Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Pirania @ 2008 05 26, 12:18)
o man tiesiog plinta kapiliarai, bet jokio raudonio nera, ar tai gali buti rozine?

na manau kad ne, bet gydytojas galetu pasakyti tiksliai. Gal cia ligos pradzia. Jeigu esi is Kauno, tai geriausiai nueiti pas Grusauska, K. Petrausko g. Azuolyno sveilatos centre yra jo privatus kabinetas. Konsultacija man kainavo tik 40 Lt, darbo laikas porinemis dienomis 14-18.30 val.
Atsakyti
Baigiau ka tik naudoti Ruboril krema, naudojau puse metu. Is pradziu padejo labai gerai, bet paskui pradejo sauseti oda ir uzsikisti poros. Ir veidas vel pradejo rausti.
Dabar nusipirkau Rasos krema ir pieneli raustanciai odai. Man labai patinka ir neberausta ir drekina gerai, mano oda dar labai ir sausa.
Isbandziau daug visokiausiu kremu raustanciai odai. Ir matau, kad daugelis padeda, bet juos reikia keitineti. Gal oda pripranta g.gif
Labiausiai patiko l'albalario ir ruboril ir rasos. O visi kiti nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
Turiu ir as sita beda doh.gif Kol kas rimtu veiksmu nesiemiau, nors galvojau su lazeriu pasinaikint,bet kazkaip tingiu,nes kai uzmaskuoju,tai veidas idealus atrodo,jokiu kapiliaru nesimato. Atradau pacia geriausia maskavimo priemone is visu mano bandytu - Clinique Continous coverage. Brangoka,bet verta.
user posted image
Siaip galima vietoj krempudros naudot,bet as dar uztepu ant virsaus spindincios pudros,nes nemegstu matines odos.

Siandien vaistinej nusipirkau Salvial krema (25litai),tai tik pirma karta pasitepiau,ziuresiu koks efektas. Aprasymas grazus. Tipo sutraukia kapiliarus,reikia vartoti ryte ir vakare,maziausiai tris savaites. Galioja iki 2008 rugpjucio,tai nezinau arba senai pagamintas,arba trumpai galioja,nors siaip raso,kad naturalus yra.
Atsakyti
Sveikos,
kapiliarai atsinaujina kas du metus. Reiskia trukes kapiliaras ar islindes i pavirsiu gali matytis max 2 metus. Taciau, jei oda rupinamasi netinkamai, jo vieta butinai pakeis kitas toks pat kapiliaras. Todel vienintelis sprendimo budas yra saugoti oda, stiprinti kraujagysles ir nelaukti rezultato po savaites. Tinkamai saugant oda nuo karscio, salcio, chemijos, alergenu ir pan. akivaizdus rezultatas gali pasimatyti tik po kokiu geru metu. Kremai kapiliarams turi buti sukurti taip, kad atliktu butent stiprinimo ir saugojimo funkcija, maskavimui - jau kitos priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2008 05 29, 09:56)
Sveikos,
kapiliarai atsinaujina kas du metus. Reiskia trukes kapiliaras ar islindes i pavirsiu gali matytis max 2 metus. Taciau, jei oda rupinamasi netinkamai, jo vieta butinai pakeis kitas toks pat kapiliaras. Todel vienintelis sprendimo budas yra saugoti oda, stiprinti kraujagysles ir nelaukti rezultato po savaites. Tinkamai saugant oda nuo karscio, salcio, chemijos, alergenu ir pan. akivaizdus rezultatas gali pasimatyti tik po kokiu geru metu. Kremai kapiliarams turi buti sukurti taip, kad atliktu butent stiprinimo ir saugojimo funkcija, maskavimui - jau kitos priemones  4u.gif

ar tikrai jie pranyksta? unsure.gif is kur tokios zinios, gal zinai nuoroda kur galeciau pasiskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Pirania @ 2008 05 29, 12:17)
ar tikrai jie pranyksta? unsure.gif is kur tokios zinios, gal zinai nuoroda kur galeciau pasiskaityt?

Ar irgi buciau nelinkusi manyti, jog kapiliarai pranyksta savaime. Turiu ir as su jais bedu. Jeigu jau isryskejo-tai visam gyvenimui.... doh.gif Na bet cia subjektyvi nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 05 29, 13:51)
Ar irgi buciau nelinkusi manyti, jog kapiliarai pranyksta savaime. Turiu ir as su jais bedu. Jeigu jau isryskejo-tai visam gyvenimui.... doh.gif  Na bet cia subjektyvi nuomone.

tikrai ne visam gyvenimui, nes pas mane ju karts nuo karto atsiranda pavieniu tokiu apie 3 mm. bet jie ir isnyksta po kiek laiko, gal ir metu, nepastebejau, net
Atsakyti
QUOTE(Pirania @ 2008 05 29, 11:17)

