Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Packa @ 2010 04 29, 08:10)
Sveikos

ar tu darius tyrimus del erkes? (jau nepamenu)

nea. nes pas kiek dermatologu buvau visi 3 pasake kad nera man erkes, nes tipo kai erke yra akivaizdziai matosi
Atsakyti
o net nezinau koks filtras vaikiskas kremas nuo saules nivea g.gif o tyrima siule sel veido isberimo kad nustatytu kam alergija ir uzdegimas gavosi ir pritaikytu krema smile.gif bet tas tyrimas 200lt tai nedariau
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 29, 13:17)
o net nezinau koks filtras vaikiskas kremas nuo saules nivea g.gif o tyrima siule sel veido isberimo kad nustatytu kam alergija ir uzdegimas gavosi ir pritaikytu krema smile.gif bet tas tyrimas 200lt tai nedariau

cia poliklinikoj siule?
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 29, 13:17)

jo as irgi ji labai noreciau pasidaryti, bet kaina kazkaip netraukia
Atsakyti
nea cia privaciam kabinete, nors man ta dermatologe baisiai nepatiko, uz konsultacija sumokejau 30lt, taip sakant uztai kad israse recepta, veida apziurejo per paditke, ir tiek bet turiu pripazinti kad jos receptas padeda, tai ji ir siule padaryti ta tyrimuka
Papildyta:
bet kol kas tyliai dziaugiuosi veidas kaip ne mano, vakar nakti baisiai prakaitavo tiesiog kaip is ciaupo aplieta buvau matyt valesi o atsikeliau zyyyyyymiai grazesne, taip kad nusiprausiu sulnio leduku pasitepu elideliu jei i lauka einu spf50+, o taip visa diena ant veido purskiu vandenuka sulinio kad drekinciau
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 29, 15:05)
nea cia privaciam kabinete, nors man ta dermatologe baisiai nepatiko, uz konsultacija sumokejau 30lt, taip sakant uztai kad israse recepta, veida apziurejo per paditke, ir tiek bet turiu pripazinti kad jos receptas padeda, tai ji ir siule padaryti ta tyrimuka
Papildyta:
bet kol kas tyliai dziaugiuosi veidas kaip ne mano, vakar nakti baisiai prakaitavo tiesiog kaip is ciaupo aplieta buvau matyt valesi o atsikeliau zyyyyyymiai grazesne, taip kad nusiprausiu sulnio leduku pasitepu elideliu jei i lauka einu spf50+, o taip visa diena ant veido purskiu vandenuka sulinio kad drekinciau

palaukit, as nelabai supratau. Cia rozine kazkaip imanoma isitirti? Ne roze, bet rozine? unsure.gif

Priminkit ka jum ten diagnozavo ir ka israse? 4u.gif

Del dideliu spf... mano nuomone nereikia tiek, kuo didesnis spf, tuo didesnis kiekis chemikalu..internete daug labai info apie kremus nuo saules...
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 29, 12:58)
nea. nes pas kiek dermatologu buvau visi 3 pasake kad nera man erkes, nes tipo kai erke yra akivaizdziai matosi

Zinok man irgi is 4 tik vienas dermatologas paminejo apie erke, bet issiunte tyrimams tik man paprasus. Taigi dar bandyk ir erke istyrti, nors rami busi jei neras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 29 balandžio 2010 - 16:17
man akne forma, ne rozine, alergine reakcija nuo kosmetikos
Papildyta:
israse priesalerginius ir priesuzdegimninius taip pat aloe vera sultis
Atsakyti
Na as po truputi grazeju nepasikartoje nauji spuogai ir po truputi nyksta senieji thumbup.gif ,bet pfu pfu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 29, 18:25)
man akne forma, ne rozine, alergine reakcija nuo kosmetikos
Papildyta:
israse priesalerginius ir priesuzdegimninius taip pat aloe vera sultis

o tas elidelis tinka acnei, o kokias aloje sultis naudoji? As ir mastau jas isbandyt.
Atsakyti
elidelis labai padeda aknei, nes nubalina veida ir gydo, po pirmu potepiu tai jauciasi toks dilkciojimas bet aprimsta, ji net nepertraukiamai galima vartoti tris savaites, na veidas po jo tikrai grazesnis, net kai buvo labai bklogai niekas ant veido nemate, nes elideliu tepiau, bet jis brangus, 70lt.o aloe vera sultys tai kainuoja 36lt. 500ml. banke nemaza bet reik naudoti nes atidariusb gali gesti todel kad grynas produktas ir gauna oro ir pagauna rugima, bet labai tinka del odos , del skrandzio ir visai imuniniai sistemai stiprinti, pvz, as jautri visiems aliejams negaliu gerti nes alergiska b grupes vitam. tai sios sultys man issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 06:42)
elidelis labai padeda aknei, nes nubalina veida ir gydo, po pirmu potepiu tai jauciasi toks dilkciojimas bet aprimsta, ji net nepertraukiamai galima vartoti tris savaites, na veidas po jo tikrai grazesnis, net kai buvo labai bklogai niekas ant veido nemate, nes elideliu tepiau, bet jis brangus, 70lt.o aloe vera sultys tai kainuoja 36lt. 500ml. banke nemaza bet reik naudoti nes atidariusb gali gesti todel kad grynas produktas ir gauna oro ir pagauna rugima, bet labai tinka del odos , del skrandzio ir visai imuniniai sistemai stiprinti, pvz, as jautri visiems aliejams negaliu gerti nes alergiska b grupes vitam. tai sios sultys man issigelbejimas thumbup.gif

Tai galima tepti grinu sulciu aloe, taigi daug kas namuose augina. Mano sunienas taip ir daro, thumbup.gif padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 30 balandžio 2010 - 08:02