Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 19:14)
man taip pat didele alergija ant smakro g.gif bet kontracepcija geriu jau seniai kokia metai virs, del ginekologiniu problemu...na nezinau kai turejau ir gimdos uzdegima ir kitu problemeliu su veidu taip nebuvo g.gif man viskas prasidejao kai veida nusausinau su alijosiaus geliu ir va pastovios bedos dabar koks trecias menuo, ir nesuprantu tepiau ir aliejus tik ir naturalias priemones ir jausmas dar buna blogesnis, galvoju kad gavau veiduj koki uzdegima ir dabar ji reik raminti g.gif

gal Jus paprasčiausiai alergiška alijošiui. Man pernai dermatologas išrašė alijošių nuraminti uždegimui, išsitepiau visa veidą, po minutės atrodžiau kaip nuplikyta, balta buvo tik linija ties plaukais biggrin.gif , oi panikos buvo doh.gif , daktaras sakė vadinasi aš jam alergiška, tai dabar jo vengiu biggrin.gif

Lavina, dėl kremuko, dabar pastebėjau, kad kuo riebesnį tepu, tai tuo labiau veidukui patinka, nors oda ir taip rieboka....nesuprasi doh.gif , tai išsitraukiau savo užmirštą Adelės Karaliūnienės kremą skambiu pavadinimu "Paleistuvė" cool.gif , kaip ir minėjau gavau Bioline, jį naudoju nakčiai kartu su serumu, jis lengvai įsigeria, pakolkas patinka, dar nusipirkau Lazdynų riešutų aliejiejaus, šian pabandysiu, o artimiausias pirkinys (tačiau reikia užbaikti visų likusių kremų likučius doh.gif ) JUHOBI Healing gel, kremas su placenta, knieti išbandyt nors tu ką nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 25 balandžio 2010 - 18:55
QUOTE(Nesė @ 2010 04 25, 18:55)

Lavina, dėl kremuko, dabar pastebėjau, kad kuo riebesnį tepu, tai tuo labiau veidukui patinka, nors oda ir taip rieboka....nesuprasi doh.gif , tai išsitraukiau savo užmirštą Adelės Karaliūnienės kremą skambiu pavadinimu "Paleistuvė" cool.gif , kaip ir minėjau gavau Bioline, jį naudoju nakčiai kartu su serumu, jis lengvai įsigeria, pakolkas patinka, dar nusipirkau Lazdynų riešutų aliejiejaus, šian pabandysiu, o artimiausias pirkinys (tačiau reikia užbaikti visų likusių kremų likučius doh.gif ) JUHOBI Healing gel, kremas su placenta, knieti išbandyt nors tu ką nail.gif

pas mane po to grusausko losjono oda buvo lb sausa, db ziuriu jau atgauna savo ta riebuma, nuo kaktos tai net tokie kaip taukai kai su ranka perbraukiu. nieko netepu tik ta biodermos Sensibio AR, bet sakiau db ir jo netepsiu, nes jau nzn kas darosi su tuo veidu.. nors smakro su juo ir netepu, o smakra ir sonus beria.
Atsakyti
adeles karaliunaites ir as tepala nusipirkau ir ka efektas toks kaip veida su tarka praejo tongue.gif lavina manu mes jautrios pasidarem natur peod, nenaudokit ir biodermos reik pabandyt daqbar kiatiap
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 19:35)
adeles karaliunaites ir as tepala nusipirkau ir ka efektas toks kaip veida su tarka praejo tongue.gif lavina manu mes jautrios pasidarem natur peod, nenaudokit ir biodermos reik pabandyt daqbar kiatiap

bet bioderma nenaturalus. as tai siandien tuos spuogus patepsiu tokiu skysciu gal nudziovins
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 23, 23:17)

nepamenu, gal jau klausiau, bet gal atradot koki krema tai "rozinei" odytei, be didesniu chemiju?  4u.gif

Oi, as atsakymą dėl kremuko dedikavau Lavinai, sumaišiau nikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 23, 23:25)
Nu va dar sugalvojau yra rusyne toks skystis demeksidas jis ziaurei geras negyjanciom zaizdom super daiktas tik kas i ji ieina ir ar galima butu ji isbandyti g.gif Ryt istyrsiu pas medikus pasikonsultuosiu  biggrin.gif

nu labai lauksiu ziniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 25, 19:53)
ok, dekui uz info. man dermatologe irgi buvo prirasius hormoninio tepalo, kai durne nusipirkau ir patepiau gal 3 dienas, tai nepagerejo o pablogejo. bioderma tai man tinka, o gal cia nuo jos beria ??? zodziu, as jau pati nzn kas darosi su mano tuo veidu. va liko kontraceptiniu 7 tabletes pabaigiu, ir viskas, nebegersiu. pereisiu ant nakvisu aliejaus kapsuliu, visko tiek gero apie jas prisiskaiciau  smile.gif

