Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(gosas @ 2010 05 07, 10:03)

Lavina kur tau pagaliau nustate ta PD ?  g.gif Koks gyd

man ne PD, man atopinis dermatitas. bet sake labai lengva forma, nes man nera kad baisiai nieztetu, isvis neniezti beveik. o as galiu pasigirti jau kelias dienas veidas ziauriai grazus nieko nera smile.gif galiu padekoti boro plus kremui smile.gif
o as buvau 2oj ligoninej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 07, 12:06)
4u.gif  man jau daaaaaaug geriau, bet visgi dar vartoju antibus po 1 tabletka per diena ir pries 3 dienas pradejau tepti metronidazoliu, tai per 3 dienas tooooks pagerejimas, visgi padeda man jis, o galvojau kad man netinka  mastau.gif raudonio praktiskai nera (man tik smakras, nes PD)  assa.gif
beje ar visos turi metronidazoli 2% ?
vat ir as pagalvoju, kad alkoholis staigiai grazina ta bjaurasti  doh.gif
tai pati zadu bent kelias sav. nei gurksnelio  schmoll.gif

Eiktu as to alaus tik gurkstelejau nemanau kad suveike greiciau nuo nervu ir viduriai usketejo gal ir nuo to

Ne mano metranidozolis Buvo rozex tai ten o,75 proc O as daba su rusisku tepu Metrogil tai ten raso kad 1g gelio yra 10,0mg metronidozolio Tai nezinau Gal silpnas kad negereja g.gif Pradzioi pagerejo daba vel nieko gero

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 07, 15:40)
man ne PD, man atopinis dermatitas. bet sake labai lengva forma, nes man nera kad baisiai nieztetu, isvis neniezti beveik. o as galiu pasigirti jau kelias dienas veidas ziauriai grazus nieko nera smile.gif galiu padekoti boro plus kremui smile.gif
o as buvau 2oj ligoninej smile.gif

O tai kas PD visai nukvakau doh.gif lotuliukas.gif Pas kokia buvai pakliuvus gyd 2 lig ??
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 05 07, 18:34)
Eiktu as to alaus tik gurkstelejau nemanau kad suveike greiciau nuo nervu ir viduriai usketejo gal ir nuo to

Ne mano metranidozolis Buvo rozex tai ten o,75 proc O as daba su rusisku tepu Metrogil tai ten raso kad 1g gelio yra 10,0mg metronidozolio Tai nezinau Gal silpnas kad negereja  g.gif Pradzioi pagerejo daba vel nieko gero
O tai kas PD visai nukvakau doh.gif  lotuliukas.gif Pas kokia buvai pakliuvus gyd 2 lig ??

PD, tai perioralinis dermatitas. as nepakliuvau o registravausi pas pabrinkiene
Atsakyti
man tas pats tik gurkstelnu kokio stipresnio gerimo ir uzsiliepsnoju kaip pamidoras net taip suskausta veida
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 05 07, 14:45)

Man taip pat jokio raudonio ne kvapo nebuvo, tik spuogeliai apie lupas, ant smakro ypac, bet tokie bjaurus, kuriu uzmaskuot neimanoma, nes iskile  doh.gif Na pamenu sedejau geras dvi sav praktiskai namie.
maniskis buvo taip pat 2proc, bet as jo tik 15 ml ir tesunaudojau, nors reikejo 3 men laiko juo tepliotis, o as isgyjau ir meciau jy, bet va beik metai neatsinaujino PD tai gal nieko tokio, siek teik bijau vasaros, saules, kad vel neatsinaujintu  unsure.gif

Na man ir liko kol kas tokie lyg iskile, bet po truputi apmazejo, tik keisti jie tokie darosi, lyg viduje taskiukas tamsus butu, kas cia ten tokio mastau.gif
svarbu kad nusileidzia jie man, tai dziaugiuosi smile.gif labai tikiuosi po kiek laiko net pedsaku neliks lotuliukas.gif

gosas
as ir greit ta metrogil turesiu, ziuresiu kas ten pades man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 08 gegužės 2010 - 21:26
Help! Gal kas naudojat pasta be fluoro? Klausiau vaistinej, tai neranda tokios doh.gif Ar rodos ROC tokia turi, bet ji kainuoja zveriskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 09, 16:04)
Help! Gal kas naudojat pasta be fluoro? Klausiau vaistinej, tai neranda tokios  doh.gif  Ar rodos ROC tokia turi, bet ji kainuoja zveriskai  doh.gif

Weleda turi dantu pasta be floro
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 09, 17:04)
Help! Gal kas naudojat pasta be fluoro? Klausiau vaistinej, tai neranda tokios  doh.gif  Ar rodos ROC tokia turi, bet ji kainuoja zveriskai  doh.gif

Sensodine kai kurios yra be fluoro g.gif
Atsakyti
sveikos, na pagaliau jau kokia savaite veidas idealus, nei demeles nei spuogelio. labai dziaugiuosi, bet iki pilnos laimes dar truksta. susitvarkiau oda, bet dabar mane nervina tie balti plaukeliai ant veido, vezi man jie varo, negaliu, atrodo einu mieste ir visi i mane ziuri.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 09, 17:04)

Va va ir as noriu tokia rasti, merginos kurios naudojat tokias, parasykit prasau pavadinimus, kad lengviau butu surasti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 10, 14:08)
Va va ir as noriu tokia rasti, merginos kurios naudojat tokias, parasykit prasau pavadinimus, kad lengviau butu surasti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Naudoju Weledos druskine, jau 3 tubele, labai patinka.
Atsakyti
O KUO JI PATINKA IR KUO JI GERA
Atsakyti