Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

lavinana va po kiekvienos dienos as dziaugiuosi elidelio rezultatais thumbup.gif o nakvisu alieju , kapsules gali pabandyti pvz. as ju gerti negalejau is pradziu lyg gerai oda pagrazejo o paskuj isbere, netiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 27, 06:40)
lavinana va po kiekvienos dienos as dziaugiuosi elidelio rezultatais thumbup.gif o nakvisu alieju , kapsules gali pabandyti pvz. as ju gerti negalejau is pradziu lyg gerai oda pagrazejo o paskuj isbere, netiko tongue.gif

dziugu bigsmile.gif jo pagersiu tas nakvisu aliejaus kapsules. ir siaip dar zadu eiti pas kita dermatologe idomi jos nuomone, nes man i berima nuo maisto nepanasu, man panasiau i acne.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 26, 18:31)
begike, ziuriu is tavo pasakojimi mum panasiai yra. as tikiu kad turi itakos psichologines problemos, nes as kai susinervinu tai pamatytum koks mano veidas pasidaro.
maciau ieskai kazko nuo spf, man gydytoja sake jei naudoji nakvisu aliejaus kapsules, tai niekaip neidegsi, geriausia apsauga nuo saules

matai, as ilgai labai geriau nakvisas, negaliu daugiau, padariau pertrauka.

Prisiskaiciau apie kremus su spf, na anksciau ta zinojau, bet atsisviezinau vel... neva cheminiai filtrai skatina vezio atsiradima...jauciu ieskosiu su naturaliais filtrais ko nors..
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 26, 18:58)
begike, dar klausimelis, o tau tie spuogeliai kokie ? su baltom galvutem ar siaip tokie poodiniai ?

ten kur "roziniai" plotai, mazyciai su baltom virsunelem spuogeliai, jei tokie nematomi, bet prisiziurejus matosi kad isberta. O ant zando raudonas spuogas be virsuneles, turbut poodinis vadinamas..kai neturejau ju anksciau, nelabai zinau kaip kurie vadinami... Ir ant smilkinio ikyrus raudonas, kuris nedingsta...
beto, matosi siek tiek ant kaklo paraudes plotelis...ir ta oda, kur ruzava, tokiais kaip mazais laseliukais nuseta..net nzn kaip tai paaiskinti
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 27, 16:46)
matai, as ilgai labai geriau nakvisas, negaliu daugiau, padariau pertrauka.

Prisiskaiciau apie kremus su spf, na anksciau ta zinojau, bet atsisviezinau vel... neva cheminiai filtrai skatina vezio atsiradima...jauciu ieskosiu su naturaliais filtrais ko nors..

ten kur "roziniai" plotai, mazyciai su baltom virsunelem spuogeliai, jei tokie nematomi, bet prisiziurejus matosi kad isberta. O ant zando raudonas spuogas be virsuneles, turbut poodinis vadinamas..kai neturejau ju anksciau, nelabai zinau kaip kurie vadinami... Ir ant smilkinio ikyrus raudonas, kuris nedingsta...
beto, matosi siek tiek ant kaklo paraudes plotelis...ir ta oda, kur ruzava, tokiais kaip mazais laseliukais nuseta..net nzn kaip tai paaiskinti

ir kaip tau tos nakvisos ? odai padejo ? pas mane tai mazai su baltom galvom, pagrinde tokie tik iskile ir tiek.
Atsakyti
siandien keliausiu pas dermatologe, nors veidas nuo elidelio isbalo ir atrodau kaip is pieno plaukus bet skausmas jauciasi tas pats toks deginantis karstis blink.gif jei tik oda susyla iskarto veidas suaktyveja ir pasidarau visa raudonais spuogiukais , ir akis jau apeme, prie veido negaliu prisiliesti blink.gif ziuresim ka israsys kai grysiu parasysiu jei ka domina blush2.gif
Atsakyti
aha, butinai parasyk.
as tai kosmariskai atrodau, vis tikiuosi kad pageres, diena kazkaip normaliai buna, bet ryte tai sakes... reikia ir man eiti pas dermatologe, tik nezinaau ar pas ta pacia kur buvau, kuri pasake kad maistui alergija, tai jauciu jei vel pas ja nueisiu tai vel ta pati pasakys ir nesigilins i kitka. jauciu reikia eiti pas kita.
Atsakyti
as internete pasiskaitinejau apie akne tai man atitiko beveik visi simptomai kur parasyta reakcija i kosmetikos priemones,:)tain jau pati sau diagnoze nusistaciau biggrin.gif as ir kai ryte atsikeliu tai bunu aptinusi ,veidas visas degantis, g.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt šitą ? smile.gif

user posted image

Ar veiksmingas?
Atsakyti
na va gryzau is dermatologes tai kaip ie galvojau alergine reakcija(bet ne i maista,o naudota kosmetika) ir ji aktyveja, israse piesalerginiu vaistu dvieju rusiu,aloje vera sulciu, liepe veida tepti elidel tepalu ir padaryti kompresus juodos arbatos su soda visam veiduj, na tai ziuresim kas darysis
Papildyta:
tiesa dar liepe dilgeliu arbata gerti
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 11:32)
na va gryzau is dermatologes tai kaip ie galvojau alergine reakcija(bet ne i maista,o naudota kosmetika) ir ji aktyveja, israse piesalerginiu vaistu dvieju rusiu,aloje vera sulciu, liepe veida tepti elidel tepalu ir padaryti kompresus juodos arbatos su soda visam veiduj, na tai ziuresim kas darysis
Papildyta:

na jeigu kosmetikai tai praeis, ir tam tikru priemoniu naudot negalesit, bet vistiek be kosmetikos galima gyventi, tai nieko baisaus. dilgelu ??? reiks is man pagert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 27, 18:43)
ir kaip tau tos nakvisos ? odai padejo ? pas mane tai mazai su baltom galvom, pagrinde tokie tik iskile ir tiek.

nakvisas geriau ne del odos, o del kitu dalyku. Nelabai galiu ka pasakyti, nes neturejau bedu su oda ax.gif bet blogiau tikrai nebuna. Jos padrekina oda, apsaugo nuo aplinkos poveikio (vitaminas E), labai jas rekomenduoja. As irgi siulau pabandyti, nes nekaltos tos nakvisos ax.gif Tik gerti jas reik ilgiau, kad poveikis jaustusi.

Su baltom galvom tai pas mane ne tie didieji spuogai, o kaip poros uzsikimsusios...

QUOTE(NEkarsta @ 2010 04 27, 19:18)
paskui pasisakyk ka radai ax.gif

butinai, tik pavargau jau ieskoti doh.gif

QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 04 28, 09:25)
Gal kuri bandėt šitą ? smile.gif

Ar veiksmingas?

as bandziau, negaliu pasakyti ar veiksmingas, nes gal tik pora kartu bandziau...

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 28, 11:32)
Papildyta:

o tai kiek laiko cia ta alergija gali issilaikyti? Ar issigydzius alergija gali likti zymes vistiek?
Atsakyti
as tai kazkaip pradejau galvoti kad man acne, o ne kazkoks berimas del maisto.
Atsakyti