Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Packa @ 2010 05 28, 22:43)
Sakyciau, kad visai neblogai mano skura thumbup.gif , as jokiu krem pudru nenaudoju schmoll.gif , veida tepu dabar Lierac firmos kremu rytais ir La roche nakciai. Dar jei stipri saule tai nuo saules apsaugini krema Iwostin. O nuo ko jums pagerejo?

As ir iwostina nuo saules tepu bigsmile.gif Pagerejo ? Nu trenkiau i sali metranidazoli peroksida ir visa kita suda ir tik bepantenoliu teplioju trys kart dienoi Atrodau thumbup.gif pagal tokia kokia buvau tai kaip diena ir naktis Tik zandai ruzavi biggrin.gif Daba bijau ka nors kito tepti g.gif Nes dabar jau zmones i mane atsisuke nebeziuri lotuliukas.gif ir as ju nebegasdinu Jei papudruociau tai visai ok butu Vienas kitas spuogiukads ,bet tai tik baika
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , norejau pasiteirauti, ar kuriai nors , kuriai buvo diagnozuota rozine, nepersti akys, nes as pastebejau, kad man persti akys, o vakare net pradeda skaudeti, labai reaguoja i saule. Kazkur internete skaiciau, kad tai gali buti rozines pozymis, bet dabar nerandu jau. Jetau, vel reiks kulniuoti pas gydytoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 30, 14:42)
Sveikos  4u.gif , norejau pasiteirauti, ar kuriai nors , kuriai buvo diagnozuota rozine, nepersti akys, nes as pastebejau, kad man persti akys, o vakare net pradeda skaudeti, labai reaguoja i saule. Kazkur internete skaiciau, kad tai gali buti rozines pozymis, bet dabar nerandu jau. Jetau, vel reiks kulniuoti pas gydytoja  doh.gif

Na gal ir panasu kad jums akiu rozacea, o ar nebere jums voku, ar jie neraudoni? Kai pradejau domietis Rosacea tai daug info apie aliu rosacea radau lenku forumose, tai daug kas isgyde kazkokiu stebuklingu vaistu-lepaliuku kuris parduodamas tik Prancuzijoj, vat pavadinimo neatsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 30, 15:42)
Na gal ir panasu kad jums akiu rozacea, o ar nebere jums voku, ar jie neraudoni? Kai pradejau domietis Rosacea tai daug info apie aliu rosacea radau lenku forumose, tai daug kas isgyde kazkokiu stebuklingu vaistu-lepaliuku kuris parduodamas tik Prancuzijoj, vat pavadinimo neatsimenu g.gif

As dabar sedziu internete, verciuosi informacija is anglu kalbos. Reiketu susirasti ir lenkiska foruma, idomu, koks ten tepaliukas g.gif Eisiu pas okulista, ka jis pasakys.
Voku man nebere ir jie neraudoni, bet akys labai pavargusios, asaroja, dilgcioja, vakarop skauda, toks spaudimas jauciamas.... liudna man visai ir taip regejimas prastas, dar ir sitas geris prisidejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 30, 15:53)
As dabar sedziu internete, verciuosi informacija is anglu kalbos. Reiketu susirasti ir lenkiska foruma, idomu, koks ten tepaliukas  g.gif Eisiu pas okulista, ka jis pasakys.
Voku man nebere ir jie neraudoni, bet akys labai pavargusios, asaroja, dilgcioja, vakarop skauda, toks spaudimas jauciamas.... liudna man visai ir taip regejimas prastas, dar ir sitas geris prisidejo  verysad.gif

Na negaliu surasti dabar to forumo schmoll.gif , visaip bandau ivesti i google bet nieko nerandu apie ta tepala, atrodo is o... raides g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 29, 23:28)
As ir iwostina nuo saules tepu bigsmile.gif Pagerejo ? Nu trenkiau i sali metranidazoli peroksida ir visa kita suda ir tik bepantenoliu teplioju trys kart dienoi Atrodau  thumbup.gif pagal tokia kokia buvau tai kaip  diena ir naktis Tik zandai ruzavi  biggrin.gif Daba bijau ka nors kito tepti g.gif Nes dabar jau zmones i mane atsisuke nebeziuri  lotuliukas.gif ir as ju nebegasdinu Jei papudruociau tai visai ok butu Vienas kitas spuogiukads ,bet tai tik baika

va kaip gerai, o man bepantenas visiiiiiiskai netiko, kai tik tepu ta vieta kokiu drekinamuoju (net ir bepantenu) tai tie tokie kalniukai kaip prisirpsta skysciu ir laaabai pradeda matytis, bet dabar tai jau atradau kas man gerai padeda, kai isnyks paskutinis mazgiukas, parasysiu kas padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
o man jau buvo susitvarke viskas dziaugiausi ir vel ziuriu islindo ir reakcija buvo i saule. kol lijo sedejau namie sau tepiausi eksipialiu ziuriu viena diena koks veidas baltas grazus tik islekiau i lauka ir vel aplink burna ant zando tik prikilo net toks taisiklingas ratukas g.gif blink.gif tai ne jau nuo saules
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 30, 22:22)
Na negaliu surasti dabar to forumo schmoll.gif , visaip bandau ivesti i google bet nieko nerandu apie ta tepala, atrodo is o... raides g.gif

Tai nieko tokio , pati kaip nors, ka nors susirasiu smile.gif jau radau keleta forumu lenkisku, bet ten man dar tamsus miskas. Visgi reikia ir gydytojai pasirodyti, o ne savivaliauti. Renkuosi informacija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 01:29)
va kaip gerai, o man bepantenas visiiiiiiskai netiko, kai tik tepu ta vieta kokiu drekinamuoju (net ir bepantenu) tai tie tokie kalniukai kaip prisirpsta skysciu ir laaabai pradeda matytis, bet dabar tai jau atradau kas man gerai padeda, kai isnyks paskutinis mazgiukas, parasysiu kas padejo  mirksiukas.gif

Man bepantenas taip pat netiko, iš naujo prisirpino kai kuriuos doh.gif
Man padeda Acnofan pakaitomis su Acne BP5, o odos atgaivinimui naudoju Clotrimazoli. Tai vos kelis mazgiukus turiu rolleyes.gif tik oda traukia ir pleiskanoja unsure.gif
O kas Jums padejo, gal jau pasakykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 05 31, 15:49)
Man bepantenas taip pat netiko, iš naujo prisirpino kai kuriuos  doh.gif
Man padeda Acnofan pakaitomis su Acne BP5, o odos atgaivinimui naudoju Clotrimazoli. Tai vos kelis mazgiukus turiu rolleyes.gif  tik oda traukia ir pleiskanoja unsure.gif
O kas Jums padejo, gal jau pasakykit biggrin.gif

lotuliukas.gif tas pats kas ir jums biggrin.gif labiausiai patiko Akne BP5
labai greit sutvarko ne tik spogucius bet ir mazgelius ir net juoduliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 16:14)
lotuliukas.gif  tas pats kas ir jums  biggrin.gif  labiausiai patiko Akne BP5
labai greit sutvarko ne tik spogucius bet ir mazgelius ir net juoduliukus  bigsmile.gif

Ar tiesa, kad nuo Akne B5 oda nusilupa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 31, 16:14)
lotuliukas.gif  tas pats kas ir jums  biggrin.gif  labiausiai patiko Akne BP5
labai greit sutvarko ne tik spogucius bet ir mazgelius ir net juoduliukus  bigsmile.gif

lotuliukas.gif na va atradėjos, dabar galime ir kitus gydyti thumbup.gif
O su kuo odą drėkinate g.gif
Atsakyti