QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 19:14)
man taip pat didele alergija ant smakro bet kontracepcija geriu jau seniai kokia metai virs, del ginekologiniu problemu...na nezinau kai turejau ir gimdos uzdegima ir kitu problemeliu su veidu taip nebuvo man viskas prasidejao kai veida nusausinau su alijosiaus geliu ir va pastovios bedos dabar koks trecias menuo, ir nesuprantu tepiau ir aliejus tik ir naturalias priemones ir jausmas dar buna blogesnis, galvoju kad gavau veiduj koki uzdegima ir dabar ji reik raminti
gal Jus paprasčiausiai alergiška alijošiui. Man pernai dermatologas išrašė alijošių nuraminti uždegimui, išsitepiau visa veidą, po minutės atrodžiau kaip nuplikyta, balta buvo tik linija ties plaukais , oi panikos buvo , daktaras sakė vadinasi aš jam alergiška, tai dabar jo vengiu
Lavina, dėl kremuko, dabar pastebėjau, kad kuo riebesnį tepu, tai tuo labiau veidukui patinka, nors oda ir taip rieboka....nesuprasi , tai išsitraukiau savo užmirštą Adelės Karaliūnienės kremą skambiu pavadinimu "Paleistuvė" , kaip ir minėjau gavau Bioline, jį naudoju nakčiai kartu su serumu, jis lengvai įsigeria, pakolkas patinka, dar nusipirkau Lazdynų riešutų aliejiejaus, šian pabandysiu, o artimiausias pirkinys (tačiau reikia užbaikti visų likusių kremų likučius ) JUHOBI Healing gel, kremas su placenta, knieti išbandyt nors tu ką