Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(gosas @ 2010 05 21, 23:24)
Oi oi as jau nebezinau kas man yra  doh.gif  verysad.gif Greiciausei klimakso pradzia tai ir darosi nesamones PACKA  ANDRINEJA? Ar jums nuo rozines tie spuogiukai? Jie tokie kaip spuogas ar tokie mazyciai ir ju daug net i plotelius susijungia Jieskojau foto googlei bet neatitaikau jau Packa radau tavo foto tai nezinau pas mane ne tokie kaip pas tave ant barzdos foto Nu nezinau jie daba nei blogeje nei gereja O kaip su metronidazoliu patepu tai pablogeje kokiu sudu tepti  doh.gif Ir man nemalonus jausmas atrodo kad zandai butu nuplikinti ar kaskas panasaus  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na man is pradziu buvo kaip pas tave raudoni, smulkus, su pulinukais ir be, ir susijungdavo i plotelius. Po to kai isgeriau 3 men kursa antibiotiko, smulkiu pradejo mazet bet atsirasdavo tokiu kaip nuotraukoje, gilumyniu, skausmingu doh.gif Nei Rozex, nei Metronidazolis man nepadedavo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 23:25)
joooo, 3 men. ilgai, bet ziuriu man ir tiek praktiskai uztruko  doh.gif  tik man jokios erkes nebuvo, o tas PD buvo taip isvesejes, as nusifotkinau ir pasilikau sau tokia foto, kad matyciau kokie buvo pokyciai  blush2.gif

Gal ryt padarysiu fotka ir parodysiu kaip atrodo dabar mano veidas. Na man jau kaip ir patinka, o kas nezino kas man yra tai klausia kur as taip idegus mirksiukas.gif Dabar jau tepu tik kremais, jokiu tepakiuku nenauduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 23, 15:43)
Na as lyg tai po savaites turesiu, tai kai tik turesiu, galesiu pasidalinti  mirksiukas.gif
beje, juo ne tik erkute bet ir PD siulo gydyti  ax.gif

Butu aciu Adrinėja bet as Kaune o tu Vilniuje kiek suprantu bet paprasyciau pusesere atvaziuotu ir paimtu jei slakeli pasidalintum doh.gif biggrin.gif Veliau grazinciau kaip gauciau nes jo visviena jieskosiu Tai yra super vaistas ten yra naftos kuri yra gydomoji Yra net sanatorije zmonem su dideliomis odos problemomis Zinoma senas tepalas dar nuo rusu laiku thumbup.gif Ivesk naftalanas ir paskaitysi tik as neradau daug info internete o pasakojo bobules ir pati siek tiek atsimenu Dar buvau uzsiminus gydytojai ji sako geras bet jo nera lietuvoje As daba daug drekinu veida su bepantenu kokius 3 kart per diena tai pagerejo truputi ne taip baisiai atrodau ir kaip sako Packa klause kur idegiau doh.gif biggrin.gif nu nors tas berimas susitvarkytu Uzsiregistravau pas endokrinologa tai tik rugsejo 6d eisiu nes esu isitikinusi kad cia nuo endokrinologiniu sutrikimu man viskas darosi Baigesi mmmmmm ir pagerejo oi kosmaras man darosi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 20, 22:49)
Sveikos nu nebezinau ka galvoti zinokite  g.gif  Jau nuo sekmadienio netepu visai niekuo  schmoll.gif Ir pagerejo  g.gif ir nebepablogejo jau galima iseiti pasiroditi zmonems  lotuliukas.gif Tai va ir neberaudona taip paberimu yra bet baika paliginus kaip buvo Gal man cia kaskokia PD ar kaskokia elergija As siuvu gal nuo medziagos? Nors ji naturali be sintetikos ir saules negaliu nes iskarto kaip su adatelem bdo veida Nu dar ziuresiu kas bus A tiesa as pirmadieni viena karta patepiau ant durniaus Sudakrem gal taip vadinasi  g.gif Kur vaikams tepa Nu zodziu nezinau net ka galvoti O kol tepliojau su metrodanizoliu ir peroksidu nu kosmaras kaskoks buvo Su kuo patartumete dar pateplioti jei vavizdziui cia butu Dermatitas ? g.gif Eksperimentuoju jau kaip buvo kazi ar bus blogiau  biggrin.gif

IS NOREVA-LED yra atsiradusi nauja linija SENSIDIANE thumbup.gif , pamegink gal vaistinese duos megineliu. Si slinija skirta raustanciai 4u.gif ,perstinciai, su kapiliarais odai blush2.gif .Taip pat tinka vartoti kai yra dermatitas, acne rozacea ar erkute-zinoma priezasti reikia salinti vaistais (jei pvz erkute...), taciau SENSIDIANE (yra serumas, ir kremai pagal odos tipa) labai gerai nuima raudoni, perstejima, mazina kapiliarus mirksiukas.gif .Jei acne rozacea, tai spuogus patartina gydyti kremais be rugsciu.Noreva-LED rekomenduoja Actipur linija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 24, 22:19)
oi, ka tu, as gi dovanu  mirksiukas.gif  negi man gaila, tik pranesiu kai turesiu  4u.gif
o nuo ko jus tokios idegusios?  blush2.gif

Aciu 4u.gif Pranesk blush2.gif verysad.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif IDEGUSIOS ? turbut nuo to raudonio pasidareme raudonai rudos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu zinokite tepu tik bepantenu ir visai nieko jau aisku noretusi geresniu rezultatu bet pakenciama thumbup.gif

