QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 30, 14:42)
Sveikos
, norejau pasiteirauti, ar kuriai nors , kuriai buvo diagnozuota rozine, nepersti akys, nes as pastebejau, kad man persti akys, o vakare net pradeda skaudeti, labai reaguoja i saule. Kazkur internete skaiciau, kad tai gali buti rozines pozymis, bet dabar nerandu jau. Jetau, vel reiks kulniuoti pas gydytoja
Man net kapilerai pradejo trukineti vaiksciojau kaip zombis raudonom akim
O tokie simptomai kaip jusu man buvo Tai pripazino akiu erkute, dar prie rozacejos Geriau antibijotikus
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 01:29)
va kaip gerai, o man bepantenas visiiiiiiskai netiko, kai tik tepu ta vieta kokiu drekinamuoju (net ir bepantenu) tai tie tokie kalniukai kaip prisirpsta skysciu ir laaabai pradeda matytis, bet dabar tai jau atradau kas man gerai padeda, kai isnyks paskutinis mazgiukas, parasysiu kas padejo
Nu *****
O man keistai jis tik vienintelis ir tepadejo taip susitvarkyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 31, 14:04)
o man jau buvo susitvarke viskas dziaugiausi ir vel ziuriu islindo ir reakcija buvo i saule. kol lijo sedejau namie sau tepiausi eksipialiu ziuriu viena diena koks veidas baltas grazus tik islekiau i lauka ir vel aplink burna ant zando tik prikilo net toks taisiklingas ratukas
tai ne jau nuo saules
Gali buti nuo saules Man tai sakes jei pagauna saule tai pablogeja
Na ptfu ptfu Kol kas neblogai man O kaip nera saules tai is vis neblogai
A sako alkoholio negalima na as ir nenaudojau nei laselio
O savaitgali buvome dzukijoje sveciuose paimiau ir isgeriau tikros rugines lietuviskos Nu ka atsikeliau dar grazesniu veidu
Daba jieskosiu tikros lietuviskos samanes ir naudosiu kekviena diena