Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 14, 22:48)
Wow, kaip nuostabu  thumbup.gif  nu super super, sveikinu, kad taip ir toliau  4u.gif  thumbup.gif
man tai gerai kol kas, bijau prikalbet
karsta.gif
tai gal erkute buvo, jei geriausiai padejo  mastau.gif

QUOTE(Packa @ 2010 07 14, 23:19)
Na  thumbup.gif  4u.gif
man irgi lyg ir gerai, buna kad atsiranda koks vienas spuogas, bet  irnesakyk.gif , jei taip ir liktu tai butu  thumbup.gif Apsidraudimui noriu turet to Jam tepaluko g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunu visom pagerejo tik man paskutiniai ir turejau isbandyti ta suduka smirdanti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet daba zinoim
Buvo erkute taip Ant veido
O ant nugaros dermatitas
Pfu ptfu Bet kiek zinau visada pagereja tokiu laiku O rudeni pavasari blogeja Tai daba laukim rudenio ir laikykimes kad nepablogedu pfu ptfu Gal rudeni ir nepabloges o pavasari tada ziuresim O dar sake gyd kad gali neislysti ir kelerius metus
Pas mani ir vienas koks spuogas islenda bet baika visa gyvenima ju turejau nekreipiu demesio i tuos vienetinius mirksiukas.gif

Ka daba vartojat kokius tepalus?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 07 15, 19:58)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Saunu visom pagerejo tik man paskutiniai ir turejau isbandyti ta suduka smirdanti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet daba zinoim
Buvo erkute taip Ant veido 
O ant nugaros dermatitas
Pfu ptfu Bet kiek zinau visada pagereja tokiu laiku O rudeni pavasari blogeja Tai daba laukim rudenio ir laikykimes kad nepablogedu pfu ptfu Gal rudeni ir nepabloges o pavasari tada ziuresim O dar sake gyd kad gali neislysti ir kelerius metus
Pas mani ir vienas koks spuogas islenda bet baika visa gyvenima ju turejau nekreipiu demesio i tuos vienetinius  mirksiukas.gif

Ka daba vartojat kokius tepalus?

as dar acnofan tepu, kad nebeatsinaujintu, nu paranojike as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 15, 22:05)
as dar acnofan tepu, kad nebeatsinaujintu, nu paranojike as  blush2.gif

A as tai dar metronidazolio kremu thumbup.gif geriau nei gelis bent man padeda
A kaip iskalbiau drabuzius kur vilkejau tepliodama tuo JAM tai da po skalbimo salerka smirda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 07 15, 22:19)
A as tai dar metronidazolio kremu  thumbup.gif geriau nei gelis bent man padeda
A kaip iskalbiau drabuzius kur vilkejau tepliodama tuo JAM tai da po skalbimo salerka smirda  doh.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif kad tik padetu, o kvapas issivedins mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzklydau i si puslapiuka ir sudomino tas JAM tepaliukas. Kur ji galima uzsisakyti ir kiek tai kainuotu? Gal ir man padetu... turiu kaip ir erkute ir veidas nuolat paraudes buna ypac jei nusiprausiu kokiu plovikliu, kuris netinka (tik po to pamatau, kad netinka, kai jau po viskam sad.gif )
Buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2010 08 09, 11:52)
Uzklydau i si puslapiuka ir sudomino tas JAM tepaliukas. Kur ji galima uzsisakyti ir kiek tai kainuotu? Gal ir man padetu... turiu kaip ir erkute ir veidas nuolat paraudes buna ypac jei nusiprausiu kokiu plovikliu, kuris netinka (tik po to pamatau, kad netinka, kai jau po viskam sad.gif )
Buciau dekinga uz informacija  4u.gif

