Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 28, 17:22)
as tai kazkaip pradejau galvoti kad man acne, o ne kazkoks berimas del maisto.

o gyde gi jus nuo aknes.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 28, 17:27)
o gyde gi jus nuo aknes..  g.gif

jo gyde, bet jis man per paskutini vizita (spuogu jau beveik nebuvo), pasake kad tai laikinas dalykas tais tepalais tepliot nes vistiek atsiras. sake gerk kontraceptines tai tikrai nebus, nu ka geriu 4 menesi ir jokio efekto.
Papildyta:
patarkit su kuo man praustis veida nuo paprasto vandens is krano beria, nuo virinto beria, nuo uzsaldyto ir atsildyto irgi beria.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 28, 17:32)
patarkit su kuo man praustis veida  nuo paprasto vandens is krano beria, nuo virinto beria, nuo uzsaldyto ir atsildyto irgi beria.

ar tikrai nuo vandens beria? ka kai tik nuprausiat vandeniu, tada spuogu atsiranda?
Jei tikrai taip, tai pabandykit Avene Extremely gentle cleanser, kurio nereikia plauti vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 28, 17:38)
ar tikrai nuo vandens beria? ka kai tik nuprausiat vandeniu, tada spuogu atsiranda? 
Jei tikrai taip, tai pabandykit Avene Extremely gentle cleanser, kurio nereikia plauti vandeniu.

taip, tik vandeniu nusiprausiu po minutes jau veidas kosmaras.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 28, 18:50)
taip, tik vandeniu nusiprausiu po minutes jau veidas kosmaras.

Kiek teko skaityt tavo pasisakymus tikrai neatmesciau acnes. Nes man labai jau panasiai buvo, taip pat nusiprausus sakes buvo, manau buvau uzkimsus oda. Ne nebuciau pagalvojus , kad acne , nes berimati kesti tokie buvo. Kai suzinojau, kad acne (is to pacio grusausko) vel pradejau naudot problmenines odos priemones kaip mant viskas susitvarke.
Gal pamegink ant nedidelio isberto plotelio koki krema nuo spuogu. ir prausikli koki rimtesni. As panaudojau rasos geli nuo spuogu tai man jis kaip ranka nueme berimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 28 balandžio 2010 - 18:04
man veidas ir neprieeme jokio vandens nei krano nei virinto, tai kosmetologe pasake kad musu vvanduo ciaupinis lavbai kalketas reik veida prausti mineraliniu, tai as parsitysiau is mociutes sulnio vandens tai pats geriausias dalykas thumbup.gif o kas del alergijos tai nezinau seip po septyniu d. turi praeiti ant veido kaip ir nieko nesimato nes tepu elideliu, tai jis nubalina veida.
tik neisizeisk lavina bet manau reik tau pabandyti irgi vaistinej nusipirkti priesalerginius ir pagerti blogiau nepasidarys, o gal ziurek suveiks, o akne tai ir yra kelios rusys pasiskaitinek nete, nes taip paciai vadinasi ir alergija kosmetikai akne ir dar kazkos zodis, tai tik medicininis terminas mirksiukas.gif o tavo simptomai panasus i mano
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 04 28, 18:03)
Kiek teko skaityt tavo pasisakymus tikrai neatmesciau acnes. Nes man labai jau panasiai buvo, taip pat nusiprausus sakes buvo, manau buvau uzkimsus oda. Ne nebuciau pagalvojus , kad acne , nes berimati kesti tokie buvo. Kai suzinojau, kad acne (is to pacio grusausko) vel pradejau naudot problmenines odos priemones kaip mant viskas susitvarke.
Gal pamegink ant nedidelio isberto plotelio koki krema nuo spuogu. ir prausikli koki rimtesni.  As panaudojau rasos geli nuo spuogu tai man jis kaip ranka nueme berimus.

nes man buna kad nusiprausiu veida, ir iskart visas raudonas ir daug smulkiu spuogeliu su baltom galvutem atsiranda, po keliu min patepu kremu nurimsta. vel tik nuprausiu ir vel tas pats. as db tepu kelis spuogelius su grusausko tuo losjonu, bet ant skruostu netepu, bijau. tepu tik kakta ir veido sonuose, efekto nera kazkaip
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 18:06)
man veidas ir neprieeme jokio vandens nei krano nei virinto, tai kosmetologe pasake kad musu vvanduo ciaupinis lavbai kalketas reik veida prausti mineraliniu, tai as parsitysiau is mociutes sulnio vandens tai pats geriausias dalykas thumbup.gif o kas del alergijos tai nezinau seip po septyniu d. turi praeiti ant veido kaip ir nieko nesimato nes tepu elideliu, tai jis nubalina veida.
tik neisizeisk lavina bet manau reik tau pabandyti irgi vaistinej nusipirkti priesalerginius ir pagerti blogiau nepasidarys, o gal ziurek suveiks, o akne tai ir yra kelios rusys pasiskaitinek nete, nes taip paciai vadinasi ir alergija kosmetikai akne ir dar kazkos zodis, tai tik medicininis terminas mirksiukas.gif o tavo simptomai panasus i mano

tai va kad as geriau tuos vaistus, ir jokio efekto.
Atsakyti
nes kai paziurejau man israse ir pries uzdegiminius ir dar klausimas kokius geret pries aslerginius gal tiesiog netiko jums jie
Atsakyti
[quote=l-a-v-i-n-a,2010 04 28, 19:08]
nes man buna kad nusiprausiu veida, ir iskart visas raudonas ir daug smulkiu spuogeliu su baltom galvutem atsiranda, po keliu min patepu kremu nurimsta. vel tik nuprausiu ir vel tas pats. as db tepu kelis spuogelius su grusausko tuo losjonu, bet ant skruostu netepu, bijau. tepu tik kakta ir veido sonuose, efekto nera kazkaip
Papildyta:

Mai ir taip buvo, pamenu nusiprausiau viena karta, patryniau su ranksluosciu veida, sakes, visa raudona, tie spuogeliai isryskejo, veida persti, tada pradejau ramint veida keremais visokiais, bet nusiprausus tas pats, nusipirkau biodermos AR tai dingo man tie paraudimai, bet spuogeliai-berimai liko, na ir tada nuejau pas grusauska.
As ta suplaktine taip pat naudoju, bet jei tik kazdien ja panaudoju tai negerumai su veidu darosi, persti, parausta vietomis, tai i savaite pora kartu pateplioju.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 18:41)
nes kai paziurejau man israse ir pries uzdegiminius ir dar klausimas kokius geret pries aslerginius gal tiesiog netiko jums jie

geriau kokius gydytoja israse "zyrtec". siaip dauguma ju, bent jau pirma karta vartojant kazkiek nuramina ta alergija jeigu ji yra, deja man jokio efekto sugerus 10 tableciu
Atsakyti
ir dar kas liecia alergija, tai kiek skaiciau jei yra alergija kazkam, kuri pasireiskia ant odos, tai niezti, o man nera to niezejimo
Atsakyti
nA MAN niezejimo ir nera tik skausmas
Atsakyti