Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 04, 20:21)
Adrineja, tau PD ? nenori pabandyti boro plus kremo ? cia forume skaiciau kad daugelis naudoja ir labai padeda, pati pabandziau savo tas demes patepti, tikrai labai efektas matosi smile.gif

as turejau, bet nezinau, na gal verta pabandyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 04, 22:41)
as turejau, bet nezinau, na gal verta pabandyt  mastau.gif

o tu juo tepeisi ? nes as ji irgi turiu, bet niekd netepiau tokiu dalyku, siaip naudojau kai nutrindavo koja ar pusleline budavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 05 04, 20:42)
hm, kaip idomiai, kaip gaila, kad atsinaujinantis dalykas... bet taip ir nesupratau ka ji nustate..  mastau.gif

nu tai ir nustate atopini dermatita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 05, 08:45)
o tu juo tepeisi ? nes as ji irgi turiu, bet niekd netepiau tokiu dalyku, siaip naudojau kai nutrindavo koja ar pusleline budavo smile.gif

tepiausi, bet kad super daiktas nepasirode, tai ir nustojau tepti, tai buvo pries 3 metus ax.gif bet gal verta dar karteli isbandyti, visvien man mama is Baltarusijos gali nauja atvezti rolleyes.gif
Atsakyti
boro plius tepalas tai tik demem ar visam veduj
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 05, 12:32)
boro plius tepalas tai tik demem ar visam veduj

info lapeli raso kad galima ir visa tepti, bet jis riebus. cia forume skaiciau kad tepa ir visa veida. beje jis is zoleliu, nors man daugelis produktu su zolem alergizuoja, bet sitas tiko.
Atsakyti
na man nuol natur produktu dabar alergija, tai niekaip nerandu jokio kremo derma kad tiktu dar interne radai toki cefafloria idomu kaip sis, nes eksipialis nepadeda , esseks irgi nepadeda, tai ir galvoju koki krema naudoti nes skruostai saussi o pats veidas ne. po kaip dolivos kremai
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 05, 16:25)
na man nuol natur produktu dabar alergija, tai niekaip nerandu jokio kremo derma kad tiktu dar interne radai toki cefafloria idomu kaip sis, nes eksipialis nepadeda , esseks irgi nepadeda, tai ir galvoju koki krema naudoti nes skruostai saussi o pats veidas ne. po kaip dolivos kremai

pabandyk apaisance fluida dienini ir yra dar naktinis su tokiu paciu pavadinimu - rezultatas tikrai neblogas, aisku cia individualu, bet asmeniskai esu patenkinta. Jis parduodamas tik vaistinese:)
Atsakyti
tikiu kad padeda bet kaina jo kosmine ieskauko pigiau, nes jei nusipirkti ir dar netiks
Atsakyti
[quote=Adrinėja,2010 05 04, 12:31]
Vakar visa diena

O kaip jum sekasi nuo PD gydytis, negi pagerejimo dar nera? As pamenu per 3-4 sav visiskai isgyjau. Man taip pat akcentavo daktaras, kad si liga dazniausiai atsiranda is niekur, bet itakos gali turet, saule, fluoruota pasta ...ir t.t.
Mano istorija panasi, taip pat pati privedziau savo oda prie PD, naudojau agresyvias priemones pries supuogus, pagarinau veida, ant saules pagulejau, kai eme rastis berimai uosve "nustate", kad egzema ir idave hormonini tepala, kuruo tepliojausi gan nemazai. doh.gif
Atsakyti
[quote=Melajja,2010 05 06, 23:55]
[quote=Adrinėja,2010 05 04, 12:31]
Vakar visa diena

