Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 11:32)
per kiek laiko praejo PD?

Man nebuvo PD (gydytoja tik itare), po to lankiausi dar pas 3 gyd. ir visi nustate Rosacea ir tyrimai parode erke.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 21, 15:16)
Man nebuvo PD (gydytoja tik itare), po to lankiausi dar pas 3 gyd. ir visi nustate Rosacea ir tyrimai parode erke.

aaa, supratau, o tai po kiek laiko praejo spogeliai? Po kiek laiko pagerejimas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 11:32)
per kiek laiko praejo PD?

O kas tas PD ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 21, 21:41)
O kas tas PD ? blush2.gif

taip sutrumpinam perioralinis dermatitas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 21, 20:02)
aaa, supratau, o tai po kiek laiko praejo spogeliai? Po kiek laiko pagerejimas buvo?

Cia mano gydymo aprasymas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 20, 23:00)
Nu PD man buvo isreses Antibiotika 14 dienu, Elidel, Eritromicin tepaliukus ir Dermolibour krema

Oi oi as jau nebezinau kas man yra doh.gif verysad.gif Greiciausei klimakso pradzia tai ir darosi nesamones PACKA ANDRINEJA? Ar jums nuo rozines tie spuogiukai? Jie tokie kaip spuogas ar tokie mazyciai ir ju daug net i plotelius susijungia Jieskojau foto googlei bet neatitaikau jau Packa radau tavo foto tai nezinau pas mane ne tokie kaip pas tave ant barzdos foto Nu nezinau jie daba nei blogeje nei gereja O kaip su metronidazoliu patepu tai pablogeje kokiu sudu tepti doh.gif Ir man nemalonus jausmas atrodo kad zandai butu nuplikinti ar kaskas panasaus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 21, 23:02)
Cia mano gydymo aprasymas  mirksiukas.gif  4u.gif

joooo, 3 men. ilgai, bet ziuriu man ir tiek praktiskai uztruko doh.gif tik man jokios erkes nebuvo, o tas PD buvo taip isvesejes, as nusifotkinau ir pasilikau sau tokia foto, kad matyciau kokie buvo pokyciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 21, 23:24)
Oi oi as jau nebezinau kas man yra  doh.gif  verysad.gif Greiciausei klimakso pradzia tai ir darosi nesamones PACKA  ANDRINEJA? Ar jums nuo rozines tie spuogiukai? Jie tokie kaip spuogas ar tokie mazyciai ir ju daug net i plotelius susijungia Jieskojau foto googlei bet neatitaikau jau Packa radau tavo foto tai nezinau pas mane ne tokie kaip pas tave ant barzdos foto Nu nezinau jie daba nei blogeje nei gereja O kaip su metronidazoliu patepu tai pablogeje kokiu sudu tepti  doh.gif Ir man nemalonus jausmas atrodo kad zandai butu nuplikinti ar kaskas panasaus  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

man tai buvo labai daug mazu spoguciu ir jie paskui i bendra plota susiliejo, bet tik ant smakro ir sypsenu raukslytese prie nosies. Man tai darmatologe aiskino kad cia PD kuris tipo tas pats kaip ir rozine, nu nzn bet tepu peroksidu ir metronadazoliu. Beje, skaiciau rusiskame saite kad tam dalykui labai daug kam padejo tepalas "jam" ( jis vetvaistineje, tik abejuoju kad LT yra) ir dar sieros kazkoks tepalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 22, 00:13)
man tai buvo labai daug mazu spoguciu ir jie paskui i bendra plota susiliejo, bet tik ant smakro ir sypsenu raukslytese prie nosies. Man tai darmatologe aiskino kad cia PD kuris tipo tas pats kaip ir rozine, nu nzn bet tepu peroksidu ir metronadazoliu. Beje, skaiciau rusiskame saite kad tam dalykui labai daug kam padejo tepalas "jam" ( jis vetvaistineje, tik abejuoju kad LT yra)  ir dar sieros kazkoks tepalas  g.gif

