Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Puk @ 2010 05 31, 16:30)
lotuliukas.gif  na va atradėjos, dabar galime ir kitus gydyti thumbup.gif
O su kuo odą drėkinate g.gif

man nusilupa jei padauginu lotuliukas.gif o jei 3 kartus dienoje tepu, tai nesilupa smile.gif o krema pribaigineju AR sensibio, ar kaip jis ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rvrv12 @ 2010 05 24, 21:59)
IS NOREVA-LED yra atsiradusi nauja linija SENSIDIANE thumbup.gif , pamegink gal vaistinese duos megineliu. Si slinija skirta raustanciai 4u.gif ,perstinciai, su kapiliarais odai blush2.gif .Taip pat tinka vartoti kai yra dermatitas, acne rozacea ar erkute-zinoma priezasti  reikia salinti vaistais (jei pvz erkute...), taciau SENSIDIANE (yra serumas, ir kremai pagal odos tipa) labai gerai nuima raudoni, perstejima, mazina kapiliarus mirksiukas.gif .Jei acne rozacea, tai spuogus patartina gydyti kremais be rugsciu.Noreva-LED rekomenduoja Actipur linija. mirksiukas.gif

gerai zinote produkta, net viskas paryskinta:)
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 30, 14:42)
Sveikos  4u.gif , norejau pasiteirauti, ar kuriai nors , kuriai buvo diagnozuota rozine, nepersti akys, nes as pastebejau, kad man persti akys, o vakare net pradeda skaudeti, labai reaguoja i saule. Kazkur internete skaiciau, kad tai gali buti rozines pozymis, bet dabar nerandu jau. Jetau, vel reiks kulniuoti pas gydytoja  doh.gif

Man net kapilerai pradejo trukineti vaiksciojau kaip zombis raudonom akim lotuliukas.gif
O tokie simptomai kaip jusu man buvo Tai pripazino akiu erkute, dar prie rozacejos Geriau antibijotikus

QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 01:29)
va kaip gerai, o man bepantenas visiiiiiiskai netiko, kai tik tepu ta vieta kokiu drekinamuoju (net ir bepantenu) tai tie tokie kalniukai kaip prisirpsta skysciu ir laaabai pradeda matytis, bet dabar tai jau atradau kas man gerai padeda, kai isnyks paskutinis mazgiukas, parasysiu kas padejo  mirksiukas.gif

Nu ***** g.gif O man keistai jis tik vienintelis ir tepadejo taip susitvarkyti

QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 31, 14:04)
o man jau buvo susitvarke viskas dziaugiausi ir vel ziuriu islindo ir reakcija buvo i saule. kol lijo sedejau namie sau tepiausi eksipialiu ziuriu viena diena koks veidas baltas grazus tik islekiau i lauka ir vel aplink burna ant zando tik prikilo net toks taisiklingas ratukas g.gif  blink.gif tai ne jau nuo saules

Gali buti nuo saules Man tai sakes jei pagauna saule tai pablogeja

Na ptfu ptfu Kol kas neblogai man O kaip nera saules tai is vis neblogai
A sako alkoholio negalima na as ir nenaudojau nei laselio
O savaitgali buvome dzukijoje sveciuose paimiau ir isgeriau tikros rugines lietuviskos Nu ka atsikeliau dar grazesniu veidu thumbup.gif Daba jieskosiu tikros lietuviskos samanes ir naudosiu kekviena diena mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 31, 21:56)
O savaitgali buvome dzukijoje sveciuose paimiau ir isgeriau tikros rugines lietuviskos Nu ka atsikeliau dar grazesniu veidu  thumbup.gif Daba jieskosiu tikros lietuviskos samanes ir naudosiu kekviena diena  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo as po krikstynu ir buvau superrr grazi mirksiukas.gif tokia kiek patinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 23:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jo as po krikstynu ir buvau superrr grazi  mirksiukas.gif  tokia kiek patinus  biggrin.gif

Ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif As rimtai Isgeriau gal kokius penkis stikliukus lotuliukas.gif Ir as ant rimto atsikeliau be spuogiuku ir sviesiu veidu MB zvengia kad reik samane lakti kekviena diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 31, 21:56)
Man net kapilerai pradejo trukineti vaiksciojau kaip zombis raudonom akim lotuliukas.gif
O tokie simptomai kaip jusu man buvo Tai pripazino akiu erkute, dar prie rozacejos Geriau antibijotikus

O tai trauke blakstienas, kad nustate akiu erkute? Skauda ? fear.gif Idomu, jei ant veido erkutes nerado, ar gali buti akiu erkute ? g.gif
Man irgi saule labai kenkia, su 20 filtru neapsaugo, reikia su 50 kazka ieskoti.
O del samanes, tai cia yra "racijos" thumbup.gif Man gydytoja sake, kad skranduko neskaudetu, ant tuscio skrandzio kokiu 50 gramu geros samanes isgert kasryt lotuliukas.gif Sake, kad samane visom prasmem superinis vaistas thumbup.gif
Nuo razacejos ir as geriau antibiotikus, tik jokio pagerejimo nuo ju. Tik cia paskaiciau, kad kai kurios labai ilgai gere, o as tik 1 menesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 01 birželio 2010 - 15:51
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 06 01, 16:47)
O tai trauke blakstienas, kad nustate akiu erkute? Skauda ? fear.gif  Idomu, jei ant veido erkutes nerado, ar gali buti akiu erkute ?  g.gif
Man irgi saule labai kenkia, su 20 filtru neapsaugo, reikia su 50 kazka ieskoti.
O del samanes, tai cia yra "racijos"  thumbup.gif  Man gydytoja sake, kad skranduko neskaudetu, ant tuscio skrandzio kokiu 50 gramu geros samanes isgert kasryt  lotuliukas.gif  Sake, kad samane visom prasmem superinis vaistas  thumbup.gif
Nuo razacejos ir as geriau antibiotikus, tik jokio pagerejimo nuo ju. Tik cia paskaiciau, kad kai kurios labai ilgai gere, o as tik 1 menesi  g.gif

