Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 02, 14:43)
As siandien buvau pasalinti kapiliarus su lazeriu, man iskart pasake, kad vieno karto neuzteks, teks ateit gal du ar tris is viso.Saip rezultatas pastebimas is karto, tik jei jie gilesni ar isisseneje, tai vistiek matosi kad dar liko, teks dar karteli eiti po 5 savaiciu,kad visiskai isnaikinti.Bet lazeri tikrai rekomenduociau. aisku jau tiek pinigu sukisus, reikes visa laika prisiziureti, naudoti barjerini seruma, krema ant virsaus ir gerti kraujagysles stiprinancius vitaminus, kaip rutinoskorbin ,ar kaip jis ten.Bet as jau saugosiu odele..Man prisake, jokios saules, 50+ turi buti kremukas nuo saules, vengti saunu, raudono vyno, karsto vandens ant veido, bet kokio perkaitimo.Labai  dziaugiuosi kad pasiryzau smile.gif

O kaip su tuo lazeriu salina tuos kapilerus? SKAUDA? lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Skauda biski,tarsi su adata durtu, bet imanoma kenteti, tik kai apie nosi ir burna baksnojo tai jautru buvo, bet tikrai nera kazkokia labai skausminga procedura!as lazeriu daugiau pasitikkiu, nei su adatele daktares rankose..rezultatai iskarto buvo matyti, man net jokiu sasu neuzsidejo, is viso beveik nieko nesimate..tik liepe 2 paras tepti veiduka alijosiaus zele ir nedeti jokiu sunkiu kremu.tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 06, 22:12)
Skauda biski,tarsi su adata durtu, bet imanoma kenteti, tik kai apie nosi ir burna baksnojo tai jautru buvo, bet tikrai nera kazkokia labai skausminga procedura!as lazeriu daugiau pasitikkiu, nei su adatele daktares rankose..rezultatai iskarto buvo matyti, man net jokiu sasu neuzsidejo, is viso beveik nieko nesimate..tik liepe 2 paras tepti veiduka alijosiaus zele ir nedeti jokiu sunkiu kremu.tai tiek smile.gif

Vau doh.gif Nu juk tiesa grozis reikalauja auku lotuliukas.gif
o as vel neblogai atrodau nebesinervinu ir grazesne va nervai kenkia groziui lotuliukas.gif tokios tikslios patarles nuo senoves bigsmile.gif
Tepu daba dar su metronidazolio kremu o ne geliu man nuo juo geriausei nei nuo visu rozex ir t.t
A o kaip ar naudojote zalia iwostin krema kapilerams ?
Atsakyti
As atradau gera SAU sistema:naudoja Dermalogica Barier Repair krema(ten skaidrus aliejaus-zeles dalykas:), skirtas ijautrintai odai), po to ant virsaus naudoju Vichy
NormaDerm dienai ir NormaDerm nakciai kremukus, jie specialiai yra roziniam veidui, issipletusiom porom , blizgumui nuimtiir tt.Man labai tas patinka.Is ryto veida vilgau ramuneliu nuoviro leduku.
Alijosiaus zele liepe tepti tas 2 paras po lazerio proceduru.Matau kad reikes nueiti dar karteli, nes noriu tiesiog tobulo rezultato:)bet tikrai veidukas pasitaises:)
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 08, 15:01)
As atradau gera SAU sistema:naudoja Dermalogica Barier Repair krema(ten skaidrus aliejaus-zeles dalykas:), skirtas ijautrintai odai), po to ant virsaus naudoju Vichy
NormaDerm dienai ir NormaDerm nakciai kremukus, jie specialiai yra roziniam veidui, issipletusiom porom , blizgumui nuimtiir tt.Man labai tas patinka.Is ryto veida vilgau ramuneliu nuoviro leduku.
Alijosiaus zele liepe tepti tas 2 paras po lazerio proceduru.Matau kad reikes nueiti dar karteli, nes  noriu  tiesiog tobulo rezultato:)bet tikrai veidukas pasitaises:)

