Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Morgan @ 2008 06 05, 20:42)
Labukas koleges biggrin.gif
Nu ka galiu pasakyti apie kapiliarus,turiu ju ir greiciausiai cia genetiska nes ir mama turi nemazai doh.gif Tai jau buvau uzsirasius naikinimui lazeriu,bet taip ir nenuvaziavau cool.gif Tai ruosiuos mazdaug kita savaite vel uzsirasyt nes ziuriu kad jie ryskesni darosi kai nedamiegi ar panasiai cool.gif Zinau kad tai yra beda visam gyvenimui,laime kad yra dabar kaip su tuo kovot.Jei ka domins galesiu parasyt atsiliepimus po lazerio ax.gif

O kur zadi naikintis kapiliarus?
lauksiu atsiliepimu po visko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirania @ 2008 06 06, 09:50)
O kur zadi naikintis kapiliarus?
lauksiu atsiliepimu po visko rolleyes.gif

Seskinej yra kabinetas,ten su lazeriu daug proceduru alieka ir spuogus ir randus ir papilomas visokias naikina.Okis parasysiu mirksiukas.gif Tikiuosi pati susiruosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif anksciau niekad veiduko vandentiekio vandeniu neprausdavau, o tik nuvalydavau pieneliu ir toniku, po to kazkaip sumasciau ir pradejau prausti vandeniu, tai siaubas kaip pradejau raudonuoti, nosis visada budavo raudona doh.gif jau kokias 3 sav nebeprausiu vandenuku, o tik pienelis ir tonikas thumbup.gif nosis atgavo spalva lotuliukas.gif aisku kartais paraudonuoju, bet nebe taip ziauriai.
Siaip yra toks nedidelis kapiliaru rutuliukas netoli nosytes, bet jis man netrugdo, aisku jei prades daugeti ju, tai reiks kazka mastyti g.gif
Dar Rasos krema nusipirkau nuo raudonumo, nu gal nieko, bet labai jau greitai pradeda odyte tempti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 05 29, 08:56)
Sveikos,
kapiliarai atsinaujina kas du metus. Reiskia trukes kapiliaras ar islindes i pavirsiu gali matytis max 2 metus. Taciau, jei oda rupinamasi netinkamai, jo vieta butinai pakeis kitas toks pat kapiliaras. Todel vienintelis sprendimo budas yra saugoti oda, stiprinti kraujagysles ir nelaukti rezultato po savaites. Tinkamai saugant oda nuo karscio, salcio, chemijos, alergenu ir pan. akivaizdus rezultatas gali pasimatyti tik po kokiu geru metu. Kremai kapiliarams turi buti sukurti taip, kad atliktu butent stiprinimo ir saugojimo funkcija, maskavimui - jau kitos priemones  4u.gif

Yra teisybes tavo zodziuose drinks_cheers.gif Pvz.pas mane iskirptes vietoje buvo trukes kapiletas,labai smarkiai matesi,vis kokius papuosalus turedavau detis,kad taip i akis nekristu. doh.gif Ir va kazkuria diena,pasiziuriu,kad jis dingo blink.gif Gal penkis metus ji turejau,nieko zinokit specealaus nedariau,niekuom netepiau.O va ant nosies sono tai niekaip nedingsta doh.gif Kazkada buvau apsinuodijus skrandi ir gal puse paros istisai vemiau(atleiskit,kad taip negraziai parasiau).Kai atsigavau ir pamaciau save veidrodyje,tai issigandau pilnas veidas buvo sutrukinejusiu kapileru.Gydytojas pasake,kad taip jau buna ir liepe bent 3 menesius pagerti askorutina,jis stiprina krausjagysles.Nu ir zinokit padejo.Bet va ant sono nosies niekaip nepraeina.Dau kas galvoja,kad kazkada auskara i nosi buvau isiverus.As aisku sakau jo,buvau,negi aiskinsi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2008 06 06, 10:08)
Seskinej yra kabinetas,ten su lazeriu daug proceduru alieka ir spuogus ir randus ir papilomas visokias naikina.Okis parasysiu mirksiukas.gif Tikiuosi pati susiruosiu lotuliukas.gif

Idomu adresas ir kainos. Aisku ir rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2008 05 30, 09:37)
Sveikos,

...  mano draugei po soliarumo atsirado kraujosrūva paaky      unsure.gif    Gal kam buvo taip nutikę? Gal žinot veiksmingas priemones panaikint susidariusiai kraujosrūvai ir užkirst kelią naujų atsiradimui?

