Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(gosas @ 2010 04 23, 23:25)
tinklapi vaistai.lt VA RUBERIL +50 yra ir ruberil kitoks truputi

RUBORIL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 24, 14:54)
sveikos, kai ta gydytoja man pasake kad tikriausiai mane beria nuo maisto, ziurejau ka suvalgius man paablogeja ir zinot ka pastebejau ? ogi nieko..as nzn, man atrodo kad mane beria nuo visko, nervai jau man nebelaiko. nes as isvis manau kad jei beria nuo maisto, tai beria ir kuna.. bent kiek literaturos skaiciau.. o man tik veidas..jetus kaip man viskas pabodo...planuoju eiti dar pas viena dermatologe.

Jei čia elergija tau nuo maisto as sakau nebijok isgerti fenkarolio As jo visa pakeli surijau nebijok nenusinuodysi ir matysi jei elergija tikrai nuims ta berima ir sistra mano geria ji Jis kai tevegilis toks tik jis neslopina o tevegilis slopina migdo kaip ir dimedrolis

QUOTE(coffee.cake.cinamon @ 2010 04 24, 16:44)

Ačiu už pataisymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 24, 18:58)
Jei čia elergija tau nuo maisto  as sakau nebijok isgerti fenkarolio As jo visa pakeli surijau nebijok nenusinuodysi ir matysi jei elergija tikrai nuims ta berima ir sistra mano geria ji Jis kai tevegilis toks tik jis neslopina o tevegilis slopina migdo kaip ir dimedrolis
Ačiu už pataisymą 4u.gif

bet ziuriu tas fenkarolis receptinis, parduoda be recepto ? as geriu db zyrtec, kiek skaiciau internete tai ji skiria kai yra alergija maistui, ir tipo irgi padeda jei yra alergija maistui, deja isgeriau visa kursa ir nieko.. kaip buvo taip yra
Atsakyti
taip baisiai siandien vel atrodau, spuogu milijonas isaugo.. ka daryt kai negaliu praustis jokiu vandeniu ? virintu negaliu, paprastu is krano negaliu, nes tik nusiprausiu iskart visa veida raudonais spuogeliais ismeto...
Atsakyti
lavina man ir pasidare veido alergija nezinau kur detis jokio kremo negaliu uzsideti netgi naturalaus visas veidas parasuta ir taip skauda kaip svitriniu nutrintas dabar galvoju praustis tik sulinio mociutes vandeniu ir pateplioti elidel
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 17:57)
lavina man ir pasidare veido alergija nezinau kur detis jokio kremo negaliu uzsideti netgi naturalaus visas veidas parasuta ir taip skauda kaip svitriniu nutrintas dabar galvoju praustis tik sulinio mociutes vandeniu ir pateplioti elidel

ziauru..man tai ir spuogeliu yra ir butent ant smaakro, pagal dermatologe man cia alergija del maisto, bet paziurejus i ta veido zemelapi kur idejau nuoroda tai tipo su ginekologinem problemom gali but bedu, mastau gal reikia nueiti pas ginekologe. o dar kita dalyka perskaiciau, kad alergija gali buti kontraceptinem blink.gif (o as jas geriu), ir man mazdaug po pirmos pakuotes gerimo tai prasidejo ir dar kitu problemu
Atsakyti
man taip pat didele alergija ant smakro g.gif bet kontracepcija geriu jau seniai kokia metai virs, del ginekologiniu problemu...na nezinau kai turejau ir gimdos uzdegima ir kitu problemeliu su veidu taip nebuvo g.gif man viskas prasidejao kai veida nusausinau su alijosiaus geliu ir va pastovios bedos dabar koks trecias menuo, ir nesuprantu tepiau ir aliejus tik ir naturalias priemones ir jausmas dar buna blogesnis, galvoju kad gavau veiduj koki uzdegima ir dabar ji reik raminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 18:14)
man taip pat didele alergija ant smakro g.gif bet kontracepcija geriu jau seniai kokia metai virs, del ginekologiniu problemu...na nezinau kai turejau ir gimdos uzdegima ir kitu problemeliu su veidu taip nebuvo g.gif man viskas prasidejao kai veida nusausinau su alijosiaus geliu ir va pastovios bedos dabar koks trecias menuo, ir nesuprantu tepiau ir aliejus tik ir naturalias priemones ir jausmas dar buna blogesnis, galvoju kad gavau veiduj koki uzdegima ir dabar ji reik raminti g.gif