Atsakyti
o man pvz. norevos led sensidiane netiko kaip kartas ismete mazyciais raudonais spuogiukais g.gif
Papildyta:
kol kas terliojuosi eksipialiu tai nuima tuos visus spuogiukus iskilusius ir nurimsta veidukas tik kad jis labai riebus tai blizgu visa
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 25, 11:59)
Aciu  4u.gif Pranesk  blush2.gif  verysad.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  IDEGUSIOS ? turbut nuo to raudonio pasidareme raudonai rudos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu zinokite tepu tik bepantenu ir visai nieko jau aisku noretusi geresniu rezultatu bet pakenciama  thumbup.gif

Nors padariau takia isvada, kad veidas ir nuo saules dabar greit idegsta, nors tepu kremu su 50 UF, bet vistiek nelabai jis saugo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 25, 11:59)
Aciu  4u.gif Pranesk  blush2.gif  verysad.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  IDEGUSIOS ? turbut nuo to raudonio pasidareme raudonai rudos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu zinokite tepu tik bepantenu ir visai nieko jau aisku noretusi geresniu rezultatu bet pakenciama  thumbup.gif

aaa, as pagalvojau kad kvarcine lempa naudojat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 26, 09:31)
o man pvz. norevos led sensidiane netiko kaip kartas ismete mazyciais raudonais spuogiukais g.gif
Papildyta:
kol kas terliojuosi eksipialiu tai nuima tuos visus spuogiukus iskilusius ir nurimsta veidukas tik kad jis labai riebus tai blizgu visa

As juo tepiau anksciau ,Bet jei butu erkute juo negalima tepti ji bujotu da daugiau atsargiai gal ta erke pas mane ir pririjo to riebaus kremo lotuliukas.gif

QUOTE(Packa @ 2010 05 26, 10:55)
Nors padariau takia isvada, kad veidas ir nuo saules dabar greit idegsta, nors tepu kremu su 50 UF, bet vistiek nelabai jis saugo schmoll.gif

Ir as tepu su uf50 bet as nezinau as ir kaip idegus manau kad cia nuo kasko kito ne nuo saules as labai sauguojuosi nuo saules g.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 26, 12:02)
aaa, as pagalvojau kad kvarcine lempa naudojat  rolleyes.gif

Ne kaskada naudojau bet daba bijociau nes negaliu nei truputi saules spinduliu iskarto dirgina oda
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 26, 21:56)
Ne kaskada naudojau bet daba bijociau nes negaliu nei truputi saules spinduliu iskarto dirgina oda

idomu, nes as tai nueinu i soliarke, bet niekad veido nesideginu, turiu tam slapia ranksluosti, bet galvojau kad kvarcine kaip tik gerai veido odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 26, 21:56)

Ir as tepu su uf50 bet as nezinau as ir kaip idegus manau kad cia nuo kasko kito ne nuo saules as labai sauguojuosi nuo saules  g.gif

na man neiseina saugotis per dar daug, nes turiu nama ir darza, tai laukia tiek darbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 27, 09:09)
na man neiseina saugotis per dar daug, nes turiu nama ir darza, tai laukia tiek darbu doh.gif

Pas mane irgi as ir gyvenu lauke su darzais ir siltnameis doh.gif lotuliukas.gif ,bet apsisaugau einu i lauka darbuotis anksti ryte arba vakare arba taikau toki momenta kad toi vietoi butu pavesis arba saule sviestu i nugara Ir apsaugo tikrai neblogai nes esu sviesaus gymio tai pavasari nuo didesnio kiekio saules ryza nosim pasidarau lotuliukas.gif O siemet nieko mirksiukas.gif Kaip jusu skura? Na man pagereje stipriai bet aisku ne tokio rezultato noriu bet jau nebebaisu taip kaip buvo Noriu jusu paklausti kokia krem pudra naudojete? Man padeda bepantenas tiktai ,daugiau su nieko netepu
O mano nugara tai kaskoks kosmaras jau daug metu doh.gif Nezinau kas ten yra gal PD sausa sausa o kaip isimaudau tai atrodo plys iki zaizdu ir toks gal kaip raudonis pasakyciau g.gif Cia man nuo saules nes pries 18met toi vietoi buvau nudegus nugara sauleje iki pusliu tai toi vietoi taip ir yra Bandysiu ir su bepantenu pateplioti
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 28, 21:32)
Pas mane irgi as ir gyvenu lauke su darzais ir siltnameis  doh.gif  lotuliukas.gif ,bet apsisaugau einu i lauka darbuotis anksti ryte arba vakare arba taikau toki momenta kad toi vietoi butu pavesis arba saule sviestu i nugara Ir apsaugo tikrai neblogai nes esu sviesaus gymio tai pavasari nuo didesnio kiekio saules ryza nosim pasidarau  lotuliukas.gif O siemet nieko  mirksiukas.gif Kaip jusu skura? Na man pagereje stipriai bet aisku ne tokio rezultato noriu bet jau nebebaisu taip kaip buvo Noriu jusu paklausti kokia krem pudra naudojete? Man padeda bepantenas tiktai ,daugiau su nieko netepu
O mano nugara tai kaskoks kosmaras jau daug metu  doh.gif Nezinau kas ten yra gal PD sausa sausa o kaip isimaudau tai atrodo plys iki zaizdu ir toks gal kaip raudonis pasakyciau  g.gif Cia man nuo saules nes pries 18met toi vietoi buvau nudegus nugara sauleje iki pusliu tai toi vietoi taip ir yra Bandysiu ir su bepantenu pateplioti

Sakyciau, kad visai neblogai mano skura thumbup.gif , as jokiu krem pudru nenaudoju schmoll.gif , veida tepu dabar Lierac firmos kremu rytais ir La roche nakciai. Dar jei stipri saule tai nuo saules apsaugini krema Iwostin. O nuo ko jums pagerejo?
Atsakyti