Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 10, 14:36)
O KUO JI PATINKA IR KUO JI GERA

Jaučiasi gaivumo jausmas ir gan ilgai, nors neiprasto skonio, bet man patinka jis. Ir patinka, kad neputoja, kaip cheminės pastos smile.gif
Atsakyti
geras, pamaciau tema apie raustanti veida, galvoju, idomu, paskaitysiu. ieinu i paskutini puslapi, skaitau ir nieko nesuprantu - kokia pasta be fluoro, raustanciam veidui? kai daugiai paskaiciau, net juoktis pradejau, i tema cia ta pasta
Atsakyti
gal kuri gali palyginti Eucerin Anti-Redness kremuką su Iwostin Capillin? Eucerin mano odai netiko, labai sausas, įdomu ar Iwostin kažkas panašaus, ar geriau drėkina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 10, 17:19)
geras, pamaciau tema apie raustanti veida, galvoju, idomu, paskaitysiu. ieinu i paskutini puslapi, skaitau ir nieko nesuprantu - kokia pasta be fluoro, raustanciam veidui? kai daugiai paskaiciau, net juoktis pradejau, i tema cia ta pasta

i tema i tema, nes kapiliarines odos ligis - rozine, turbut ir perioralinis dermatitas, siu ligu atsiradima gali itakoti be to, kad oda linkusi rausti, kiti dalykai kaip: pasta su fluoru, karstas maistas, saule... ir t.t...
Na bet tokius dalykus suzino tik tos turbut, kurios pasigauna sias bjaurias ligas.
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 10, 17:55)
gaila  verysad.gif  man VLN reikia  blush2.gif

http://www.imuniteta...eparduotuve.php
Atsakyti
Tai ir Kaune pasakyk kur isigyti? Yra ir is Kauno raudonzandziu lotuliukas.gif ( Oi pastos)

Ai as tai nebezinau kas man yra gal ir man tas PD nu negali taip laikytis spuogiukai nuo rozines g.gif Jau ilgai jie Itariu kaska dar prie rozines g.gif
Kaip PACKA ar pfu pfu neatsinaujina tavo zaraza ta ? Man nuo peroksido dingo bigsmile.gif Bet daba kaskokie keisti yra tai viena diena mazesni ir ne tokie ryskus kita diena blogesni jie Nu nezinau kas cia do kvarabas pas mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 10 gegužės 2010 - 20:29
QUOTE(Elegant @ 2010 05 10, 20:04)
gal kuri gali palyginti Eucerin Anti-Redness kremuką su Iwostin Capillin? Eucerin mano odai netiko, labai sausas, įdomu ar Iwostin kažkas panašaus, ar geriau drėkina  ax.gif

Turiu ir viena ir kita, Gal daugiau Iwostin patinka, veidas toks svelnus po jo, bet jis maziau maskuoja nei Eucerin. Vien zodziu siuo metu tepu veida Iwosti, nes jame dar 15 SPF yra, tai siek tiek saugo veida. Eucerina uztepu kai reikia raudoni pasliepti.
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 05 10, 21:29)
Tai ir Kaune pasakyk kur isigyti? Yra ir is Kauno raudonzandziu  lotuliukas.gif ( Oi pastos)

Ai as tai nebezinau kas man yra gal ir man tas PD nu negali taip laikytis spuogiukai nuo rozines  g.gif Jau ilgai jie Itariu kaska dar prie rozines  g.gif
Kaip PACKA ar pfu pfu neatsinaujina tavo zaraza ta ? Man nuo peroksido dingo bigsmile.gif Bet daba kaskokie keisti yra tai viena diena mazesni ir ne tokie ryskus kita diena blogesni jie Nu nezinau kas cia do kvarabas pas mane

Sveika,
Na tfu, tfu veidas neblogai atrodo, na buna kokia bjaurybe retkarciais islenda unsure.gif , bet veidas vis tiek linkes raudonot nei is to, nei is sio. Va rytoj jau gausiu savo kremus (Lierac, La Roche ir Dermatix), na ziuriesim kas toliau bus. Manau, kad erke aprimo, bet rosacea tai liko, ir nezinau ar kada nors ja isgydysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 10, 21:29)
Tai ir Kaune pasakyk kur isigyti? Yra ir is Kauno raudonzandziu  lotuliukas.gif ( Oi pastos)