Tepaliuka "Jam" galima uzsisakyti pas baltarusus, kurie Vilniaus turgavietese prekiauja visokiais rusiskais vaistais. Man kolege irgi si tepaliuka rekomendavo. smile.gif Ji butent ir uzsisakinedavo pas baltarusus.Bet ji minejo, kad sis tepalas nuo erkutes, o man rado tik 1 erkute meginyje ir sake, kad 1-2 erkutes meginyje, tai norma. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 22 gegužės 2010 - 10:28
QUOTE(gosas @ 2010 05 20, 22:49)
Sveikos nu nebezinau ka galvoti zinokite  g.gif  Jau nuo sekmadienio netepu visai niekuo  schmoll.gif Ir pagerejo  g.gif ir nebepablogejo jau galima iseiti pasiroditi zmonems  lotuliukas.gif Tai va ir neberaudona taip paberimu yra bet baika paliginus kaip buvo Gal man cia kaskokia PD ar kaskokia elergija As siuvu gal nuo medziagos? Nors ji naturali be sintetikos ir saules negaliu nes iskarto kaip su adatelem bdo veida Nu dar ziuresiu kas bus A tiesa as pirmadieni viena karta patepiau ant durniaus Sudakrem gal taip vadinasi  g.gif Kur vaikams tepa Nu zodziu nezinau net ka galvoti O kol tepliojau su metrodanizoliu ir peroksidu nu kosmaras kaskoks buvo Su kuo patartumete dar pateplioti jei vavizdziui cia butu Dermatitas ? g.gif Eksperimentuoju jau kaip buvo kazi ar bus blogiau  biggrin.gif

Pas mane taip pat kaip ir Tau, visa smakra ir prie nosies tokie kaip nedideli giluminiai spuogeliai, o kai kur grupelės kaip puslelinės, arba kaip sakei, nudilginta. man atsirado nuo natūralaus aliejaus. Tepiau visokiu brudu, net dermatologė išrašė hormoninio tepalo ir vaistų nuo alergijos, kuris tik tam kartui doh.gif Galiu pasakyt, kad padeda tik Acnofan,(pigus vaistas apie 13 lt) jis gelbėja man prie visokiausių spuogelių, prie šito bėrimo, taip pat,, tepu tik antra diena, tai labai gražiai viskas traukiasi ir nėra jokio sudirginimo thumbup.gif Manau, kad įveiksiu tą bjaurastį.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 22, 00:13)
man tai buvo labai daug mazu spoguciu ir jie paskui i bendra plota susiliejo, bet tik ant smakro ir sypsenu raukslytese prie nosies. Man tai darmatologe aiskino kad cia PD kuris tipo tas pats kaip ir rozine, nu nzn bet tepu peroksidu ir metronadazoliu. Beje, skaiciau rusiskame saite kad tam dalykui labai daug kam padejo tepalas "jam" ( jis vetvaistineje, tik abejuoju kad LT yra)  ir dar sieros kazkoks tepalas  g.gif

As jau seniai rasiau apie ta JAM bet Kaune niekur negaunu verysad.gif Zinau kas isigyde Cia yra arkliu tepalas nuo erkutes Gal kas turite ir nenaudojete Ar jei uzeitumete kur parasykite ka labai jo jieskau As galvoju vis delto kad gal man erkute su rozine g.gif Ai nu nebezinau leksiu pas derma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 22, 15:59)
As jau seniai rasiau apie ta JAM bet Kaune niekur negaunu  verysad.gif Zinau kas isigyde Cia yra arkliu tepalas nuo erkutes Gal kas turite ir nenaudojete Ar jei uzeitumete kur parasykite ka labai jo jieskau As galvoju vis delto kad gal man erkute su rozine  g.gif Ai nu nebezinau leksiu pas derma  verysad.gif

Na as lyg tai po savaites turesiu, tai kai tik turesiu, galesiu pasidalinti mirksiukas.gif
beje, juo ne tik erkute bet ir PD siulo gydyti ax.gif
Atsakyti