Netrauke as bijojau ,bet man veide rado ir todel sake kad bus ir akyse kaip pasakiau kas man darosi Tada antibus ir liepe gerti O akiu gali buti nebutinai turi buti ir veido Antibai ir man nepadejo nuo tos rozines tik nuo akiu erkutes
Jo ta samane tikrai geras daiktas Ja nuo skrandzio reike ryte ant tuscio skrandzio 50g isgerti ir uzsigerti pav alyvuogiu aliejumi 9Sauksto ustenka) uzgyje zaizdos MB isigyde taip Nu mane siuncia DB i viesus darbus raveti ant saules geliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai pasiimiau pazyma kad negaliu sauleje buti ir dregmeje ir cheminiu jokiu medziagu naudoti lotuliukas.gif
Gyd prirase kaskokio tepalo naujo su metronidazoliu ,bet jis kaip pienas baltas negelis schmoll.gif Nu ziuresiu kaip bus Ji sendiena sako oi reike gyditis Sakau kad as jau grazi daba o kokia buvau ,daba zmoniu jau negazdinu lotuliukas.gif
Sako gal man tas metronidazolio gelis erzina g.gif Bandysiu dar viena š..... tepti O saules sake jokiu budu ne saugotis liepe labai
Atsakyti
As siandien buvau pasalinti kapiliarus su lazeriu, man iskart pasake, kad vieno karto neuzteks, teks ateit gal du ar tris is viso.Saip rezultatas pastebimas is karto, tik jei jie gilesni ar isisseneje, tai vistiek matosi kad dar liko, teks dar karteli eiti po 5 savaiciu,kad visiskai isnaikinti.Bet lazeri tikrai rekomenduociau. aisku jau tiek pinigu sukisus, reikes visa laika prisiziureti, naudoti barjerini seruma, krema ant virsaus ir gerti kraujagysles stiprinancius vitaminus, kaip rutinoskorbin ,ar kaip jis ten.Bet as jau saugosiu odele..Man prisake, jokios saules, 50+ turi buti kremukas nuo saules, vengti saunu, raudono vyno, karsto vandens ant veido, bet kokio perkaitimo.Labai dziaugiuosi kad pasiryzau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 02, 14:43)

tokiai odai taip išeina, visai negalima būti ant saulės, visada reikia slėptis ir naudot kremą su SPF 50? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 06 02, 15:52)
tokiai odai taip išeina, visai negalima būti ant saulės, visada reikia slėptis ir naudot kremą su SPF 50?  g.gif

Tai Ir jau nieko nebepadarysi verysad.gif Kol pati pradzia gal dar galima uzkirsti kelia
O as va varkstu ziaurei Jei susinervinu truputi ar taip jau vakare raudona kaip burokas O dar ir ausis kaista ziaurei nu sakes kraujotaka visakeriopai sutrikusi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 06 02, 15:42)
Tai Ir jau nieko nebepadarysi  verysad.gif Kol pati pradzia gal dar galima uzkirsti kelia
O as va varkstu ziaurei Jei susinervinu truputi ar taip jau vakare raudona kaip burokas O dar ir ausis kaista ziaurei nu sakes kraujotaka visakeriopai sutrikusi  doh.gif  verysad.gif

smile.gif pas mane irgi tas pats, zandai, ausys kaista o galunes saltos doh.gif
bet dabar veida tikrai ziuresiu..terapiste sake, kad veidui ne mazesnis nei 50+ filtras nuo saules..
O kaip jus tokia oda priziurit? pas mane ji misri, biski issausejus, tai jei uzsidedu riebesni krema, uzsikemsa, porai issiplete, deti lengvesni krema, traukia tada..Kaukiu traukianciu deti netinka,ar su alkoholiu kazko, nes kapiliariams kenkia, as neisivaizduoju ka daryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 06 02, 17:10)
smile.gif pas mane irgi tas pats, zandai, ausys kaista o galunes saltos doh.gif
bet dabar veida tikrai ziuresiu..terapiste sake, kad veidui ne mazesnis nei 50+ filtras nuo saules..
O kaip jus tokia oda priziurit? pas mane ji misri, biski issausejus, tai jei uzsidedu riebesni krema, uzsikemsa, porai issiplete, deti lengvesni krema, traukia tada..Kaukiu traukianciu deti netinka,ar su alkoholiu kazko, nes kapiliariams kenkia, as neisivaizduoju ka daryti schmoll.gif

Na ka as zinau netepu jokiu kremu iskirus bepantena man padejo gerai tik raudoni visviena tai dermatologe daba prirase metranidazolio ne geli nes jis man netiko o gaminama krema nezinau kaip bus Turiu eiti i baliuka 19d tai bijau dar ka nors tepti nes pakankamai neblogai daba atrodau negu atrodziau tepdama metronidozolio geli Tada tai buvo kosmaras baisu iseiti buvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti