Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 01, 00:28)
ne, ne hormoninis, cinkas, ichtiolas, talkas ir dar kazkas ten ideta, jokiu hormonu, jis vietoje vitellos. Man asmeniskai jis daug geriau suveike nei vitella  ax.gif

mm, puiku tada smile.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 01, 07:00)
cinkas seip sausina oda

siek tiek sausina, bet neblogai ir apramina rolleyes.gif o naudojant su drekinanciu kremu, neturetu to sausumo jaustis smile.gif

QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 05 01, 08:50)
taip būtent toks  smile.gif
Man tepti reikia tik nosį, tai aš nebijau dėl sausinimo.

nosi? nuo nosies paraudimo ar kaip? kapiliarai ant nosies?

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 01, 14:16)
sveikos, pamenat kai sakiau kad pradejau tepti spuogelius tuo grusausko losjonu, gerai kad tik veido sonuose tepiau, nes atsirado ta deme, su kuria kankinausi ilgai, tai db tose vietose kur tuos spuogelius tepiau vel atsirado. ir dabar viena tokia ryski, isitikinau galutinai kad man cia nuo to jo losjono taip veidas susivare.

zinok dziaugiuosi, kad suradai ta nelemta priezasti doh.gif nes vis mustis i siena galva doh.gif dabar zinai nuo ko ir galima ieskoti kaip gydyti, sveikinu thumbup.gif

Cia turbut dermatitas gavosi nuo to losjono. Pabandyk stipriais emolientais tepti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 01 gegužės 2010 - 15:56
QUOTE(begike @ 2010 05 01, 16:55)
mm, puiku tada  smile.gif
siek tiek sausina, bet neblogai ir apramina  rolleyes.gif  o naudojant su drekinanciu kremu, neturetu to sausumo jaustis  smile.gif

Vat butent, nesijaucia labai, ypac kai jo reikia. Man reikejo nudziovinti spogelius su pulinukais ax.gif o paskui jau perbraukdavau su peroksidu rolleyes.gif nu dabar nenoriu perdaug dziaugtis, bet kol kas tfu tfu blush2.gif bet as dar karts nuo karto dar retinoli naudoju nakciai ax.gif
Atsakyti
ar ka girdejot apie lotion-rathioparm
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 01, 17:58)

ne, o kas tai?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 01, 15:55)

Cia turbut dermatitas gavosi nuo to losjono. Pabandyk stipriais emolientais tepti...

o kas tie emolientai ? blink.gif
Atsakyti
dermatologinis tepalas nuo visokiu demeliu veiduj kaip ir konkretaus jo aprasymo niekur nerandu, bet pas mano broli buvo plemai raudoni nuo saules jam alergija saulei tai sis tepalas tuos plemus panaikino
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 01, 17:49)
o kas tie emolientai ?  blink.gif

kremai riebus biggrin.gif

"Emolientai yra riebalinės vietiškai naudojamos medžiagos, kurios drėkina, minkština ir saugo odą bei gleivines nuo išorinių dirgiklių.
Visų emolientų keturios pagrindinės dalys yra tos pačios. Svarbiausia jų – lipidai, arba, paprasčiau sakant, riebalai. Jie gali būti gyvuliniai, augaliniai, mineraliniai ar sintetiniai. "

Pvz. Cutibaza, Dermobaza. Ju yra vaistinese ir nera brangus. As aisku nesu tikra, kad pades, bet speju, kad galbut galetu padeti, nes jie reikalingi zmonem su dermatitais (o dermatitas kaip ir yra raudoni odos plemai...)

Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 01, 17:51)
dermatologinis tepalas nuo visokiu demeliu veiduj kaip ir konkretaus jo aprasymo niekur nerandu, bet pas mano broli buvo plemai raudoni nuo saules jam alergija saulei tai sis tepalas tuos plemus panaikino

sudomino sis tepalas, reiks pasidomet g.gif o kazi ar padetu seborejinio dermatito sukeltom raudonom demelem...nebutu per riebus?
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 01, 16:58)

cia sitas ?
http://simtasmetu.lt...ieziura/lotion_
Atsakyti
aga sitas
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 05 01, 16:55)

nosi? nuo nosies paraudimo ar kaip? kapiliarai ant nosies?

kapiliarai ant nosies smile.gif
Atsakyti
patarkit su kuo man praustis veida nuo paprasto vandens is krano beria, nuo virinto beria, nuo uzsaldyto ir atsildyto irgi beria.
[/quote]

gal bandyk terminiu vandeniu prausti...jis buna avene, iwoston ir kitu firmu visokiu..vaistineje teiraukis..tik kad kainos gali nugasdinti...teoriskai ji galima purksti net ant makiazo, jei oda susierzina dienos metu ir pan...ir siaip turetu raminti oda (zmogeliuku turinciu kuperoze)...deja, man neveikia.....bet oda nuo jo nesauseja, kaip kad nuo krano vandens..tai as uzsipurskdavau gausiai jo ant veido ir su vatos padeliu nuvalydavau....o dabar terminiu vandenuku "prausiuosi" tik rytais gausiai uzpurskiu "nusiprausiu" delnais kaip kad ir is krano beganciu vandeniu ir nusausinu ranksluosciu (uzsidedu ant veido ir kelis kartus smarkiai prispaudziu prie veido..na nzn kaip pasakyt..na netrinu, nes sako kad negalima..na "bruzinasi" oda..tai reik sausint tik tapsnojant ar pan.) o vakare dabar dar naudoju prausikli (su aha berods arugstimis) tai po ju vis gi nusiprausiu po kranu, bet nat virsaus po to purskiu ta vandeny ir viskas okay buna smile.gif na aisku kuperoze prasme mano reikalai nejuda niekur..kas labai liudina.....ir forumieciu isgirtas Lierac man nei kiek nepadejo..nei Ruboril...nei kiti,....taip ir gyvenam kaip raudonos spalvos sviesaforai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pingvinka: 01 gegužės 2010 - 20:33
QUOTE(pingvinka @ 2010 05 01, 20:32)
o vakare dabar dar naudoju prausikli (su aha berods arugstimis) tai po ju vis gi nusiprausiu po kranu, bet nat virsaus po to purskiu ta vandeny ir viskas okay buna smile.gif na aisku kuperoze prasme mano reikalai nejuda niekur..kas labai liudina.....ir forumieciu isgirtas Lierac man nei  kiek nepadejo..nei Ruboril...nei kiti,....taip ir gyvenam kaip raudonos spalvos sviesaforai...

o galima kuperozinei ar jautriai rasutanciai odai naudot priemones su aha? g.gif

niekas ir nepades, tik IPL ar lazeris doh.gif Kazkur girdejau, kad po siu proceduru oda jautresne pasidaro... tai nelabai supratau, ar iskart po ju, ar jau visam gyvenimui jautresne blink.gif
Atsakyti