Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 19:44)
nA MAN niezejimo ir nera tik skausmas

man ir skausmo nera,tik veidas sonuose biski kaista
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 28, 20:19)
ir dar kas liecia alergija, tai kiek skaiciau jei yra alergija kazkam, kuri pasireiskia ant odos, tai niezti, o man nera to niezejimo

Man vienu metu siaubingai niezejo, net naktim miegot negalejau, cia nesuprasi, siulyciau kreiptis i kitus dermatologus.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 04 28, 19:58)
Man vienu metu siaubingai niezejo, net naktim miegot negalejau,  cia nesuprasi, siulyciau kreiptis i kitus dermatologus.

man jau uzkniso... pas kiek dar reiks apsilankyti kad kazka normalaus pasakytu... jauciu pas koki 100
Atsakyti
Sveikos kaip raudonzandes gyvenam as dar rauduonuoju bet padetis gereja thumbup.gif I gatve jau iseiti galiu na ilgo gydymo reike Tai gydausi o ka daryti Kaip jus laikotes
Turiu bedeliu tai reciau uzsuku O pastebejau kaip susinervinau pradejo zandus adatelem tokiom lyg badyti Tai va itakos nervu sistema turi daug Daba vartoju nuo nervu tabletkas padeda labai
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 28, 18:53)
geriau kokius gydytoja israse "zyrtec". siaip dauguma ju, bent jau pirma karta vartojant kazkiek nuramina ta alergija jeigu ji yra, deja man jokio efekto sugerus 10 tableciu

as sutinku drinks_cheers.gif jei gerei ir nepadejo, nealergija cia bus...

QUOTE(Melajja @ 2010 04 28, 19:58)
Man vienu metu siaubingai niezejo, net naktim miegot negalejau,  cia nesuprasi, siulyciau kreiptis i kitus dermatologus.

as noreciau irgi dar pas kita apsilankyti, bet kiek ziuriu, kokios kainos tose klinikose doh.gif Grozio terapijos ir chirurgijos klinikoj pigiausia gaunasi - 100 Lt. Bet ten jau buvau ne karta ir nenoriu vel, nes nebezino kaip man padeti.
Jei kas zinot koki dermatologa gera Vilniuj, kur tokiose klinikose kaip Baltijos Amerikos klinika, Medicinos diagnostikos centras ir pan., dirba ir nelupa daugiau nei 100Lt, duokit zinot 4u.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 28, 20:00)
man jau uzkniso... pas kiek dar reiks apsilankyti kad kazka normalaus pasakytu... jauciu pas koki 100

turbut doh.gif niekam nerupi tavo bedos, jie tik simptomus gydo, o priezasties neiesko...
QUOTE(gosas @ 2010 04 28, 20:41)
Sveikos kaip raudonzandes gyvenam as dar rauduonuoju bet padetis gereja  thumbup.gif I gatve jau iseiti galiu na ilgo gydymo reike Tai gydausi o ka daryti Kaip jus laikotes
Turiu bedeliu tai reciau uzsuku O pastebejau kaip susinervinau pradejo zandus adatelem tokiom lyg badyti Tai va itakos nervu sistema turi daug Daba vartoju nuo nervu tabletkas padeda labai

Sveika 4u.gif
As nieko nenaudoju, vis dar ieskau tinkamu prieziuros priemoniu... priezasciu ieskoti uzkniso, nieko naujo nerandu, tai ramybes periodas dabar. Dar palei nosi ta spalva taip skiriasi doh.gif Kita tema apmirus (del tos ale pigmentacijos) , tai niekas ir nepadeda doh.gif Beje, viena dermatologe sake, kad cia tikrai ne pigmentacija, kita-kad pigmentacija doh.gif Durdomas kazkoks

P.S. Noreciau, kad kas nors apsviestu ar uzvestu ant kelio, kokia kosmetika, kokie augalai, esantys kosmetikoje, gali sureguoti su saule... nu reik man issiaiskinti ar tikrai ne tas kremas, kuri naudojau, pridare bedu... Labai labai domina sita tema, o niekur nerandu internete placiau parasyta doh.gif 4u.gif

