QUOTE(gosas @ 2010 05 20, 22:49)
Sveikos nu nebezinau ka galvoti zinokite
Jau nuo sekmadienio netepu visai niekuo
Ir pagerejo
ir nebepablogejo jau galima iseiti pasiroditi zmonems
Tai va ir neberaudona taip paberimu yra bet baika paliginus kaip buvo Gal man cia kaskokia PD ar kaskokia elergija As siuvu gal nuo medziagos? Nors ji naturali be sintetikos ir saules negaliu nes iskarto kaip su adatelem bdo veida Nu dar ziuresiu kas bus A tiesa as pirmadieni viena karta patepiau ant durniaus Sudakrem gal taip vadinasi
Kur vaikams tepa Nu zodziu nezinau net ka galvoti O kol tepliojau su metrodanizoliu ir peroksidu nu kosmaras kaskoks buvo Su kuo patartumete dar pateplioti jei vavizdziui cia butu Dermatitas ?
Eksperimentuoju jau kaip buvo kazi ar bus blogiau
Pas mane taip pat kaip ir Tau, visa smakra ir prie nosies tokie kaip nedideli giluminiai spuogeliai, o kai kur grupelės kaip puslelinės, arba kaip sakei, nudilginta. man atsirado nuo natūralaus aliejaus. Tepiau visokiu brudu, net dermatologė išrašė hormoninio tepalo ir vaistų nuo alergijos, kuris tik tam kartui
Galiu pasakyt, kad padeda tik
Acnofan,(pigus vaistas apie 13 lt) jis gelbėja man prie visokiausių spuogelių, prie šito bėrimo, taip pat,, tepu tik antra diena, tai labai gražiai viskas traukiasi ir nėra jokio sudirginimo
Manau, kad įveiksiu tą bjaurastį.