O jus tiek kremu naudojete blink.gif Matote pas mane ne tik jis raudonas ,o dar ir išberia ir jautrus labai Nu žodžiu ne tik kapiliarai matosi ,tai as bijau tepti bet ka net ir iwostina oi vargas man didelis ,bet po truputi jau gal nebėra jau kaitimo ir lyg mazeja tie berimukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 06 08, 21:30)
O jus tiek kremu naudojete  blink.gif Matote pas mane ne tik jis raudonas ,o dar ir išberia ir jautrus labai Nu žodžiu ne tik kapiliarai matosi ,tai as bijau tepti bet ka net ir iwostina oi vargas man didelis ,bet po truputi jau gal nebėra jau kaitimo ir lyg mazeja tie berimukai  doh.gif

As tepu zalia Iwostina, man gerai, bet tepu tik ryte, o nakciai finacea. Zandai ir man nebekaista, tik raudonumas likes ir paberia dar.
Atsakyti
o man iwostina visiskai netiko uzkiso poras ir atsirado toks ant zanduku sausumo jausmas, kai pasitepi is karto atrodo uzdeda tokia plevele nes rankos veidu tai net slysta ir veidukas toks blizget kaiip nuvaskuotas pradeda, na netiko, as naudojau iwostinos puriti zalia naktini kremuka
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 06 08, 22:30)
O jus tiek kremu naudojete  blink.gif Matote pas mane ne tik jis raudonas ,o dar ir išberia ir jautrus labai Nu žodžiu ne tik kapiliarai matosi ,tai as bijau tepti bet ka net ir iwostina oi vargas man didelis ,bet po truputi jau gal nebėra jau kaitimo ir lyg mazeja tie berimukai  doh.gif

yra neblogas kremukas va šitas - brangokas, tai vis neprisiruošiu nusipirkt doh.gif lotuliukas.gif bet mėginuką buvau gavusi, tai mano jautriai raudonai odai labai patiko thumbup.gif
Iwostinas man nepatiko visai ax.gif
Atsakyti
Turiu pora labai mazycu kapiliaru,kurie matomi,noriu pasinaikinti,buvau Gyd.kosmetologijos centre,sake vasara nedaro sios proceduros..O gal kas galetu palyginti ar pakomentuoti kuo skriasi nuo naikinimo lazeriu (kaip suprantu ten su elektra,nes sasiukas po to uzsideda),pas mane tie kapiliarai tokie mini, galvoju ar tokiu atveju bus skirtumas,su kuo darytis,nes kainos tai kontrastingos g.gif
Atsakyti
Aš susigadinau veiduką su namine veido kauke... Perlaikiau linų sėmenų kaukę... doh.gif

Visa raudona-baisu.. Šiandien pasižiūriu- kapiliarai raudoni lysti pradėjo.... doh.gif
Verkti norisi....
Biški kas- paraustu, kaip burokas....
Kad aš gyvenime daryčiaus kokias namines kaukes doh.gif

O kiek lazeriu kainuoja? ir gal Kaune kas daro????
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 08, 12:01)
Is ryto veida vilgau ramuneliu nuoviro leduku.

Kiek zinau,issipletusiems kapiliarams nelabai gerai nei karstis nei saltis, rekomenduojama vengti staigiu temperaturu pokyciu, tai as su ledukais atsargiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 12, 16:05)
Kiek zinau,issipletusiems kapiliarams nelabai gerai nei karstis nei saltis, rekomenduojama vengti staigiu temperaturu pokyciu, tai as su ledukais atsargiai  g.gif

tikrai nerekomenduojama schmoll.gif
kol dvidešimt metukų, gali taip greit ir neišryškėti, bet vėliau viskas labai išlenda g.gif
aš laikau didžiule klaida, kad anksčiau labai mėgau sauną doh.gif dabar tik krempudra tepadeda ir maskuoklis smile.gif
Atsakyti