Ir dar. Kaip jus su kava draugaujat? Nepastebejot kaip oda veikia?
Atsakyti
o jums dare kokius tyrimus dermatologai, nes pas ta kur buvau tai siulo imti tepineli ir siuncia tyrimam meginukus paskuj pagal tai uzsako kremukus ir daro

Papildyta:
mano vyruj padare ir taip israse vaistus nuo zvynelines tai padejo va visiems metams
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 21:27)
o jums dare kokius tyrimus dermatologai, nes pas ta kur buvau tai siulo imti tepineli ir siuncia tyrimam meginukus paskuj pagal tai uzsako kremukus ir daro

Papildyta:
mano vyruj padare ir taip israse vaistus nuo zvynelines tai padejo va visiems metams

ne, nieko nedare.. tai kad turbut tokiom kaip rozine ligom, nedaro tyrimu...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 28, 21:06)
as sutinku  drinks_cheers.gif  jei gerei ir nepadejo, nealergija cia bus...

Ir dar. Kaip jus su kava draugaujat? Nepastebejot kaip oda veikia?

tai va as irgi manau kad nealergija. tai db bandau nuo acne gydytis, ziuresiu kaip bus. o man nosis labai raudonuoja, ir skruostai, ypac namuose, kieme normaliai, bet namie tai siaubas, nors ir salta namuose bet sedziu raudona. kavos tos juodos tai as nemegeja, tai negaliu pasakyti, bet va 3in1, tai mano odai nelabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 29, 07:48)
tai va as irgi manau kad nealergija. tai db bandau nuo acne gydytis, ziuresiu kaip bus. o man nosis labai raudonuoja, ir skruostai, ypac namuose, kieme normaliai, bet namie tai siaubas, nors ir salta namuose bet sedziu raudona. kavos tos juodos tai as nemegeja, tai negaliu pasakyti, bet va 3in1, tai mano odai nelabai patinka.

Sveikos

ar tu darius tyrimus del erkes? (jau nepamenu)
Atsakyti
[quote=begike,2010 04 28, 22:06]

P.S. Noreciau, kad kas nors apsviestu ar uzvestu ant kelio, kokia kosmetika, kokie augalai, esantys kosmetikoje, gali sureguoti su saule... nu reik man issiaiskinti ar tikrai ne tas kremas, kuri naudojau, pridare bedu... Labai labai domina sita tema, o niekur nerandu internete placiau parasyta doh.gif 4u.gif

Nu bet ar gamintojas galetu deti i krema zoliu, kurios neigiamai reaguoja su saule? g.gif Nebent naktinuose kokuose kremuose tas gali pasitaikyti, arba cia kokia iskirtine reakcija galejo gautis, bet ta isaiskint manau butu laaabai sunku doh.gif
Atsakyti
na man siule atlikti toki tyrima bet atsisakiau nes kaip ir aiskus u manim

dar vienas mano pastebejimas ..jokie kremai netinka bet kremas su spf 50 kazkaip apramino oda blink.gif net keista
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 04 29, 10:41)
Nu bet ar gamintojas galetu deti i krema zoliu, kurios neigiamai reaguoja su saule?  g.gif Nebent naktinuose kokuose kremuose tas gali pasitaikyti, arba cia kokia iskirtine reakcija galejo gautis, bet ta isaiskint manau butu laaabai sunku  doh.gif

organines kosmetikos gamintojai nemanau kad i tai labai ziuri. Jie deda ten ingridientus, kurie drekina, stimuliuoja ir pan., bet ar jie aiskinasi kaip reguoja su saule, nemanau schmoll.gif
Visgi nenoriu chemijos pastoviai deti ant veido..

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 29, 11:45)
na man siule atlikti toki tyrima bet atsisakiau nes kaip ir aiskus u manim

cia del ko? del rozines?

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 29, 12:03)
dar vienas mano pastebejimas ..jokie kremai netinka bet kremas su spf 50 kazkaip apramino oda  blink.gif net keista

koks filtras? Mineralinis ar cheminis?
Atsakyti