Ai as tai nebezinau kas man yra gal ir man tas PD nu negali taip laikytis spuogiukai nuo rozines  g.gif Jau ilgai jie Itariu kaska dar prie rozines  g.gif

As perku cia; http://www.aukimekartu.lt/p/kontaktai
O kur dar galima įsigyti, galima pažiurėt čia; http://www.weleda.lt...c...&page_id=16
Atsakyti
Sveikos, ar priimsite dar viena raudonzande i savo bureli? 4u.gif Du menesius tyriausi pas gydytojus, kol pagaliau nustate-rosacea doh.gif Prirase visokiu tepalu.....kazkoki smirdanti nakciai (jis gaminamas) ir antibiotika veidui , dienai. Tai visa sita geri jau sunaudojau, rezultatas tas pats , kaip ir buvo. Tai dabar prirase geli Finacea, kuris kaip sake yra labai "piktas" ir ne visiems tinka, bet cia yra pagrindinis vaistas nuo rozines. g.gif Dar gavau meginuku IWOSTIN Capillin dienai ir nakciai, jei tiks, tai liepe naudoti, jei ne, liepe ateiti kitokiu meginuku. Idomiausia, kad laukti uzsirasius reikia 2-3 sav. pas gyd., tai ir meginuku nebereikes po tiek laiko. Siaip dar griezta dieta paskirta ir liepe issitirti skrandi del H pylori bakterijos, nes sake, kad ji turi labai didele itaka rozinei. Tai dar jauciu ir zarna teks ryti....Smagu, bet ko nepadarysi del grozio.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 05 09, 23:27)
Weleda turi dantu pasta be floro

o normaliai valo? na jei naudoji, tait turbut kad normaliai biggrin.gif nuo kai kuriu pastu jauciasi lieka apnasos vistiek...Bandziau seniau weledos su ratanija..

QUOTE(Packa @ 2010 05 10, 07:49)
Sensodine kai kurios yra be fluoro g.gif

naudoju sensodyne..bet tik sensitive be fluoro? g.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 10, 15:21)
o kur galima nusipirkti?

jau parase, bet siaip vaistinese yra weledos

QUOTE(gosas @ 2010 05 10, 20:29)

tai gal ta erke? g.gif
QUOTE(Packa @ 2010 05 10, 22:22)
Sveika,
Na tfu, tfu veidas neblogai atrodo, na buna kokia bjaurybe retkarciais islenda unsure.gif , bet veidas vis tiek linkes raudonot nei is to, nei is sio. Va rytoj jau gausiu savo kremus (Lierac, La Roche ir Dermatix), na ziuriesim kas toliau bus. Manau, kad erke aprimo, bet rosacea tai liko, ir nezinau ar kada nors ja isgydysiu g.gif

labai lauksiu atsiliepimu apie kremus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 10, 23:22)
Turiu ir viena ir kita, Gal daugiau Iwostin patinka, veidas toks svelnus po jo, bet jis maziau maskuoja nei Eucerin. Vien zodziu siuo metu tepu veida Iwosti, nes jame dar 15 SPF yra, tai siek tiek saugo veida. Eucerina uztepu kai reikia  raudoni pasliepti.
Papildyta:

labai ačiū už ats. 4u.gif tikriausiai reiks mėgint Iwostin, o galbūt dar ir Ruboril kremus esat naudojus?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 05 11, 19:37)
labai ačiū už ats.  4u.gif  tikriausiai reiks mėgint Iwostin, o galbūt dar ir Ruboril kremus esat naudojus?

Pabandyk nauja Norevos-Led linija jautriai, paraudusiai su issipletusiais kapiliarais veido odai SENSIDIANE-labai veiksminga.Yra sausai odai-tai papildomai drekins arba riebiai-sutraukia poras. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=begike,2010 05 11, 18:07]
o normaliai valo? na jei naudoji, tait turbut kad normaliai biggrin.gif nuo kai kuriu pastu jauciasi lieka apnasos vistiek...Bandziau seniau weledos su ratanija..

as taip pat esu bandzius is weledos dveju rusiu, su ratarija ir druskine, tai ner ka lygint druskine daug geresne.
Atsakyti