Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(svete @ 2010 06 12, 15:05)
Kiek zinau,issipletusiems kapiliarams nelabai gerai nei karstis nei saltis, rekomenduojama vengti staigiu temperaturu pokyciu, tai as su ledukais atsargiai  g.gif

negerai, bet pas mane viskas toj odoj susimaise, ne tik kapiliarai bet ir atsivere poros, misri oda, tai ramuneliu ledukais vilgau kad sutraukti poras, nuraminti tuo paciu, ir vilgau tik T zona..ir dar kakla,kad stangrus butu ax.gif Kol kas man labai tinka, nes tikrai atidziai stebiu veiduka del galimu pokyciu.
Bet daba galvoju, gal reikia tuos ledukus pasilikti tik 2-3 rytams per savaite... g.gif
Tie kapiliarai ant veido, tai kaip celiulitas ant uzpakalio, tokia pat beda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 13, 21:36)
Kol kas man labai tinka, nes tikrai atidziai stebiu veiduka del galimu pokyciu.

Būtent, kol kas
Nežinai kaip bus po penkių, dešimties metų g.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
man veideli taip pat labai beria verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal siuo metu truputi maziau, ko tik nebandziau niekas nepadeda.. dabar pradejau naudoti naturalia kauke kuria pasigaminu maisydama su arbatmedzio aliejaus vandeniu... uzsisakiau juos is vienos internetines svetaines smile.gif ziuresiu gal kas nors pades... o gal zinote kokiu nors priemoniu kurios naikina randelius nuo spuogu? ax.gif
Papildyta:
oj soriukas ne toje temoje parsiau doh.gif
Atsakyti
Cia ingredientu sarasas, kuriu reiketu vengti turint rozaceja (is Paula's choice puslapio)
Acetone
Alcohol or SD alcohol followed by a number (Ingredients like cetyl alcohol or stearyl alcohol are standard, benign, waxlike cosmetic thickening agents and are completely nonirritating.)
Ammonia
Arnica
Ascorbic acid
Balm mint
Balsam
Bentonite
Benzalkonium chloride
Bergamot
Camphor
Chamomile
Cinnamon
Citrus juices and oils (such as grapefruit or orange)
Clove
Clover blossom
Cocoa butter
Coriander
Cornstarch
Eucalyptus
Fennel
Fennel oil
Fir needle
Fragrances of any kind
Geranium
Horsetail
Lavender
Lemon
Lemongrass
Lime
Marjoram
Melissa
Menthol
Mint
Oak bark
Papaya
Peppermint
Phenol
Sandalwood oil
SD alcohol, ethanol alcohol or isopropyl alcohol
Sodium C14-16 olefin sulfate
Sodium lauryl sulfate
TEA-lauryl sulfate
Thyme
Wintergreen
Witch hazel
Ylang-ylang

Atkreipkit demesi, kad tokie nekalti ingredientai kaip ramuneles, citrusai, melisa, meta, ciobreliai, lavandos ir t.t. kurie is principo labai tinka normaliai odai, mums, pasirodo, ne.
Atsakyti
o tai kas tada tinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ktv @ 2010 06 14, 13:32)
o tai kas tada tinka blink.gif

Chemija biggrin.gif
Is naturaliu kiek zinau roze, alijosius, medetkos (calendula) gerai, rekomenduojama daznai nekaitalioti veido prieziuros produktu ir is viso ju naudoti minimaliai, neapkraunant odos. Na, alkoholis, kava, astrus prieskoniai, karstis-saltis ir taip visiems zinoma kad negerai.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 14, 18:38)
Chemija  biggrin.gif
Is naturaliu kiek zinau roze, alijosius, medetkos (calendula) gerai, rekomenduojama daznai nekaitalioti veido prieziuros produktu ir is viso ju naudoti minimaliai, neapkraunant odos. Na, alkoholis, kava, astrus prieskoniai, karstis-saltis ir taip visiems zinoma kad negerai.

ogo kiek negalima, o kavos tirsciai kaip pilingas ir netinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 14, 17:28)
ogo kiek negalima, o kavos tirsciai kaip pilingas ir netinka?  blush2.gif

Pylingas su grudeliais is esmes netinka, o ypac su astriabriauniais, kurie braizo oda. Gilesniam valymui rekomenduojama enzimine kauke - cia dar nuo odos tipo priklauso. Jokiu nulupamu, sutraukianciu veido kaukiu, jokio odos bruzinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 15 birželio 2010 - 13:29
o man netinka ne medetkos nei rozes nei alijosius tai kas tada praktiskaiiiiii nieeeeeeeeeeeeeeko tongue.gif siaubas mazai kuo tikiu nes pradejau naturalius eo kremus bandyt ir visai neblogai
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 15, 14:27)
Pylingas su grudeliais is esmes netinka, o ypac su astriabriauniais, kurie braizo oda. Gilesniam valymui rekomenduojama enzimine kauke - cia dar nuo odos tipo priklauso. Jokiu nulupamu, sutraukianciu veido kaukiu, jokio odos bruzinimo.

bet cia jei kapiliarai issipliete? As visgi nelabai tikiu kad man rozine, nes man rodos zinau del ko man tas PD g.gif cia su kremais prisizaidziau manau. O dar ilgus metus slopinau su hormoniniais tepalais, o kai viska meciau, tai ir islindo blink.gif aciu Dievui kad praejo, aciu kas parase apie Akne BP5 ir acnofan tikrai gerai ir labai greit padejo, net nesitikejau bigsmile.gif

labai noreciau kad parekomenduotumet kokia enzimine kauke 4u.gif kokia butu verta demesio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 16 birželio 2010 - 11:29
kuperozinei odai, raustanciai labai gerai - sensidiane. esu naudojusi sensidiane hidratanta, nes sausa oda. pagal odos tipa yra kremukai tiek sausai, riebiai ir misriai odai. o dabar dar nuolaidos vyksta smile.gif
Atsakyti
kam gerai kam ne man pvz.kiso poras
Atsakyti