Zinios is knygu 4u.gif Visas organizmas privalo atsinaujinti. Zuvusias lasteles keicia naujos. Lygiai tas pats ir su kapiliarais, jei jie negaletu atsinaujinti, tai kiekviena issitatyta melyne liktu visam gyvenimui, o toje vietoje, kur melyne buvo niekada nebeteketu kraujas.
Atsakyti
Sveikos,

... mano draugei po soliarumo atsirado kraujosrūva paaky unsure.gif Gal kam buvo taip nutikę? Gal žinot veiksmingas priemones panaikint susidariusiai kraujosrūvai ir užkirst kelią naujų atsiradimui?
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 05 28, 23:06)
Turiu ir as sita beda  doh.gif  Kol kas rimtu veiksmu nesiemiau, nors galvojau su lazeriu pasinaikint,bet kazkaip tingiu,nes kai uzmaskuoju,tai veidas idealus atrodo,jokiu kapiliaru nesimato. Atradau pacia geriausia maskavimo priemone is visu mano bandytu - Clinique Continous coverage. Brangoka,bet verta.
user posted image
Siaip galima vietoj krempudros naudot,bet as dar uztepu ant virsaus spindincios pudros,nes nemegstu matines odos.

Siandien vaistinej nusipirkau Salvial krema (25litai),tai tik pirma karta pasitepiau,ziuresiu koks efektas. Aprasymas grazus. Tipo sutraukia kapiliarus,reikia vartoti ryte ir vakare,maziausiai tris savaites. Galioja iki 2008 rugpjucio,tai nezinau arba senai pagamintas,arba trumpai galioja,nors siaip raso,kad naturalus yra.

o tas Clinique Continous coverage ar nesausina odos? Nes man tai ir pati brangiausia krempudra po kiek laiko issausina! Ir kur ja galima nusipirkti, ar bet kurioj kosmetikos parduotuveje?
Papildyta:
As vakar pradejau naudoti EUCERIN krema maskuojanti raudoni, tai paziuresim kas cia gausis. Veidas iskart toks blyskesnis pasidare, bet zandukai vistiek truputuka matosi, tai as juos kamufliaziniu ARTDeco pateplioju. Na zodziu maskuoju kiek galiu, o gal per daug. Gal maziau reikia tas kraujagysles tyrineti???? wink.gif Mums atrodo kad mes pastebim tai ir kiti pastebi, o gal kiti visai demesio nekreipia????Ai cia po truputi psichologine problema prades tapti bash.gif
Papildyta:
dar vienas klausimelis. Kadangi mums deginti veidelio nerekomenduojama, tai koki savaiminio idegio krema gal kas naudoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svenag1978: 30 gegužės 2008 - 11:29
QUOTE(vikaliu @ 2008 05 30, 09:37)
...  mano draugei po soliarumo atsirado kraujosrūva paaky 

nusipirko Rasos kremą išsiplėtusiems kapiliarams ir lenkų atrodo Linere problematiškiems paakiams ... žiūrėsim, kiek čia tos naudos bus ax.gif
Atsakyti
Labukas koleges biggrin.gif
Nu ka galiu pasakyti apie kapiliarus,turiu ju ir greiciausiai cia genetiska nes ir mama turi nemazai doh.gif Tai jau buvau uzsirasius naikinimui lazeriu,bet taip ir nenuvaziavau cool.gif Tai ruosiuos mazdaug kita savaite vel uzsirasyt nes ziuriu kad jie ryskesni darosi kai nedamiegi ar panasiai cool.gif Zinau kad tai yra beda visam gyvenimui,laime kad yra dabar kaip su tuo kovot.Jei ka domins galesiu parasyt atsiliepimus po lazerio ax.gif

O del Rasos kremo tai man visai nepatiko ir netiko unsure.gif Losjona isvis mamai atidaviau nes man jau po pirmu valymu oda lopais sausais nuejo doh.gif Paskui savaite niezejo kol dingo,o kremas kazkoks labai ilgai geriasi r nematau ilgesnio rezultato nei valanda po pasitepimo.Man labai patiko Clinians kremai thumbup.gif Juos eurocose pardavineja.Labai lengvi,greit susigeria,o po savaites reguliaraus naudojimo oda svyti.Dar pora kart per savaite garnier kaukyciu tu vienkartiniu ir viskas super,tik aisku tie kapiliarai tai niekur nedingsta tik pasislepia.Daktare su kuria konsultavausi sake kad nuo ju ir poros labai kemsasi,uztad buna tokiu spuogu kuriuos isvalai bet labai greit toj pacioj vietoj atsiranda cool.gif
Oi prirasiau lotuliukas.gif
Atsakyti