Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(begike @ 2010 05 01, 19:56)
o galima kuperozinei ar jautriai rasutanciai odai naudot priemones su aha?  g.gif 

niekas ir nepades, tik IPL ar lazeris  doh.gif  Kazkur girdejau, kad po siu proceduru oda jautresne pasidaro... tai nelabai supratau, ar iskart po ju, ar jau visam gyvenimui jautresne  blink.gif

na man kosmetologe rekomendavo is prof. kosmetikos linijos cia...jis yra labai svelnus ir skirtas jautriai odai plius nuriebina oda, na kad poros nesikimstu....ten dar yra alieju, kurie ten kaip ir naudingi kuperozei (nepamenu pavadinimu dabar)....nes as dariausi veido valyma nuo spuogeliu...tai man pasiule ir sake, kad nekenks kuperozei, nes rugsteliu ten mazai..
.as ir masciau, kad rugstis negerai kuperozei...bet pamenu kazkada buvau konsultacijai pas kita kosmetologe tai ji man irgi siule kazka su rugstele...tai jei atvirai nei nzn...siaip jokio neigiamo poveikio kol kas tikrai nera...
del IPL ir lazeriu - vieniems suveikia, kitiems ne...
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2010 05 01, 20:32)
gal bandyk terminiu vandeniu prausti...jis buna avene, iwoston ir kitu firmu visokiu..vaistineje teiraukis..tik kad kainos gali nugasdinti...teoriskai ji galima purksti net ant makiazo, jei oda susierzina dienos metu ir pan...ir siaip turetu raminti oda (zmogeliuku turinciu kuperoze)...deja, man neveikia.....bet oda nuo jo nesauseja, kaip kad nuo krano vandens..tai as uzsipurskdavau gausiai jo ant veido ir su vatos padeliu nuvalydavau....o dabar terminiu vandenuku "prausiuosi" tik rytais gausiai uzpurskiu "nusiprausiu" delnais kaip kad ir is krano beganciu vandeniu ir nusausinu ranksluosciu (uzsidedu ant veido ir kelis kartus smarkiai prispaudziu prie veido..na nzn kaip pasakyt..na netrinu, nes sako kad negalima..na "bruzinasi" oda..tai reik sausint tik tapsnojant ar pan.) o vakare dabar dar naudoju prausikli (su aha berods arugstimis) tai po ju vis gi nusiprausiu po kranu, bet nat virsaus po to purskiu ta vandeny ir viskas okay buna smile.gif na aisku kuperoze prasme mano reikalai nejuda niekur..kas labai liudina.....ir forumieciu isgirtas Lierac man nei  kiek nepadejo..nei Ruboril...nei kiti,....taip ir gyvenam kaip raudonos spalvos sviesaforai...

ir kiek man jo uzteks ? 2 savaitem ? neturiu as tokiu pinigu kad leisciau kas 2sav pirkti tokias priemones smile.gif
Atsakyti
cia forume prisiskaiciau kad del atopinio dermatito ,ir tom demelem naudoja boro plus krema, as jo turiu, galvoju gal reikia pasitepti man ta deme, bet jis tipo naturalus, bet gal nesigaus alergines reakcijos g.gif
Atsakyti
as nesuprantu kas per geltoni plemai pas mane doh.gif nuo nosies sparneliu, link lupu,tose raukslese..simetriskai isdestyta.. Help! Su kokiu organu ar su kuom tai gali buti susije, ieskau, bet nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 02 gegužės 2010 - 17:17
QUOTE(begike @ 2010 05 02, 17:17)
as nesuprantu kas per geltoni plemai pas mane  doh.gif nuo nosies sparneliu, link lupu,tose raukslese..simetriskai isdestyta.. Help! Su kokiu organu ar su kuom tai gali buti susije, ieskau, bet nieko nerandu  doh.gif

