Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 15, 13:01)
Norejau pasiteirauti, ar kas nors naudojote geli Finacea nuo rozines? Domina atsiliepimai  ax.gif

as ieskojau vaistineje, bet tada dar nebuvo g.gif man daktare sake kad puikus pakaitalas metronidazoliui, ir man idomu kaip sis preparatas bigsmile.gif

beje, vakar visgi vaistineje radau pasta be fluoro, nors ji apie 20 lt., bet niekur keliaut nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 15, 13:11)
as ieskojau vaistineje, bet tada dar nebuvo  g.gif  man daktare sake kad puikus pakaitalas metronidazoliui, ir man idomu kaip sis preparatas  bigsmile.gif

beje, vakar visgi vaistineje radau pasta be fluoro, nors ji apie 20 lt., bet niekur keliaut nereikejo  thumbup.gif

Man israse Finacea, jau nusipirkau. bet dar nepradejau naudoti. Gyd. sake, kad gali oda pradeti luptis, veidas sutinti ir pan. cia toks salutinis poveikis blink.gif na, bet as tikiuosi. kad man jis tiks smile.gif Papasakosiu, kaip sekasi, siai nakciai jau reikes pabandyti nedideli ploteli pasitepti.
Atsakyti
man tai be odos raudonavimo atsirasdavo keistu spuogeliu, kurie turedavo virsunele kaip puslele, kurioje yra si tiek skyscio. Tie spuogeliai tokie nieztintys. O kartais isberdavo visa veida tokiais mikroskopiniais mazais taskiukais nuo kuriu veidas atrodydavo siurkstus. Kadangi dermatologe pries metus pasake gerti antibiotikus, nes tai riebaliniu liauku uzdegimas ir israse du kremus, kurie man visai nepadejo, tai pradejau ieskoti savu budu padeti savo odai. Man kazkodel tos problemos asocijavosi su maistu. kol kas esu issitikinusi kad tie spuogeliai su pusleles virsune man atsiranda nuo pieno produktu ypac kefyro, nes kai jo isgeriu tai pasekmiu neisvengiu.
Jau kokias dvi savaites geriu daug vandens, nes man kilo mintis kad as isgeriu nepakankamai skysciu, nes anksciau per diena tikrai neisgerdavau kokiu 2 l skysciu.
Dabar isgeriu gali buti kad ir 3l, o oda labai pagerejo. Taip kad nepirkit brangiu kremu, o pabandykit skysciu terapija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(love_is @ 2010 05 15, 17:48)
man tai be odos raudonavimo atsirasdavo keistu spuogeliu, kurie turedavo virsunele kaip puslele, kurioje yra si tiek skyscio. Tie spuogeliai tokie nieztintys. O kartais isberdavo visa veida tokiais mikroskopiniais mazais taskiukais nuo kuriu veidas atrodydavo siurkstus. Kadangi dermatologe pries metus pasake gerti antibiotikus, nes tai riebaliniu liauku uzdegimas ir israse du kremus, kurie man visai nepadejo, tai pradejau ieskoti savu budu padeti savo odai. Man kazkodel tos problemos asocijavosi su maistu. kol kas esu issitikinusi kad tie spuogeliai su pusleles virsune man atsiranda nuo pieno produktu ypac kefyro, nes kai jo isgeriu tai pasekmiu neisvengiu.
Jau kokias dvi savaites geriu daug vandens, nes man kilo mintis kad as isgeriu nepakankamai skysciu, nes anksciau per diena tikrai neisgerdavau kokiu 2 l skysciu.
Dabar isgeriu gali buti kad ir 3l, o oda labai pagerejo. Taip kad nepirkit brangiu kremu, o pabandykit skysciu terapija smile.gif

taip, reikia daug skysciu, bet 3 litrai yra labai daug, jus aprkaunat be reikalo savo inkstus, toks kiekis yra naudingas labai intensyviai sportuojantirms, o paprastai pakanka isgerti 1,5-2,0 litrus vandens ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,gal kuri bandėte eucerino krema nuo išsiplėtusiu kapiliarų ant veido,pas mano brangiausia visa nosis tokiais mažais kapiliariukais nusėta,vasara jie išryškėja nuo saulės,nosis nuraudus buna,o žiema nuo šalčio vos ne mėlynai rausva,vaizdelis nekoks,norisi jam padėti,lazeriu naikinimas brangokas ir beto sako kad jie vėl atsiranda,gal ka galit patarti,kaip jus darot,gal visam laikui kurios pašalinot???? g.gif sorry temos visos neskaičiau,ti atsipašau jei ka unsure.gif
Atsakyti
Sveikos
Nu zinokite as vel baisi raudonumas kaip raudonumas bet kaskas cia rimciau yra g.gif
Nu baisiai nuberti zandai
Mintis kilo tokia Kaip jus manote Ar prie rozines dar gali butui dermatitas ? Nu man panasu dabar Sakau gal nuo visokiu kremu ir t t uzeelergizavo ir nieko negaliu padaryti ziurek viena diena geriau atrodo kita vel baisu doh.gif Nu nebezinau ka daryti Su kuo gydetes dermatita ? kam jis buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 17 gegužės 2010 - 16:24
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 16, 20:12)
taip, reikia daug skysciu, bet 3 litrai yra labai daug, jus aprkaunat be reikalo savo inkstus, toks kiekis yra naudingas labai intensyviai sportuojantirms, o paprastai pakanka isgerti 1,5-2,0 litrus vandens  ax.gif

Optimaliai inkstų veiklai per parą būtina sunaudoti apie 2,0-2,5 litrus skysčių, per vasaros karščius – gerokai daugiau. Lietuvos gyventojai skysčių vartoja per mažai, vidutiniškai apie litrą mirksiukas.gif
Gal sutapimas, bet kai pradejau daugaiu vandens gerti tai ir odos bukle pagerejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 17, 16:24)
Sveikos
Nu zinokite as vel baisi raudonumas kaip raudonumas bet kaskas cia rimciau yra  g.gif
Nu baisiai nuberti zandai
Mintis kilo tokia Kaip jus manote Ar prie rozines dar gali butui dermatitas ? Nu man panasu dabar Sakau gal nuo visokiu kremu ir t t uzeelergizavo ir nieko negaliu padaryti ziurek viena diena geriau atrodo kita vel baisu  doh.gif Nu nebezinau ka daryti Su kuo gydetes dermatita ? kam jis buvo

o tau negali but roziniai spuogai ?
Atsakyti
o kaip tavo reikalai lavina ar naudojai tu actipur krema
Atsakyti
Gosas, manau, kad tai galetu buti roziniai spuogai. Mano zandai ne tik raudoni, bet ir paberti roziniais spuogais.
Beje, Finacea man tikrai padeda, pasalinio poveikio galima sakyti jokio, gal pora minuciu papersti ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RožėGrožė: 17 gegužės 2010 - 19:09
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 17, 18:14)
o kaip tavo reikalai lavina ar naudojai tu actipur krema

tfu tfu tfu, bet labai dziaugiuosi savo veidu, grazus smile.gif nu isskyrus tuos baltus plaukelius.. dabar kiekviena moteri sutikta gatvej nuziurineju ar turi plaukeliu, ir kiek paziuriu tai dauguma turi biggrin.gif tai man lengviau pasidaro biggrin.gif o to kremo nenaudojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 17, 19:44)
jei as kiek daugiau isgeriu skysciu, iskarto kojos ir  rankos istinsta  doh.gif  tai zinau kad ne visiems galima didelius kiekius skysciu gerti, bet jei jums tinka, labai saunu  thumbup.gif

pazistu nemazai zmoniu kurie jeigu isgeria daug skysciu tai kojos, rankos istinsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 17, 18:52)
o tau negali but roziniai spuogai ?

QUOTE(RožėGrožė @ 2010 05 17, 20:09)
Gosas, manau, kad tai galetu buti roziniai spuogai. Mano zandai ne tik raudoni, bet ir paberti roziniais spuogais.
Beje, Finacea man tikrai padeda, pasalinio poveikio galima sakyti jokio, gal pora minuciu papersti ir viskas.

Oi nezinau merginos bet as atrodau zaurei Gal ir roziniai nezinau kaip jie atrodo daba pabandysiu keles dienas niekuo nwetepti gal man erzina kokie vaistai nu labai idomiai man ten Tai pagereje tai vel pablogeje ir tiesiok tokiais kaip nedideliais spuogiukais ir kai kuriuose vietuose gal kaip su dilgyne nudilgita Nu nebezinau kur eiti ka daryti ir sukokiu Š.... teplioti kOKIE TIE ROZINIAI SPUOGAI BUNA g.gif DIDELI? AR MAZI? SU PULINUKAIS AR BE ? g.gif OI KAIP MAN ATSIBODO JIE NEBEGALIU NORISI KLYKTI doh.gif
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 17, 21:28)
tfu tfu tfu, bet labai dziaugiuosi savo veidu, grazus  smile.gif  nu isskyrus tuos baltus plaukelius.. dabar kiekviena moteri sutikta gatvej nuziurineju ar turi plaukeliu, ir kiek paziuriu tai dauguma turi  biggrin.gif  tai man lengviau pasidaro  biggrin.gif o to kremo nenaudojau smile.gif
Papildyta:

pazistu nemazai zmoniu kurie jeigu isgeria daug skysciu tai kojos, rankos istinsta smile.gif

eIKTU PAS MANE NEGANA RAUDONIO IR SPUOGU lotuliukas.gif tAI DAR TU PLAUKU KIEK NORI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 17 gegužės 2010 - 21:33