mano žiniomis tai ne rožinė. :hmEsant rožinei odoje matosi kapiliarai,bet kraujosrūvos nebūna. Paprasčiausiai trūko kapiliaras.Ir čia turėtų padėti askorutinas ar kitokiu pavadinimu,bet turi būti rutinas, kuris stiprina kraujagysles. doh.gif O ta kraujosrūva savaime pranyks.Kaip mėlynė. :rolleyes
Atsakyti
Taigi. Susikaupiau ir surasysiu savo patirti ir naudotus kremus smile.gif Gal kam pade3s mirksiukas.gif

Kremai isdelioti pagal tai kaip man ir mano odai patiko. Nr. 1 geriausias, po to zemejancia tvarka viskas smile.gif

1. LUMENE. Gerai isigeria, apmazina "puolima" i raudoni. Saugo nuo skirtingu temperaturu itakos odai (pvz kai is saltos i silta patalpa ieini ir pan.) Patiko tai, kad ji naudojant galima eiti i pirti. Ilgai naudojant tikrai neismusa taip baisiai raudonis po pirties.

2. RASA. Nuostabiai susigeria, jokio blizgesio ir labai maloniai veidas jauciasi. Pamazino raudoni veide. Minusas tik toks buvo, kad kapiliarams skirtas kremas yra tik sausai odai, o mano oda misri, todel pirkau dar ir drekinamaji krema kitoms veido vietoms. Tai gaunasi zaidimas toks truputi smile.gif Ir dar vienas minusas - niekur neradau, kad sie kremai SPF'a koki nors turetu, todel manau vasara nebent nakciai galima vartoti.

3. AVENE. Skalsus ir maloniai ant odos jauciasi. Labai dideliu pokyciu nepastebejau. Minusas toks, kad kazkaip iki galo nesusigeria i oda ir visa diena vaikstai blizganciu veidu. Bandziau ir mazesnius kiekius tepti - tas pats.

4. LIRENE. Nieko nepadejo nieko nepakenke smile.gif

5. EUCERIN. Nezinau ar nemokejau issitepti, bet bandymai buvo vykdyti ilgai smile.gif Kadangi yra zalios spalvos vis rasdavau zaliu ruozu ant savo veido. Taip pat nesusigerdavo iki galo. Net su pudra neidavo visko sutvarkyti.

6. RUBORIL. Kazkas netiko mano odai ir mane nuo jo sualergizavo. Siaip idomu, kad jis tokios rusvos spalvos. Gal kokios pudrytes ten iskart ideta yra maskavimui.

Dabar uzsisakiau is internetines parduotuves CLINUQUE giliai drekinancius kremus, apsaugancius oda nuo uztersto oro ir pan. Kaip zinome kapiliarus reikia labai drekinti tai bandysiu vasara juos panaudoti, nes vasara reik ir padrekinti ir nuo saules pasaugoti (Dieninis kremas 25 SPF ir naktinis kremas) . Cia SARMOj man juos uzrekomendavo. Sake linija sita yra ypac jautriai odai, kuria reikia saugoti nuo visokiu veiksniu, kad neraudonuotu ir pan. (siaip is tos e-parduotuves pirkdama 70 Lt sutaupiau 4u.gif )

Taip pat sitoj serijoj radau tokiu idomiu dalyku kaip:
1. Raminamoji drekinamoji kauke (ytariu kai oda nuolat sudirgusi labai gerai, nes man kosmetologe sake tokiomsodoms kaip mano kuo daugiau dregmes ir kuodaugiau visokiu drekinanciu kaukiu ir kremu reikia)
2. Pudra raudonuojanciai odai
3. Kremas akimirksniu pasalinantis veido raudoni (cia manau labai tinka kaip tik tokiems atvejams kai is pirties iseini visa raudona tai greitai viska sutvarko smile.gif Ir siaip mastau cia turbut ne kasdieniniam naudojimui, o tokiems ekstra atvejams kai reikia greitai raudoni sutvarkyti.)