O kaip jum sekasi nuo PD gydytis, negi pagerejimo dar nera? As pamenu per 3-4 sav visiskai isgyjau. Man taip pat akcentavo daktaras, kad si liga dazniausiai atsiranda is niekur, bet itakos gali turet, saule, fluoruota pasta ...ir t.t.
Mano istorija panasi, taip pat pati privedziau savo oda prie PD, naudojau agresyvias priemones pries supuogus, pagarinau veida, ant saules pagulejau, kai eme rastis berimai uosve "nustate", kad egzema ir idave hormonini tepala, kuruo tepliojausi gan nemazai. doh.gif
[/quote]
Sveikos nu kaip gyvuojate? mirksiukas.gif VARGSTAT As ir dar vis vargstu verysad.gif Buvo pagereje ,bet vel nezinau nuo ko truputi pablogejo verysad.gif Teplioju peroksidu ir metrogil tepalu Keleta dienu netepiau peroksidu ir atsigeriau trys gurksnelius alaus gal nuo to ? Zandukai ruzavi bet vienam zande spuogai raudonieji toi pat vietoi paaktivejo doh.gif Oi vargelis A gal truputi nervinausi pora dienu gal nuo to dar Nezinau seku save ,bet š... gaunas Jau visko prisigalvojau Visokiu ligu kokiu tik nori doh.gif

Lavina kur tau pagaliau nustate ta PD ? g.gif Koks gyd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 07 gegužės 2010 - 10:04
QUOTE(Melajja @ 2010 05 06, 23:55)

4u.gif man jau daaaaaaug geriau, bet visgi dar vartoju antibus po 1 tabletka per diena ir pries 3 dienas pradejau tepti metronidazoliu, tai per 3 dienas tooooks pagerejimas, visgi padeda man jis, o galvojau kad man netinka mastau.gif raudonio praktiskai nera (man tik smakras, nes PD) assa.gif
beje ar visos turi metronidazoli 2% ?

QUOTE(gosas @ 2010 05 07, 11:03)
Sveikos nu kaip gyvuojate? mirksiukas.gif VARGSTAT As ir dar vis vargstu  verysad.gif Buvo pagereje ,bet vel nezinau nuo ko truputi pablogejo  verysad.gif Teplioju peroksidu ir metrogil tepalu Keleta dienu netepiau peroksidu ir atsigeriau trys gurksnelius alaus gal nuo to ? Zandukai ruzavi bet vienam zande spuogai raudonieji toi pat vietoi paaktivejo  doh.gif Oi vargelis A gal truputi nervinausi pora dienu gal nuo to dar Nezinau seku save ,bet š... gaunas Jau visko prisigalvojau Visokiu ligu kokiu tik nori  doh.gif

Lavina kur tau pagaliau nustate ta PD ?  g.gif Koks gyd

vat ir as pagalvoju, kad alkoholis staigiai grazina ta bjaurasti doh.gif
tai pati zadu bent kelias sav. nei gurksnelio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 07 gegužės 2010 - 11:08
[quote=Adrinėja,2010 05 07, 12:06]
4u.gif man jau daaaaaaug geriau, bet visgi dar vartoju antibus po 1 tabletka per diena ir pries 3 dienas pradejau tepti metronidazoliu, tai per 3 dienas tooooks pagerejimas, visgi padeda man jis, o galvojau kad man netinka mastau.gif raudonio praktiskai nera (man tik smakras, nes PD) assa.gif
beje ar visos turi metronidazoli 2% ?

Man taip pat jokio raudonio ne kvapo nebuvo, tik spuogeliai apie lupas, ant smakro ypac, bet tokie bjaurus, kuriu uzmaskuot neimanoma, nes iskile doh.gif Na pamenu sedejau geras dvi sav praktiskai namie.
maniskis buvo taip pat 2proc, bet as jo tik 15 ml ir tesunaudojau, nors reikejo 3 men laiko juo tepliotis, o as isgyjau ir meciau jy, bet va beik metai neatsinaujino PD tai gal nieko tokio, siek teik bijau vasaros, saules, kad vel neatsinaujintu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 07 gegužės 2010 - 13:47