as tai jau seniai isitikinau kad naturalios priemones mano veidui - blogis, visad buna po ju blogai tai nenaudoju. o as savo veida tai jauciu susidirbau po gydytojo tokio paskirto losjono kuris oda lb nudegino. o pas jus kokie tie spuogeliai ? matomi labai ? nes pas mane jie odos spalvos bet kai lieciu jauciu nelygumus
Atsakyti
va buten as ju kai lieciu nelabai jauciu jie tokie roziniai ir ypac ant smakro matosi na va sakau pabandysiu su elidel, o jus ji bandet, seip kiek zinau odai labai padeda alijociaus sultis gerti nes musu mergaitei buvo ant viso kuno rausvi sausi plemukai nuo vandens tai kai gere alijosiaus sultis pranyko, tada dar tepem siuo elideliu
bet man veido neniesti o ji persti taip lyk dektu
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 18:26)
va buten as ju kai lieciu nelabai jauciu jie tokie roziniai ir ypac ant smakro matosi na va sakau pabandysiu su elidel, o jus ji bandet, seip kiek zinau odai labai padeda alijociaus sultis gerti nes musu mergaitei buvo ant viso kuno rausvi sausi plemukai nuo vandens tai kai gere alijosiaus sultis pranyko, tada dar tepem siuo elideliu
bet man veido neniesti o ji persti taip lyk dektu

pas mane irgi yra rausvu plemu, bet jie nesausi. elidel nebandziau, bet labai noreciau pabandyti. o kur tu alijosiaus sulciu nusipirkti ?
Atsakyti
alijosiaus sulciu galima vaistinese nusipirkti vadinasi alije vera, o tie poaberimai ir pas mane nera tokie issauseja tik taip jauciasi veidas, viena forumiete parase kad galiu buti alergiska natur. produktam, o mama sake jok vaikystej buvau alergiska braskem ir veidas buvom vien zaizdom nuejes tai terliojo hormoniniu tai vamatyt kas ir islindo, kad jautri natur produktam,,,,ar seip veida sugadinau ir dar net bioderma man netinka
Papildyta:
oi aloe vera ne aiup truputi parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 25, 18:50)
alijosiaus sulciu galima vaistinese nusipirkti vadinasi alije vera, o tie poaberimai ir pas mane nera tokie issauseja tik taip jauciasi veidas, viena forumiete parase kad galiu buti alergiska natur. produktam, o mama sake jok vaikystej buvau alergiska braskem ir veidas buvom vien zaizdom nuejes tai terliojo hormoniniu tai vamatyt kas ir islindo, kad jautri natur produktam,,,,ar seip veida sugadinau ir dar net bioderma man netinka
Papildyta:
oi aloe vera ne aiup truputi parasiau ax.gif

ok, dekui uz info. man dermatologe irgi buvo prirasius hormoninio tepalo, kai durne nusipirkau ir patepiau gal 3 dienas, tai nepagerejo o pablogejo. bioderma tai man tinka, o gal cia nuo jos beria ??? zodziu, as jau pati nzn kas darosi su mano tuo veidu. va liko kontraceptiniu 7 tabletes pabaigiu, ir viskas, nebegersiu. pereisiu ant nakvisu aliejaus kapsuliu, visko tiek gero apie jas prisiskaiciau smile.gif
Atsakyti