Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 07:42)
elidelis labai padeda aknei, nes nubalina veida ir gydo, po pirmu potepiu tai jauciasi toks dilkciojimas bet aprimsta, ji net nepertraukiamai galima vartoti tris savaites, na veidas po jo tikrai grazesnis, net kai buvo labai bklogai niekas ant veido nemate, nes elideliu tepiau, bet jis brangus, 70lt.o aloe vera sultys tai kainuoja 36lt. 500ml. banke nemaza bet reik naudoti nes atidariusb gali gesti todel kad grynas produktas ir gauna oro ir pagauna rugima, bet labai tinka del odos , del skrandzio ir visai imuniniai sistemai stiprinti, pvz, as jautri visiems aliejams negaliu gerti nes alergiska b grupes vitam. tai sios sultys man issigelbejimas thumbup.gif

Supratau del elidelio, na pas mane nera taip blogai, apraminau ir gan greit as ta acne.
Minejai, kad ledukais praisies, bet kapiliaram gali nepatikti ledukai.
Kazkada bandziau pasipet su grynu alaviju, tai susierzino oda, gal su pirktinem butu kitaip g.gif
Jei bijai, kad suges sultys, tai plauku kauke gali jomis pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
aloje sultis netepti eviduj o i vidu vartoti tongue.gif o kapilieram tikrai netinka ledukai bandykit taip i buteliuka su purkstuku ir laikykit saldytuve o rytiniam atsigaivinimuj pasipurskit ssiemus thumbup.gif tai va ir man jau zyyyyymiai geriaiu tik dabar kai apgis net nezinau koki krema galiu naudot nes naudojau bioderma o jos dabar veidas nepriima galvoju gal ka is vaikisku sebamed gal ka girdejot g.gif
Papildyta:
o su pirktiniu alijosium annos lotom as ir sugadinau savo veida suerzino ir nusausino
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 11:39)
o su pirktiniu alijosium annos lotom as ir sugadinau savo veida suerzino ir nusausino

o su kokiu annos lotan? barbados? as kaip tik masciau apie barbados apsauganti krema su spf blink.gif gal nerizikuosiu
Atsakyti
aha su tuo paciu bbarbados
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 08:42)
elidelis labai padeda aknei, nes nubalina veida ir gydo, po pirmu potepiu tai jauciasi toks dilkciojimas bet aprimsta, ji net nepertraukiamai galima vartoti tris savaites, na veidas po jo tikrai grazesnis, net kai buvo labai bklogai niekas ant veido nemate, nes elideliu tepiau, bet jis brangus, 70lt.o aloe vera sultys tai kainuoja 36lt. 500ml. banke nemaza bet reik naudoti nes atidariusb gali gesti todel kad grynas produktas ir gauna oro ir pagauna rugima, bet labai tinka del odos , del skrandzio ir visai imuniniai sistemai stiprinti, pvz, as jautri visiems aliejams negaliu gerti nes alergiska b grupes vitam. tai sios sultys man issigelbejimas thumbup.gif

kas cia per daiktas ELIDELIS? kur jo yra pirkti ir ar naudojate ji nuo kapiliaru?? ax.gif
Atsakyti
elidelis yra daugiau odos dermatologiniasm sutikimasm atopiniam dermatituj aknei, jis yra vaistinese, seip del kapileru nieko nezinau bet oda pabalina
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvau ir aš pas gydytoją dėl kapiliarų. Tai išrašė "plaktinį" pagamintą vaistinėje, kurį reikia tepti nakčiai ir rekomendavo Iwostin kremą.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 18:00)
aha su tuo paciu bbarbados

blink.gif verysad.gif as kazkada esu ji turejus, gal man nuo tu laiku palei nosi raudoni lopineliai like g.gif Manot, kad tas alijosius,esantis tame kreme taip pagadino reikala? g.gif Ar kita kokia medziaga?
siaubas kaip liudna, kazkada problemu neturejau, o dabar turiu kokias 4 skirtingas problemas veide doh.gif

QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 04 30, 19:56)
Sveikos  4u.gif
Buvau ir aš pas gydytoją dėl kapiliarų. Tai išrašė "plaktinį" pagamintą vaistinėje, kurį reikia tepti nakčiai ir rekomendavo Iwostin kremą.

Atsargiai su tuo plaktiniu, gali buti hormoninis. Man irgi toki buvo israse, bet as nepirkau. Kiek laiko liepe tept?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 30, 22:56)

Atsargiai su tuo plaktiniu, gali buti hormoninis. Man irgi toki buvo israse, bet as nepirkau. Kiek laiko liepe tept?

ne, ne hormoninis, cinkas, ichtiolas, talkas ir dar kazkas ten ideta, jokiu hormonu, jis vietoje vitellos. Man asmeniskai jis daug geriau suveike nei vitella ax.gif
Atsakyti
cinkas seip sausina oda
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 05 01, 01:28)
ne, ne hormoninis, cinkas, ichtiolas, talkas ir dar kazkas ten ideta, jokiu hormonu, jis vietoje vitellos. Man asmeniskai jis daug geriau suveike nei vitella  ax.gif

taip būtent toks smile.gif
Man tepti reikia tik nosį, tai aš nebijau dėl sausinimo.
Atsakyti
sveikos, pamenat kai sakiau kad pradejau tepti spuogelius tuo grusausko losjonu, gerai kad tik veido sonuose tepiau, nes atsirado ta deme, su kuria kankinausi ilgai, tai db tose vietose kur tuos spuogelius tepiau vel atsirado. ir dabar viena tokia ryski, isitikinau galutinai kad man cia nuo to jo losjono taip veidas susivare.
Atsakyti