokie panašūs į mažas pūsleles. Pradžioje parašė doxycyclino ir imex tepalo. Po mėnesio rozex ir duac, taip pat doxycyclino.
Atsakyti
mano draugas tepasi Roc Calmance, tai sis kremas tikrai maskuoja raudonuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 02 liepos 2008 - 10:51
Sveikutės, pasiskaičiau aš jūsų visų patirtį ir galvoju, pas ką jūs krepėtės dėl odos tipo nustatymo: pas spec. gydytojus ar kosmetologes? Man kažkada makijažą daranti kosmetologė murmtelėjo, kad mano oda su išsiplėtusiais kapiliarais, bet aš niekada odos tipo nusistatyti specialiai nėjau. Problema tokia, kad ypač žiemą atėjus iš lauko į kambarį iš kart parausti, ir kaip čia daug kas rašė- vos išgėrus taurelę alkoholio irgi išmuša raudonis.
Aš naudoju Mirra liuks kosmetiką.
Atsakyti
Sveikos! Apie šį kremą anksčiau nieko nežinojau, bet prieš mėnesiuką gavau porą Lierac Apaisance couperose kremuko mėginėlių, pamėginusi galiausiai jį ir nusipirkau. Rezultatas - thumbup.gif , kremukas labai lengvai tepasi, mano itin sausai odai drėgnumo pakanka, blizgesio nesuteikia, jis mažiau žalias nei Eucerin, nors aš nei su vienu, nei su kitu jokių problemų dėl žalių ruožų niekada ir neturėjau... Nežinau, ar čia psichologiškai geriau jaučiuosi ir mažiau jaudinuosi, bet raudonuoju tikrai mažiau, net mama pastebėjo, kad po raudono vyno nebekeičiu spalvos.. biggrin.gif
Vienu žodžiu, likau labai patenkinta ir kuriam laikui apsistosiu ties šiuo kremu.
Atsakyti
Thal"ion kremukas taip pat maskuoja raudoni.
Atsakyti
QUOTE(gaudenta @ 2008 07 13, 00:05)
Thal"ion kremukas taip pat maskuoja raudoni.

kas čia per kremas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir turiu sitoke bedele bet nera taip smarkiai kad reiktu maskuoti seip naudoju drekinancius kremukus is avon bet irgi mane sudomino rasos kremukas ir ruosiousi nusipirkti paskaicius jusu atsilepimus biggrin.gif

o vat mano tevui yra rozine ir tiesa pasakius mano tevo veidas labai baisus zandai jau nuo kapileru yra vos ne violetiniai ir dideliais guzais nuberta vienas kitas uzpulioja patikekit moteriai tokio veido nelinkeciau tureti na dar tai kad mano tevas niekuo nenaudoja jokiu priemuoniu tik prisimenu kai jaunesnis buvo minejo kad gyditi jam reike su juodaja roze bet jis niekur negavo taip ir liko.kazin ar yra kasko panasaus kosmetikos sriti na tikiuosi nenusirasiau i lankas blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet proceduras Vilniaus lazerines dermatologijos centre? Butu idomu isgirst atsiliepimus.

Aprasymas cia
Atsakyti
sveikutes wink.gif

mano veido oda irgi paraudus, irgi kapiliarai pavirsiuje matosi, taip pat i temperaturu skirtumus reaguoja verysad.gif ilga laika nieko specialaus nenaudojau, aisku, del tokios bjaurasties ziauru diskomforta jauciau - manau, pacios visa tai esat patyrusios. tai va. o neseniai pabaigus viena eilini drekinanti krema nusprendziau isbandyt kazka naujo, kas but skirta butent tokiai odai. ir cia man labai padejo internetas, nors pries tai vaistineje apsiziurinejau, kokia kosmetika parduoda, nusiziurejau keleta gamintoju.... paskui radau tokia tema:

http://www.supermama...php/t62549.html

kritau i ja, perskaiciau iki paskutinio puslapio ir nusprendziau isbandyt AVENE kosmetika. kadangi mano oda sausa/misri, pasirinkau kremus DIROSEAL (labai zalias, probleminems vietoms) ir ANTIROUGERS (lengvai zalsvas, visam veidui, SPF 10). kazkuri rase, kad AVENE sunkiai isigeria i oda ir ji visa diena blizganci veidu pravaiksto... man gi abu kremai labai lengvai tepasi, labai maloniai susigeria ir jauciu komforta praktiskai visa diena. tiesa, dar naudoju valikli EXTREMLY gentle cleanser (nuplaut nereikia, labai malonus ir skalsus mano sausai odytei) smile.gif

kokie rezultatai? net nezinau - naudoju tik dvi savaites, bet linkusi manyti, kad rezultatas jau yra biggrin.gif raso, kad rezultatas pasimato po 3-6 menesiu.... lauksiu, tikiuosi iki ziemos susitvarkys.... abu kremus tepu rytais, dar sprendziu dilema, ka pasirinkt kaip naktini krema.... g.gif
Atsakyti
gal kas naudojat/bandėt šitokį dalykėlį? norėtųsi atsiliepimų 4u.gif

user posted image
Stipriai kraujo priplūdimą mažinanti želė
Veikia prieš odos paraudimus, stiprina odos kapiliarus. Azulenas, agurkų, lazdyno riešutų ekstraktai ramina, drėkina odą, mažina jos paraudimus. Naudojamas kaip serumas prieš įprastą kremą ar vienas, jei oda yra mišri ar riebi. Galima naudoti kaip kaukę itin jautriai ar apyakių odai.

domina atsiliepimai ir apie kitas šio gamintojo priemones jautriai odai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 29 liepos 2008 - 20:26
QUOTE(emmute @ 2008 07 29, 21:25)
gal kas naudojat/bandėt šitokį dalykėlį? norėtųsi atsiliepimų 4u.gif

user posted image
Stipriai kraujo priplūdimą mažinanti želė
Veikia prieš odos paraudimus, stiprina odos kapiliarus. Azulenas, agurkų, lazdyno riešutų ekstraktai ramina, drėkina odą, mažina jos paraudimus. Naudojamas kaip serumas prieš įprastą kremą ar vienas, jei oda yra mišri ar riebi. Galima naudoti kaip kaukę itin jautriai ar apyakių odai.

domina atsiliepimai ir apie kitas šio gamintojo priemones jautriai odai 4u.gif

na man uz Rasos krema ,raustanciai su isipletusiais kapiliarais odai,nera nieko geriau,jau du menesius naudoju o weidas paraudes buwo gal pora kart,nerealus,super kremas,o kaina tik 29 lt,o ir hialurono rugstis ieina thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 29, 22:28)
na man uz Rasos krema ,raustanciai su isipletusiais kapiliarais odai,nera nieko geriau,jau du menesius naudoju o weidas paraudes buwo gal pora kart,nerealus,super kremas,o kaina tik 29 lt,o ir hialurono rugstis ieina thumbup.gif  blush2.gif

O man tai Rasos kremas nepatiko visai schmoll.gif Labai blogai susigeria i oda, ir oda po ko kazkokia kaip taukais padengta lieka...griztu prie brangesniu, bet geru kremu biggrin.gif
Atsakyti