Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(gosas @ 2010 05 17, 22:31)
Oi nezinau merginos bet as atrodau zaurei Gal ir roziniai nezinau kaip jie atrodo daba pabandysiu keles dienas niekuo nwetepti gal man erzina kokie vaistai nu labai idomiai man ten Tai pagereje tai vel pablogeje ir tiesiok tokiais kaip nedideliais spuogiukais ir kai kuriuose vietuose gal kaip su dilgyne nudilgita Nu nebezinau kur eiti ka daryti ir sukokiu Š.... teplioti kOKIE TIE ROZINIAI SPUOGAI BUNA  g.gif DIDELI? AR MAZI? SU PULINUKAIS AR BE ? g.gif OI KAIP MAN ATSIBODO JIE NEBEGALIU NORISI KLYKTI  doh.gif 

Blin kaip nefaina, o tai kur isbere, tik zandai? PD budinga plotas aplink burna, t.y. smakras, ir sypsenos raikslytese. As tai dar geriu antibiotikus ir be peroksido nei dienos, bet labai pagerejo. Dar metronidazoli tepu ax.gif Tiksliai zinot kad erkutes nera?
Atsakyti
gosas man kai iskilo spuogai uzsikimse nuo poru tokie skausmingi be pulinuku tik raudoni tai padejo dirgeliu nuoviras uzsiviriau palaikiau paskuj ant vatos gumuliuko ir visa veida nuvaliau tai po nakties ryte ziuriu taip sumazeje ir apnyke, o dirgeles pati rinkau kaime
Atsakyti
Oi nezinau merginos bet as atrodau zaurei Gal ir roziniai nezinau kaip jie atrodo daba pabandysiu keles dienas niekuo nwetepti gal man erzina kokie vaistai nu labai idomiai man ten Tai pagereje tai vel pablogeje ir tiesiok tokiais kaip nedideliais spuogiukais ir kai kuriuose vietuose gal kaip su dilgyne nudilgita Nu nebezinau kur eiti ka daryti ir sukokiu Š.... teplioti kOKIE TIE ROZINIAI SPUOGAI BUNA  g.gif DIDELI? AR MAZI? SU PULINUKAIS AR BE ? g.gif OI KAIP MAN ATSIBODO JIE NEBEGALIU NORISI KLYKTI  doh.gif 

Pas mane spuogeliai tai visai nedideli,bet ju daug, koks vienas kitas ant smakro su pulinuku. Gydytoja sake, kad roziniai spuogai gali buti ne tik su puklinuku, bet ir vandeningi tokie, tai priklauso nuo to, kaip oda priziuri.
Mano veido bukle dabar zymiai pagerejo, o puse metu bijojau i zmones iseiti. doh.gif Be to gydytoja leido naudoti maskuojancias priemones, jei jos tikrai geros kokybes, o ne uz 3 litus lotuliukas.gif Dabar nakciai tepu Finacea, ryte IWOSTIN CAPILLIN ir "maskuote".
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 17, 20:36)
oi, kaip gerai, kad oda grazi, beje tie plaukeliai tik patiems labai jau matomi, kiti tai ju nepastebi, nebent labai arti apziurineja, bet visi ju turi  ax.gif

aha labai dziaugiuosi del odos smile.gif kad nebenervina manes tas raudonumas ir demes smile.gif
Atsakyti

eIKTU PAS MANE NEGANA RAUDONIO IR SPUOGU  lotuliukas.gif tAI DAR TU PLAUKU KIEK NORI

Sveikos 4u.gif
Surink Google rosacea ir pasirink vaizdai, pamatysi kaip atrodo spuogai. pas mane tai buvo visokiu ir su pulinukais, ir tik raudoni, na buvau tiesiog baisi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 18, 23:09)
Sveikos 4u.gif
Surink Google rosacea ir pasirink vaizdai, pamatysi kaip atrodo spuogai. pas mane tai buvo visokiu ir su pulinukais, ir tik raudoni, na buvau tiesiog baisi blink.gif

Kaip suprantu , tas baisumas praeityje smile.gif Kuo gydetes?
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 19, 17:12)
Kaip suprantu , tas baisumas praeityje  smile.gif Kuo gydetes?

Gydziausi visko kaip ir visos cia, tepaliukai, antibiotikai, baltushkos. Galu gale padejo Akne 5BP, spuogu beveik nera, bet raudonis liko, labai greit vis dar veidas ikaista doh.gif , bet gavau kremu tai eksperimentuoju dar
Atsakyti
Packa
ar buvo jums PD?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 19, 23:04)
Packa
ar buvo jums PD?

Kai pirma karta buvau pas gydytoja tai nustate PD, po kurso antibiotiku ir Elidelio siek tiek pagerejo, bet nustojus gerti vel atsinaujino bet ir visas veidas buvo spuogotas. Po to nustate Rosacea + Erke.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 17, 23:10)
Blin kaip nefaina, o tai kur isbere, tik zandai? PD budinga plotas aplink burna, t.y. smakras, ir sypsenos raikslytese. As tai dar geriu antibiotikus ir be peroksido nei dienos, bet labai pagerejo. Dar metronidazoli tepu  ax.gif Tiksliai zinot kad erkutes nera?

Sveikos nu nebezinau ka galvoti zinokite g.gif Jau nuo sekmadienio netepu visai niekuo schmoll.gif Ir pagerejo g.gif ir nebepablogejo jau galima iseiti pasiroditi zmonems lotuliukas.gif Tai va ir neberaudona taip paberimu yra bet baika paliginus kaip buvo Gal man cia kaskokia PD ar kaskokia elergija As siuvu gal nuo medziagos? Nors ji naturali be sintetikos ir saules negaliu nes iskarto kaip su adatelem bdo veida Nu dar ziuresiu kas bus A tiesa as pirmadieni viena karta patepiau ant durniaus Sudakrem gal taip vadinasi g.gif Kur vaikams tepa Nu zodziu nezinau net ka galvoti O kol tepliojau su metrodanizoliu ir peroksidu nu kosmaras kaskoks buvo Su kuo patartumete dar pateplioti jei vavizdziui cia butu Dermatitas ? g.gif Eksperimentuoju jau kaip buvo kazi ar bus blogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 20, 22:49)
Sveikos nu nebezinau ka galvoti zinokite  g.gif  Jau nuo sekmadienio netepu visai niekuo  schmoll.gif Ir pagerejo  g.gif ir nebepablogejo jau galima iseiti pasiroditi zmonems  lotuliukas.gif Tai va ir neberaudona taip paberimu yra bet baika paliginus kaip buvo Gal man cia kaskokia PD ar kaskokia elergija As siuvu gal nuo medziagos? Nors ji naturali be sintetikos ir saules negaliu nes iskarto kaip su adatelem bdo veida Nu dar ziuresiu kas bus A tiesa as pirmadieni viena karta patepiau ant durniaus Sudakrem gal taip vadinasi  g.gif Kur vaikams tepa Nu zodziu nezinau net ka galvoti O kol tepliojau su metrodanizoliu ir peroksidu nu kosmaras kaskoks buvo Su kuo patartumete dar pateplioti jei vavizdziui cia butu Dermatitas ? g.gif Eksperimentuoju jau kaip buvo kazi ar bus blogiau  biggrin.gif

Nu PD man buvo isreses Antibiotika 14 dienu, Elidel, Eritromicin tepaliukus ir Dermolibour krema
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 20, 23:00)
Nu PD man buvo isreses Antibiotika 14 dienu, Elidel, Eritromicin tepaliukus ir Dermolibour krema

per kiek laiko praejo PD?
Atsakyti