man zinok kazkaip anksciau taip buvo, bet aplink lupas, savaime dingo. gal sutrikus pigmentacija ? arba gal karotina vartoji ? nes mano draugei taip buvo, kad gere karotina, ir veidas geltonas tapo.
Papildyta:
paskaityk cia begike
http://www.supermama...hp/t182937.html
raso kad jei pageltonuoja tai su tulzim susije
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 02, 17:36)
man zinok kazkaip anksciau taip buvo, bet aplink lupas, savaime dingo. gal sutrikus pigmentacija ? arba gal karotina vartoji ? nes mano draugei taip buvo, kad gere karotina, ir veidas geltonas tapo.
Papildyta:
paskaityk cia begike
http://www.supermama...hp/t182937.html
raso kad jei pageltonuoja tai su tulzim susije

karotina vartojau, buvau visa geltona biggrin.gif po poros savaiciu, kai perstojau naudot, atgavau iprasta odos spalva. O tie plemai jau seniau buvo, dar pries geriant karotina... kepenu fermentus issityriau,gerai viskas. Dar eisiu echoskopuot pilva, tik ar parodys ka ta echoskopija g.gif

Aciu labai uz nuoroda, ten kazkas panasaus, butinai pasiskaitysiu 4u.gif
Atsakyti
as tai kazkaip jauciu be gydytojo neissiversiu, nes nepatinka man to veido bukle, kol kieme bunu, tai dar nieko, bet kai namo griztu ir pabunu tai vaizdelis kraupus.
Atsakyti
lavina ka dabar naudojat veiduj, nepykit bet toks jausmas kad jus neieskot tinkamu priemoniu o tik renkat apie jas informacija, norint kad padetu reik bandyti viena kita
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 03, 08:37)
as tai kazkaip jauciu be gydytojo neissiversiu, nes nepatinka man to veido bukle, kol kieme bunu, tai dar nieko, bet kai namo griztu ir pabunu tai vaizdelis kraupus.

tai gal namuose kazkas sukelia alergija? Pasiziurekit, gal kokie augalai, geles?
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 03, 09:29)
lavina ka dabar naudojat veiduj, nepykit bet toks jausmas kad jus neieskot tinkamu priemoniu o tik renkat apie jas informacija, norint kad padetu reik bandyti viena kita

man nera ko pykti, bet su savo veidu as neeksperimentuoju smile.gif naudoju ta kas man mazina situos simptomus ir tiek. bet man neuztenka kad pasitepu kremuku ir praeina, nesiruosiu visa gyvenima tepliotis 5 kremais smile.gif as ieskau problemos viduje, ir kad tie tepaliukai tik trumpam padeda manes tai neguodzia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 05 03, 11:12)
tai gal namuose kazkas sukelia alergija? Pasiziurekit, gal kokie augalai, geles?

ryt einu pas ketvirta dermatologe, ziuresiu ka pasakys smile.gif o kas liecia geles, jas lb megstu, ypac orchidejas turiu ju daug, bet as manau kad jeigu butu man alergija joms, tai manau kad man pasireikstu, sloga, asarojimu ir pan, nes manyciau kad cia ikvepiamasis dirgiklis smile.gif nemanau kad veido berimai gali atsirasti del ju, kad jos stovi ant palanges, nera to kontakto su jomis kad galetu veida alergizuoti.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 03, 16:55)
ryt einu pas ketvirta dermatologe, ziuresiu ka pasakys smile.gif o kas liecia geles, jas lb megstu, ypac orchidejas turiu ju daug, bet as manau kad jeigu butu man alergija joms, tai manau kad man pasireikstu, sloga, asarojimu ir pan, nes manyciau kad cia ikvepiamasis dirgiklis smile.gif nemanau kad veido berimai gali atsirasti del ju, kad jos stovi ant palanges, nera to kontakto su jomis kad galetu veida alergizuoti.

ai, nu taip, netaip parasiau blush2.gif turejau omeny kontakta su kokiu daiktu, medziaga..gali nebutinai veidas liestis, o palietei su ranka ir paskui veida paglostei... g.gif

Labai idomu ka ketvirtoji pasakys. Cia privaciai ar i viesa istaiga?
Atsakyti
gal istiesu nereik pgaileti tokiu atveju pinigu ir pasidarytu priealergini testa
Atsakyti