Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

Labas Na as visai jau neblogai atrodau mirksiukas.gif
Adrineja Gavau JAM tepalo doh.gif lotuliukas.gif Nu smarve nereali lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sendiena pabandziau nugara patepliot visa diena smirdziu bet akyse gereja thumbup.gif
PO truputi nuotaika atsiranda kad gereja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 06 17, 22:25)
Labas Na as visai jau neblogai atrodau  mirksiukas.gif
Adrineja Gavau JAM tepalo  doh.gif  lotuliukas.gif Nu smarve nereali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sendiena pabandziau nugara patepliot visa diena smirdziu bet akyse gereja  thumbup.gif
PO truputi nuotaika atsiranda kad gereja  bigsmile.gif

clap.gif dziugu tiesiog, o as taip ir negavau lotuliukas.gif tai labai idomu kaip poveikis bus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 14, 15:28)

Hmm, o vienam natūralios kosmetikos psl. kaip tik rekomenduoja rožine apsėstos odos priežiūrai pelargonijų hidrolatą.
Atsakyti
dauk kas ka rekomenduoja geriausia ziureti kaip pati oda priima
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 23, 16:30)
dauk kas ka rekomenduoja geriausia ziureti kaip pati oda priima

jei visk1 tikrinti kaip oda priima be jokių rekomendacijų tai kainuotų labai daug. tiek aš sau leisti negaliu, todėl ieškau priemonių, pagal rekomendacijas. Stengiuosi išbandyt prieš perkant, deja, mėginukų gauti beveik neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 06 17, 22:25)
Labas Na as visai jau neblogai atrodau  mirksiukas.gif
Adrineja Gavau JAM tepalo  doh.gif  lotuliukas.gif Nu smarve nereali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sendiena pabandziau nugara patepliot visa diena smirdziu bet akyse gereja  thumbup.gif
PO truputi nuotaika atsiranda kad gereja  bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif

Gosas, kaip tavo veidas?

O kaip kitu merginu reikalai, tylu cia pas mus, gal visos issigydet? 4u.gif
Atsakyti
man tai ziuriu kazkaip periodiskai atsiranda ir net nesuprantu nuo ko viena diena jau veidas buna idealus be plemuko spuogiuko pradeda dziaugtis kad atradau buda kip kontroliuoti o kita diena te vel baisus ir jau niekas vel negelspsti g.gif jau paskutiniu metupradejau cinko oksida vaikiska tepti tai apgydo nudziovina pabalina veida tik esantis glicerinas puse dienos nesusigeria tai vaikstau riebaluota doh.gif vis domiuosi ekologiska kosmetika tai gal jau atradau priemone kol kas bijau sneketi ka bet po pirmo patepimo pagerejo reikia ilgiau panaudoti ir tada galesiu ka papasakoti daugiau smile.gif
Atsakyti
As galiu pasigirti, kad jau nesu raudona, gal vos vos biggrin.gif tik, kad visada kokie keli spuogai buna issoke doh.gif vat jie tai mane ir nervina .Tik pranyksta buvusieji ir vel kokie 2 atsiranda verysad.gif Tai juos tepu Acnofan.
Beje, skaiciausi internete ivairius puslapius, tai turint rosacea labai daug ko valgyti negalima, be to rekomenduoja issitirti druskos rugsties kieki skrandyje.Esiu pas gyd. po menesio paklausiu, ka ji apie tai mano unsure.gif
Atsakyti
O kas pirkote ta tepaliuka JAM, kiek jis kainavo g.gif Siandien uzsakiau, tai noriu orientotis i kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 18, 00:33)
clap.gif  dziugu tiesiog, o as taip ir negavau  lotuliukas.gif  tai labai idomu kaip poveikis bus  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

QUOTE(Packa @ 2010 07 09, 19:38)
Sveikos 4u.gif

Gosas, kaip tavo veidas?

O kaip kitu merginu reikalai, tylu cia pas mus, gal visos issigydet? 4u.gif

QUOTE(Packa @ 2010 07 10, 11:06)
O kas pirkote ta tepaliuka JAM, kiek jis kainavo g.gif Siandien uzsakiau, tai noriu orientotis i kaina 4u.gif

Sveikos biggrin.gif Na as jau be spuogu ptfu ptfu Neseniai praejo isitryniau su tuo JAM o smarve apsaugok viepate net galva skauda jautiesi kad dizelio backoi sedi doh.gif

Pirmiause bijojau tepti veida Turejau problemu su nugara apie 19met patepiau ai galvoju visvien nesimato lotuliukas.gif Po vieno karto zenkliai pagerejo

Su veidu toliau buvo prastai ,galvoju rizikuosiu biggrin.gif tepiau du kartus Akise nepagerejo bet po mazdaug tryju keturiu dienu viskas dingo thumbup.gif

Jau daugiau kaip savaite o gal ir antra nieko nebeliko viskas kaip ir anksciau tik truputi ruzavas Na nieko nepadarysi jis jau baltas ir nebus ,bet niekas net nepasako kad tureciau rozine ar kokiu problemu su veido oda Zodziu liuks

Kiek kainuoja nezinau Man parveze giminaiciai ir sake lito nekainuoja

Kaip jusu veidai ? Idomu laiko praejo nemazai ,ar pasveikote kokie jusu rezultatai parasykite ??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 07 14, 22:45)
Sveikos  biggrin.gif  Na as jau be spuogu ptfu ptfu Neseniai praejo isitryniau su tuo JAM o smarve apsaugok viepate net galva skauda jautiesi kad dizelio backoi sedi  doh.gif

Pirmiause bijojau tepti veida Turejau problemu su nugara apie 19met patepiau ai galvoju visvien nesimato lotuliukas.gif Po vieno karto zenkliai pagerejo

Su veidu toliau buvo prastai ,galvoju rizikuosiu  biggrin.gif tepiau du kartus Akise nepagerejo bet po mazdaug tryju keturiu dienu viskas dingo  thumbup.gif

Jau daugiau kaip savaite o gal ir antra nieko nebeliko viskas kaip ir anksciau tik truputi ruzavas Na nieko nepadarysi jis jau baltas ir nebus ,bet niekas net nepasako kad tureciau rozine ar kokiu problemu su veido oda Zodziu liuks

Kaip jusu veidai ?  Idomu laiko praejo nemazai ,ar pasveikote kokie jusu rezultatai parasykite ???  mirksiukas.gif

Wow, kaip nuostabu thumbup.gif nu super super, sveikinu, kad taip ir toliau 4u.gif thumbup.gif
man tai gerai kol kas, bijau prikalbet
karsta.gif
tai gal erkute buvo, jei geriausiai padejo mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 14 liepos 2010 - 21:49
QUOTE(gosas @ 2010 07 14, 22:45)
Sveikos  biggrin.gif  Na as jau be spuogu ptfu ptfu Neseniai praejo isitryniau su tuo JAM o smarve apsaugok viepate net galva skauda jautiesi kad dizelio backoi sedi  doh.gif

Su veidu toliau buvo prastai ,galvoju rizikuosiu  biggrin.gif tepiau du kartus Akise nepagerejo bet po mazdaug tryju keturiu dienu viskas dingo  thumbup.gif

Kaip jusu veidai ?  Idomu laiko praejo nemazai ,ar pasveikote kokie jusu rezultatai parasykite ???  mirksiukas.gif

Na thumbup.gif 4u.gif
man irgi lyg ir gerai, buna kad atsiranda koks vienas spuogas, bet irnesakyk.gif , jei taip ir liktu tai butu thumbup.gif Apsidraudimui noriu turet to Jam tepaluko g.gif
Atsakyti