Paskaitykit kelis pusl atgal, apie tai buvo kalbeta. Pirkti galima kur priekiauja rusiska kosmetika ar uzsakyt kas is BY atveza 4u.gif
Atsakyti
is patirties pasakysiu - nepadejo niekas verysad.gif kai labai reikia uzsimaskuoti, neatkreipti demesio i raudonuma - pudra (Maxfactor geriausia) 4u.gif na o siaip reikia maziau kreipti i tai demesio ir kompleksuoti del savo raustancios odos, daugiau savimi pasitiketi, tada niekas ir demesio nekreips ir nematys kad tu paraudus stovi, svarbiausia savim pasitiketi ir viskas bus gerai. o ka dievulis dave, nelabai pakeisim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsena_tavo_akyse @ 2010 08 09, 21:12)
is patirties pasakysiu - nepadejo niekas  verysad.gif  kai labai reikia uzsimaskuoti, neatkreipti demesio i raudonuma - pudra (Maxfactor geriausia)  4u.gif  na o siaip reikia maziau kreipti i tai demesio ir kompleksuoti del savo raustancios odos, daugiau savimi pasitiketi, tada niekas ir demesio nekreips ir nematys kad tu paraudus stovi, svarbiausia savim pasitiketi ir viskas bus gerai. o ka dievulis dave, nelabai pakeisim  ax.gif  4u.gif

Na jei tai kapiliarai, tai su jais galima kovoti ir lazeriu ir dar kitais budais, zinoma tam reikia finansu, bet jei ju nera, tai tada galima apsimesti kad nera problemos ir bandyt save itikinti kad nera cia nieko blogo. Taciau jei turi koki jau perioralini dermatita, tai jau be gydymo cia jau niekur, ir bandyt save ir kitus apgaudinet kad nieko cia tokio, tai problema peraugs i daug rimtesne, kai veidas pataps kaip uzkietejusio alkoholiko, islis baisus mazgai. Manau visvien reikia bandyt ta problema spresti ir prisitaikyt prie jos, vengiant dirgikliu.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 14, 15:28)
Cia ingredientu sarasas, kuriu reiketu vengti turint rozaceja (is Paula's choice puslapio)
Acetone
Alcohol or SD alcohol followed by a number (Ingredients like cetyl alcohol or stearyl alcohol are standard, benign, waxlike cosmetic thickening agents and are completely nonirritating.)
Ammonia
Arnica
Ascorbic acid
Balm mint
Balsam
Bentonite
Benzalkonium chloride
Bergamot
Camphor
Chamomile
Cinnamon
Citrus juices and oils (such as grapefruit or orange)
Clove
Clover blossom
Cocoa butter
Coriander
Cornstarch
Eucalyptus
Fennel
Fennel oil
Fir needle
Fragrances of any kind
Geranium
Horsetail
Lavender
Lemon
Lemongrass
Lime
Marjoram
Melissa
Menthol
Mint
Oak bark
Papaya
Peppermint
Phenol
Sandalwood oil
SD alcohol, ethanol alcohol or isopropyl alcohol
Sodium C14-16 olefin sulfate
Sodium lauryl sulfate
TEA-lauryl sulfate
Thyme
Wintergreen
Witch hazel
Ylang-ylang
Atkreipkit demesi, kad tokie nekalti ingredientai kaip ramuneles, citrusai, melisa, meta, ciobreliai, lavandos ir  t.t. kurie is principo labai tinka normaliai odai, mums, pasirodo, ne.

aplamai tai sarasa galima test ir test toliau, vardint maisto produktus kuriu negalima ir pan. bet realiai suprantam kad neimanoma tai, nes nors kartais ir kavos norisi ir... ir visi sitie isvardinti produktai - tai tie be kuriu ne viemo kremo nerasim, ne vienas tai kitas bus
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 06 17, 22:25)
Labas Na as visai jau neblogai atrodau  mirksiukas.gif
Adrineja Gavau JAM tepalo  doh.gif  lotuliukas.gif Nu smarve nereali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sendiena pabandziau nugara patepliot visa diena smirdziu bet akyse gereja  thumbup.gif
PO truputi nuotaika atsiranda kad gereja  bigsmile.gif

o kur gavote? kokia kaina?
Atsakyti
Solemn still
jis vet vaistineje sutinkamas, ir dar is Baltarusisojos bobulkos veza. As jo dar negavau is ten, tik atveze sieros tepala, kazi ar jie panasus? g.gif
Atsakyti
http://www.lirene.com/lt/line/11

esate gal kuri bandžiusi? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasiukas @ 2010 08 17, 01:45)
http://www.lirene.com/lt/line/11

esate gal kuri bandžiusi? kokie atsiliepimai? smile.gif

man netiko ax.gif
Atsakyti