Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(begike @ 2010 05 03, 21:12)
ai, nu taip, netaip parasiau  blush2.gif  turejau omeny kontakta su kokiu daiktu, medziaga..gali nebutinai veidas liestis, o palietei su ranka ir paskui veida paglostei...  g.gif 

Labai idomu ka ketvirtoji pasakys. Cia privaciai ar i viesa istaiga?

viesa, jau gana, privaciai pasimokiau, ne visad ten geriau buna, o buna dar ir blogiau tose privaciose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 04, 07:04)
gal istiesu nereik pgaileti tokiu atveju pinigu ir pasidarytu priealergini testa

kai busiu tikra kad man alergija tai ir pasidarysiu. kazkaip nera noro ismesti 250lt, ir po to suzinoti kad niekam nealergiska smile.gif
Atsakyti
bet jei neranda nieka spriezasciu tai,,, gal reik pamastyt nes jei nieko nedarysi tik vis vaiksciosi pas kitus dermatologus nemanau kad kas pasikeis, bet aisku cia kiekvieno reikalas
Papildyta:
bet jei neranda nieka spriezasciu tai,,, gal reik pamastyt nes jei nieko nedarysi tik vis vaiksciosi pas kitus dermatologus nemanau kad kas pasikeis, bet aisku cia kiekvieno reikalas smile.gif
Atsakyti
Vakar visa diena skaiciau rusiskus forumus apie perioralini dermatita, ir kur raso medikai, tai jie ivardyja daug priezasciu, zarnynas, virsutiniai kvepavimo takai, skrandis ir t.t.. Bet kur raso forumuose zmones, tai dauguma atliko visus imanomus tyrimus ir nieko nebuvo rasta, taip kad nevisada kazkas turi tupeti viduje. As irgi, ko tik nedariau, zarnynas sveikas, skrandis irgi, nei ginekologiniu problemu, nei virsutiniu kvepavimo taku uzdegimu, tai tikrai manau kad visgi nevidine tai yra problema. Beje, viename saite perskaiciau gana idomu dalyka, tik kad rusiskai yra, kas skaito rusiskai gali ji paskaityti cia:
http://www.consilium...y/article/15768

Логичная концепция заболевания была предложена P.Fritsch в 1989 г. [7]. На основании своих исследований он предположил, что периоральный дерматит представляет собой реакцию непереносимости кожи, которая преимущественно встречается у лиц с сухой кожей, предрасположенных к атопии. Эта реакция непереносимости вызывается вошедшим в привычку применением различных увлажняющих препаратов. Увлажняющие кремы приводят к постоянному отеку рогового слоя, нагрузке на барьерную функцию кожи и, следовательно, к проникновению в кожу микробной флоры [11]. Возникает дерматит раздражения, который локализуется около фолликулов и проявляется в качестве так называемого химического фолликулита. Под химическим фолликулитом понимают связанную с фолликулами спонгиотическую реакцию, которая чаще всего поражает более мелкие фолликулы пушковых волос. Однако до сих пор остается неясным, какие ингредиенты увлажняющих кремов и косметических препаратов чаще всего приводят к периоральному дерматиту. При более сильном раздражении пациенты часто применяют местные глюкокортикостероиды, которые, однако, приносят облегчение только вначале, а затем приводят к явному ухудшению общей картины заболевания. Это ухудшение объясняется теперь повреждающим действием кортикостероидов на роговой слой, что очень хорошо согласуется с современной патогенетической концепцией заболевания

pati labai susimasciau, nes pries tai kai mane smarkiai pradejo berti, as, turedama sausa oda, bandziau visom imanomom priemonem sudrekinta ja, ir sveiciau visokiais pilingais, po tokiu pilingu atsirado berimas, as tada bandziau prideginti, o paskui vel kai oda issausejo, ves sveiciau, na pasaka be galo be krasto ir galiausiai emiausi hormoninio tepalo, nes daktare mane kad cia alergija maistui doh.gif vat tokia mano praktika. Visiskai tikiu, kad pati "padejau" savo odai verysad.gif
Atsakyti
na va grizau jau smile.gif viska smulkiai ten jai papasakojau. sake tikrai nera man jokios alergijos maistui, ir kad nera man jokios rozines. ir siaip dar kas liecia rozine, tai ji man pasake kad siaip realiai buna labai mazai atveju kam ji buna iki 30metu. o kas liecia mano problemas, tai ji pasake uzdegimas silpnas yra, pasakiau kad pries kelias dienas pradejau vartoti boro plus krema, ir man jis visai padeda, sake naudot ji toliau, nes labai geras daiktas. ir daugiau nieko neisrase, sake turetu tikrai uztekti siu priemoniu. ir dar pasakiau kad zadu pradeti gerti nakvisu aliejaus kapsules, tai sake irgi labai daugeliui padeda del odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 04, 11:31)
Vakar visa diena skaiciau rusiskus forumus apie perioralini dermatita, ir kur raso medikai, tai jie

tikiu kad rusiskuose saituose galima rasti daug info, bet man taip letai skaitosi rusu kalba doh.gif tik pradedu, susinervinu ir nebeskaitau