Stai mano visa patirtis smile.gif Jei ka domins galesiu CLINIQUE aprasyti veliau kai panaudosiu smile.gif

P.S. niu ir prirasiau cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2008 05 22, 17:18)
Sveikos likimo daruges. As jau senokai itariau, bet tik siandien gydytojas patvirtino, kad sergu rozine sad.gif  doh.gif  Lankiausi pas garsuji Kauno gydytoje N. Grusauska kartu su mama, nes abi kamuoja tos pacios problemytes, tik mamos jau gerokai pazengus i prieki. Tai jai paskyre antibiotiku kursa doksiciklino ir tepti metronidazoliu, o man ti tepliotis tuo tepalu ir visam gyvenimui jau. Gal kas panasiai gydesi, kokie butu atsiliepimai. As tai kol kas geriausi maskuoju su tokiu Artdeco kamufliaziniu kremuku.

Man rozine diagnozuota mazdaug pries 2 metus verysad.gif Tada, pirma karta diagnozavus, buvo paskirtas metronidozolio kremas. Suveike kaip stebuklas: pasitepus gal koki pora savaiciu raudonu demiu veide nebeliko smile.gif Taip gyvenau sau laiminga 2 metus be jokiu rozines pozymiu biggrin.gif
Taciau pries pora menesiu simptomai vel atsinaujino.Puoliau teptis metronidozoliu kaip ir anksciau - o rezultatu jokiu schmoll.gif Nuejau pas gydytoja, israse papildomai gerti doxiciclino.Geriu jau pra menesiu, bet deja... sad.gif O dar megstu i soliariumus pavaikscioti, kas rozines gydymui tikrai nepadeda doh.gif
Atsakyti
Gal kasnors naudoja EUCERIN maskuojanti zalia piestuka? ar matosi kokie nors rezultatai? As tj ji vakar nusipirkau snd pabandziau naudoti bet man tai kazkokia nesamone, net nesuprantu kaip ji reikia teplioti nieko jisai man nemaskuoja kaip raudona taip raudona,tik zali skruostai palieka. unsure.gif tik vat nesuprantu pas manes kokia problema jau nuo pat mazens skruostai raudoni jokiu kapiliaru nesimato,o pas kosmetologe ar gydytoja gedijuosi kazkaip nueiti, net mama nieko nesako tik vis saukia kiek gai ta pudra tepliotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2008 06 19, 11:11)
Man rozine diagnozuota mazdaug pries 2 metus  verysad.gif Tada, pirma karta diagnozavus, buvo paskirtas metronidozolio kremas. Suveike kaip stebuklas: pasitepus gal koki pora savaiciu raudonu demiu veide nebeliko smile.gif Taip gyvenau sau laiminga  2 metus be jokiu rozines pozymiu biggrin.gif
Taciau pries pora menesiu simptomai vel atsinaujino.Puoliau teptis metronidozoliu kaip ir anksciau - o rezultatu jokiu schmoll.gif Nuejau pas gydytoja, israse papildomai gerti doxiciclino.Geriu jau pra menesiu, bet deja... sad.gif O dar megstu i soliariumus pavaikscioti, kas rozines gydymui tikrai nepadeda doh.gif

man tai liepe metronidazoliu kiekviena diena teptis, ir taip visa gyvenima verysad.gif tai tepliojuosi dabar bet tik vakarais. Ka as zinau, gal kazkoks efektelis ir matosi, bet vis tiek man nepatinka ta mano oda ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2008 06 28, 13:40)
man tai liepe metronidazoliu kiekviena diena teptis, ir taip visa gyvenima verysad.gif tai tepliojuosi dabar bet tik vakarais. Ka as zinau, gal kazkoks efektelis ir matosi, bet vis tiek man nepatinka ta mano oda ir viskas schmoll.gif

Va va, ir man tas pats, tepuosi kas vakara, o efekto jokio schmoll.gif
Matyt liga pazenge i prieki. Nors dermatologas sake, kad metronidazolis ir doxiciclinas turetu padeti...
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2008 06 18, 19:33)

5. EUCERIN. Nezinau ar nemokejau issitepti, bet bandymai buvo vykdyti ilgai smile.gif Kadangi yra zalios spalvos vis rasdavau zaliu ruozu ant savo veido. Taip pat nesusigerdavo iki galo. Net su pudra neidavo visko sutvarkyti.

mano patirtis labai panaši su šituo kremu - neina normaliai užsitepti. ir nepatinka man jo konsistencija - lyg kreme butų kažkokių iki galo miltelių/pudros neištirpusių, atrodo tik ir taikosi poras užkimšti biggrin.gif
man nuo paraudimo ir odos susierzinimo neblogai ROC Calmance
Atsakyti