jei hormoniniu tepsi spogucius su pulinukais, tai ju gali net padaugeti, man taip sake dermatologe ax.gif
Atsakyti
na va lavina labas rytas dalinuosi ispudziais,,,,elidel tepalas 1% gali nete paskaitineti visiskai be hormonu skirtas tepti net vaikams veidukus ir kaklo raukle, vakar vakare juo pasitepiau na ir ka visas veidukas siandien apgijes , ziuresim kaip toliau bet daugiau nieko nenaudojau tik salta leduka ir tepaliuka, manau kad bus nuo natur produktu gavesis uzdegimas ir uztai dabar veidas nieko nepriima, kai rasiau laiska i biodermos atstovybe tai ten taip paaiskino kad jei gavosi reakcija i koki krema ir jei su natut. priedais tai gavosi uzdegimas ir alergija, dabar reikia veiduj ramybes laikotarpio nuo visu kremu
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 26, 06:43)
na va lavina labas rytas dalinuosi ispudziais,,,,elidel tepalas 1% gali nete paskaitineti visiskai be hormonu skirtas tepti net vaikams veidukus ir kaklo raukle, vakar vakare juo pasitepiau na ir ka visas veidukas siandien apgijes , ziuresim kaip toliau bet daugiau nieko nenaudojau tik salta leduka ir tepaliuka, manau kad bus nuo natur produktu gavesis uzdegimas ir uztai dabar veidas nieko nepriima, kai rasiau laiska i biodermos atstovybe tai ten taip paaiskino kad jei gavosi reakcija i koki krema ir jei su natut. priedais tai gavosi uzdegimas ir alergija, dabar reikia veiduj ramybes laikotarpio nuo visu kremu

as zinau kad geras tas elidel, nes daug geru atsiliepimu, bet nzn man gaila moketi tiek pinigu, o jei netiks..
Atsakyti
blogiau jis tikrai nepadarys yra dabar mazesnis kiekis ne 15ml o 7ml. tai ir kainja pigesne ax.gif nerekomenduoju ikyriai bet ka padarysi kartais reik moketi dauk norint pasveikti ax.gif kitos kosmetikai pudrai-vienai isleidzia 200lt. o va ka tada daryt jei netinka biggrin.gif o cia kaip vaistas
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 23, 22:25)
Yra nuo roziniu zandu bet uzmusk sedziu ir nepamenu pavadinimo  g.gif Ruberin gal kaskas panasaus Viename gydo raudoni apsaugo nuo saules ir dar spalvina rudai  biggrin.gif Grusauskas ji labai siulo bet geras daiktas drauge naudoja Pjieskok googlei yra ir tinklapi vaistai.lt VA RUBERIL +50 yra ir ruberil kitoks truputi

jei grusauskas siulo, kazkaip nedrasu bandyti blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 25, 14:09)

zinok, as kai nufotkinu, pas mane panasiai labai atrodo blink.gif Ir dabar dygsta spuogai (tokie ikyrus, kurie nedingsta ilgai labai), kuriu niekada neturejau verysad.gif tokie pavieniai, bet vistiek reiskia, kazkas pakito organizme, tik negaliu atsirinkti kas doh.gif Ziurek dar nervus, paleisk ta oda, pamirsk ir paziurek ar jausies geriau... Viena daktare tiki, kad odos ligos atsiranda nuo psichologiniu problemu.

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 25, 15:43)
as cia biski ne i tema bet ar tikit situo dalyku ?
http://attach.lc-pas...6fa8c2ae351.jpg

as tikiu, bet man nesutampa kazkaip lotuliukas.gif

QUOTE(Nesė @ 2010 04 25, 18:55)

man riebus netinka verysad.gif T zonai negerai, o dabar vasara, tai ir zandam netiks... ieskau ir ieskau priemoniu, kol rasiu, vasara praeis doh.gif

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 26, 06:43)
manau kad bus nuo natur produktu gavesis uzdegimas ir uztai dabar veidas nieko nepriima, kai rasiau laiska i biodermos atstovybe tai ten taip paaiskino kad jei gavosi reakcija i koki krema ir jei su natut. priedais tai gavosi uzdegimas ir alergija, dabar reikia veiduj ramybes laikotarpio nuo visu kremu

o tai tada savaime susitvarkys, jei nuo kremu alergija? 4u.gif
Atsakyti
begike, ziuriu is tavo pasakojimi mum panasiai yra. as tikiu kad turi itakos psichologines problemos, nes as kai susinervinu tai pamatytum koks mano veidas pasidaro.
maciau ieskai kazko nuo spf, man gydytoja sake jei naudoji nakvisu aliejaus kapsules, tai niekaip neidegsi, geriausia apsauga nuo saules
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 26, 16:34)
kaip tai nupila jis pardavinejamas tubelese kaip dantu pasta

tai va butent kad ta mazesni kieki, nuspaudzia i indeli, originalo tubelej mazesnio kiekio nera smile.gif
Atsakyti
begike, dar klausimelis, o tau tie spuogeliai kokie ? su baltom galvutem ar siaip tokie poodiniai ?
Atsakyti