Taigi. Susikaupiau ir surasysiu savo patirti ir naudotus kremus
Gal kam pade3s
Kremai isdelioti pagal tai kaip man ir mano odai patiko. Nr. 1 geriausias, po to zemejancia tvarka viskas
1. LUMENE. Gerai isigeria, apmazina "puolima" i raudoni. Saugo nuo skirtingu temperaturu itakos odai (pvz kai is saltos i silta patalpa ieini ir pan.) Patiko tai, kad ji naudojant galima eiti i pirti. Ilgai naudojant tikrai neismusa taip baisiai raudonis po pirties.
2. RASA. Nuostabiai susigeria, jokio blizgesio ir labai maloniai veidas jauciasi. Pamazino raudoni veide. Minusas tik toks buvo, kad kapiliarams skirtas kremas yra tik sausai odai, o mano oda misri, todel pirkau dar ir drekinamaji krema kitoms veido vietoms. Tai gaunasi zaidimas toks truputi
Ir dar vienas minusas - niekur neradau, kad sie kremai SPF'a koki nors turetu, todel manau vasara nebent nakciai galima vartoti.
3. AVENE. Skalsus ir maloniai ant odos jauciasi. Labai dideliu pokyciu nepastebejau. Minusas toks, kad kazkaip iki galo nesusigeria i oda ir visa diena vaikstai blizganciu veidu. Bandziau ir mazesnius kiekius tepti - tas pats.
4. LIRENE. Nieko nepadejo nieko nepakenke
5. EUCERIN. Nezinau ar nemokejau issitepti, bet bandymai buvo vykdyti ilgai
Kadangi yra zalios spalvos vis rasdavau zaliu ruozu ant savo veido. Taip pat nesusigerdavo iki galo. Net su pudra neidavo visko sutvarkyti.
6. RUBORIL. Kazkas netiko mano odai ir mane nuo jo sualergizavo. Siaip idomu, kad jis tokios rusvos spalvos. Gal kokios pudrytes ten iskart ideta yra maskavimui.
Dabar uzsisakiau is internetines parduotuves CLINUQUE giliai drekinancius kremus, apsaugancius oda nuo uztersto oro ir pan. Kaip zinome kapiliarus reikia labai drekinti tai bandysiu vasara juos panaudoti, nes vasara reik ir padrekinti ir nuo saules pasaugoti (
Dieninis kremas 25 SPF ir
naktinis kremas) . Cia SARMOj man juos uzrekomendavo. Sake linija sita yra ypac jautriai odai, kuria reikia saugoti nuo visokiu veiksniu, kad neraudonuotu ir pan. (siaip is tos e-parduotuves pirkdama 70 Lt sutaupiau
)
Taip pat sitoj serijoj radau tokiu idomiu dalyku kaip:
1.
Raminamoji drekinamoji kauke (ytariu kai oda nuolat sudirgusi labai gerai, nes man kosmetologe sake tokiomsodoms kaip mano kuo daugiau dregmes ir kuodaugiau visokiu drekinanciu kaukiu ir kremu reikia)
2.
Pudra raudonuojanciai odai3.
Kremas akimirksniu pasalinantis veido raudoni (cia manau labai tinka kaip tik tokiems atvejams kai is pirties iseini visa raudona tai greitai viska sutvarko
Ir siaip mastau cia turbut ne kasdieniniam naudojimui, o tokiems ekstra atvejams kai reikia greitai raudoni sutvarkyti.)
Stai mano visa patirtis
Jei ka domins galesiu CLINIQUE aprasyti veliau kai panaudosiu
P.S. niu ir prirasiau cia