QUOTE(gosas @ 2010 05 21, 23:24)
Oi oi as jau nebezinau kas man yra Greiciausei klimakso pradzia tai ir darosi nesamones PACKA ANDRINEJA? Ar jums nuo rozines tie spuogiukai? Jie tokie kaip spuogas ar tokie mazyciai ir ju daug net i plotelius susijungia Jieskojau foto googlei bet neatitaikau jau Packa radau tavo foto tai nezinau pas mane ne tokie kaip pas tave ant barzdos foto Nu nezinau jie daba nei blogeje nei gereja O kaip su metronidazoliu patepu tai pablogeje kokiu sudu tepti Ir man nemalonus jausmas atrodo kad zandai butu nuplikinti ar kaskas panasaus
na man is pradziu buvo kaip pas tave raudoni, smulkus, su pulinukais ir be, ir susijungdavo i plotelius. Po to kai isgeriau 3 men kursa antibiotiko, smulkiu pradejo mazet bet atsirasdavo tokiu kaip nuotraukoje, gilumyniu, skausmingu Nei Rozex, nei Metronidazolis man nepadedavo
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 23:25)
joooo, 3 men. ilgai, bet ziuriu man ir tiek praktiskai uztruko tik man jokios erkes nebuvo, o tas PD buvo taip isvesejes, as nusifotkinau ir pasilikau sau tokia foto, kad matyciau kokie buvo pokyciai
Gal ryt padarysiu fotka ir parodysiu kaip atrodo dabar mano veidas. Na man jau kaip ir patinka, o kas nezino kas man yra tai klausia kur as taip idegus Dabar jau tepu tik kremais, jokiu tepakiuku nenauduoju