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 04, 11:35)
na va grizau jau smile.gif viska smulkiai ten jai papasakojau. sake tikrai nera man jokios alergijos maistui, ir kad nera man jokios rozines. ir siaip dar kas liecia rozine, tai ji man pasake kad siaip realiai buna labai mazai atveju kam ji buna iki 30metu. o kas liecia mano problemas, tai ji pasake uzdegimas silpnas yra, pasakiau kad pries kelias dienas pradejau vartoti boro plus krema, ir man jis visai padeda, sake naudot ji toliau, nes labai geras daiktas. ir daugiau nieko neisrase, sake turetu tikrai uztekti siu priemoniu. ir dar pasakiau kad zadu pradeti gerti nakvisu aliejaus kapsules, tai sake irgi labai daugeliui padeda del odos smile.gif

o tai kokia diagnoze? Kad pati sugadinai oda priemonem ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 04, 14:17)
tikiu kad rusiskuose saituose galima rasti daug info, bet man taip letai skaitosi rusu kalba  doh.gif  tik pradedu, susinervinu ir nebeskaitau
o tai kokia diagnoze? Kad pati sugadinai oda priemonem ar kaip?

sake realiausia kad nuo to losjono nuo spuogu
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 04, 15:17)
tikiu kad rusiskuose saituose galima rasti daug info, bet man taip letai skaitosi rusu kalba  doh.gif  tik pradedu, susinervinu ir nebeskaitau

tikiu, o kai LT saituose praktiskai nera info apie PD, tai tenka ieskot kur kitur, o kai ang. perskaitau o suprastu tik 40 proc. tai irgi net neieskau informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 04, 15:08)
sake realiausia kad nuo to losjono nuo spuogu

o sake, kad atgausi normalia oda? Ta prasme, imanoma gi atstatyti?
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 04, 16:12)
tikiu, o kai LT saituose praktiskai nera info apie PD, tai tenka ieskot kur kitur, o kai ang. perskaitau o suprastu tik 40 proc. tai irgi net neieskau informacijos  smile.gif

LT tik tokie elementarus dalykai parasyti, nieko specifinio...as angliskai ieskau, paskaityciau ir rusiskai, bet kaip jau sakiau nervas ima letai skaitant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 04, 17:51)
LT tik tokie elementarus dalykai parasyti, nieko specifinio...as angliskai ieskau, paskaityciau ir rusiskai, bet kaip jau sakiau  nervas ima letai skaitant biggrin.gif

vat vat smile.gif
beje, labai daug parasyta apie metrogil ar kas zino, cia tas pats kaip musu metronidazolis?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 02, 09:54)
ir kiek man jo uzteks ? 2 savaitem ? neturiu as tokiu pinigu kad leisciau kas 2sav pirkti tokias priemones smile.gif

na menesiui- dviem tikrai uztenka (dideles flakono) wink.gif kuria diena paieskosiu cekio kada pirkau..... o dabar kaip sakiau Akropolio Maximoje nusipirkau paprasto filtruoto vandens irgi tokiam kaip dezodorantu flakone ir ten jo 500 ml ir sumokejau 16lt kazkur..pasakysiu kiek ilgam uzteko kai isbaigsiu...
tada gal bandyk virintu vandeniu praustis arba tirpsmo (idedi i kamera talpas su vandeniu, kai jis uzsala isiimi ir atitirpini (naturaliai), perkosi per marle ir gali ir gerti ir praustis ir ka tik nori smile.gif as tiksliai nezinau kaip ten ji daryt reikia..pasiieskok google tirpsmo vanduo...atseit jau jis ten gyvas tampa ar pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 04, 16:51)
o sake, kad atgausi normalia oda? Ta prasme, imanoma gi atstatyti?

sake atgausiu, bet vel gali atsinaujinti bet kada...
Papildyta:
QUOTE(pingvinka @ 2010 05 04, 18:56)
na menesiui- dviem tikrai uztenka (dideles flakono)  wink.gif  kuria diena paieskosiu cekio kada pirkau..... o dabar kaip sakiau Akropolio Maximoje nusipirkau paprasto filtruoto vandens irgi tokiam kaip dezodorantu flakone ir ten jo 500 ml ir sumokejau 16lt kazkur..pasakysiu kiek ilgam uzteko kai isbaigsiu...
tada gal bandyk virintu vandeniu praustis arba tirpsmo (idedi i kamera talpas su vandeniu, kai jis uzsala isiimi ir atitirpini (naturaliai), perkosi per marle ir gali ir gerti ir praustis ir ka tik nori smile.gif as tiksliai nezinau kaip ten ji daryt reikia..pasiieskok google tirpsmo vanduo...atseit jau jis ten gyvas tampa ar pan  ax.gif

as bandziau virinta, ir ta tirpsmo.. tai nuo virinto tas pats, o tas tirpsmo tai padejo kazkiek, o db vel tas pats. tai db prausiuosi tik vakare veida, nes ryte jei nusiprausiu geda iseit
Papildyta:
Adrineja, tau PD ? nenori pabandyti boro plus kremo ? cia forume skaiciau kad daugelis naudoja ir labai padeda, pati pabandziau savo tas demes patepti, tikrai labai efektas matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 04, 19:21)
sake atgausiu, bet vel gali atsinaujinti bet kada...

hm, kaip idomiai, kaip gaila, kad atsinaujinantis dalykas... bet taip ir nesupratau ka ji nustate.. mastau.gif
Atsakyti