Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 20, 19:31)
nenaudok to rozex jeigu tau blogiau nuo jo, jau geriau nusipirk bioderma sensibio AR, pas mane tie plaukai tai ne juodi, bet sviesus balti, bet ankciau nebuvo ju,. o db per kelias savaites visa veida padenge, nervas juodai ima
Papildyta:
A gal erkiai netinka tas bioderma sen.....? g.gif Rozex netepu jau senai  schmoll.gif
Tai pas mani ir balti RYZI  lotuliukas.gif Tai daba no ko augt pradejo g.gif Kiba tas grusauskas tau vaistus sumaise ir prirase kokius givulinius ,kad kailis geriau augtu lotuliukas.gif

baik tu, per gerai man cia butu  biggrin.gif  yra ji dar, bet ne tokia, traukiasi po biski. bet jokiu vaistu nevartoju..nes nuo ju dar blogiau o nuo to cutivate tai isvis nesamone buvo.
Papildyta:
cutivate harmonas juk blink.gif
nezinau, ir jauciu nesuzinosiu. db to raudonio nebeliko, bet va spuogeliais biski ismete veida. va pabaigiu gert kontraceptines ir pradesiu gert nakvisu aliejaus kapsules,. tiek visko gero prisiskaiciau smile.gif

Aisku as pries harmonus doh.gif

A zinok daug kas gire ta griuseuska ir man siulo eiti kad visai veida subjaurotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 20 balandžio 2010 - 19:40
QUOTE(gosas @ 2010 04 20, 19:37)

A zinok daug kas gire ta griuseuska ir man siulo eiti kad visai veida subjaurotu lotuliukas.gif

as tai nepatariu eit pas ji....bet gali pabandyt gal tau pades bigsmile.gif
Atsakyti
gosas
Dieve, kaip uzjauciu ir suprantu, as ir tokioj nevilty. Pradejau gerti antibiotikus, bet kad labai sumazejo negaliu pasakyt, geriu 5 dienas po 2 g.gif isivaizdavau kad bus greiciau, greit jau bus 2 men, o as vis isberta ir ta oda tokia kur berimai, kaip nudeginta verysad.gif sestadieni vestuves, tai griebiausi seno triuko (advantano), zinau kad blogai, bet nematau kitokios iseities doh.gif bent jau sestadieniui noriu pabut grazi, o paskui vel nuobodziai gydysiu save juodaja arbata, antibais ir vitella verysad.gif
Atsakyti
Andreja o tau rozine nepamenu Man turi prasideti mmm baisi as kaip kaktusas verysad.gif doh.gif bet viena SM mama parase kad jai praeina o atsimenu ja is ankstesniu temu ir buvo nevylti Ji su AKNE 5 issigyde jau sake jai viskas gerai thumbup.gif

Uzjauciu ir tave dar i vestuves doh.gif Na mano viena pazystama ir turejo rozine ir bere labai daba jau nieko jai laiko reike ir vakar dar perskaiciau studentu mediku puslapije apie tuos spuogus ir raudoni thumbup.gif harmonai ,klimaksas ir t.t be priezasties nebus juk liga g.gif aina sau Gal sakau ir pabandyti ta akne nusilups skura ir per nauja auginsim g.gif biggrin.gif
Man ir nei antibai nei metronadizolis nepadeda verysad.gif Da ryt gal is rusijos metranit parves draugei padejo thumbup.gif
Tiesa as jau antra diena su 3 proc peroksidu veida vis nuvalau nekaista taip kaip kaito ar as cia isigalvoju nezinau bet pfu pfu
Ir taigi grusauskas ir mano draugei knyga kiso kaip zviegiau is jos pasakojimo apie knyga zinau kad jums kaskurioms jis knyga kisa lotuliukas.gif Drauge sako jis turbut prisiskaito ir rodo visiems kad patis skaitytu ir gydytusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 22 balandžio 2010 - 20:52
QUOTE(gosas @ 2010 04 22, 21:48)
Andreja o tau rozine nepamenu Man turi prasideti mmm baisi as kaip kaktusas  verysad.gif  doh.gif bet viena SM mama parase kad jai praeina o atsimenu ja is ankstesniu temu ir buvo nevylti Ji su AKNE 5  issigyde jau sake jai viskas gerai thumbup.gif

Uzjauciu ir tave dar i vestuves  doh.gif Na mano viena pazystama ir turejo rozine ir bere labai daba jau nieko jai laiko reike ir vakar dar perskaiciau studentu mediku puslapije apie tuos spuogus ir raudoni  thumbup.gif harmonai ,klimaksas ir t.t be priezasties nebus juk liga  g.gif aina sau Gal sakau ir pabandyti ta akne nusilups skura ir per nauja auginsim g.gif  biggrin.gif
Man ir nei antibai nei metronadizolis nepadeda  verysad.gif Da ryt gal is rusijos metranit parves draugei padejo  thumbup.gif
Tiesa as jau antra diena su 3 proc peroksidu veida vis nuvalau nekaista taip kaip kaito ar as cia isigalvoju nezinau bet pfu pfu
Ir taigi grusauskas ir mano draugei knyga kiso kaip zviegiau is jos pasakojimo apie knyga zinau kad jums kaskurioms jis knyga kisa  lotuliukas.gif Drauge sako jis turbut prisiskaito ir rodo visiems kad patis skaitytu ir gydytusi

O senoji geroji Akne BP, as su ja vienintele isigydzius buvau spuogus, 3 metus ju neturejau, bet pradejo bert mane nuo jos, ir vel prasidejo gyvenimas su spuogais.
Viena gydytoja neseniai pasake, kad jokiu budu Akne BP5 negalima maisyti su jokiais kremais, nes oda isbert siaubingai gali, tai turek omeni jei nuspresi ja naudot. mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, sveikos 4u.gif
Neturejau kompo, tai vos jus radau mirksiukas.gif
Tai noriu pasidalinti savo dziaugsmu, atrodo uzmigdziau savo erke bigsmile.gif nenoriu labai daug girtis, nes retkarciais vienas kitas spuogas islenda. Taigi man padejo AKNE 5 BP (Gosas apie mane rase), man irgi patare vena mama, nes jai irgi padejo. taigi... 2 savaites ryte ir vakare tepiau veida tik Akne, nenaudojau jokio kremo, tik viena karta dienoj prausiau veida su Iwostin prausikliu hiperalergiskai odai. Oda pradejo luptis baisiai, veidas buno nudegintas baisiai, paraudes...., po 2 savaiciu ryte pradejau tepti Rozex, vakare Akne (vel be kremu, nes kremai tik pamaityna erke), per ta laika neislindo nei vena bjaurybe. taip truko apie men., kai veidas pasidare lygus (beveik grazus) pradejau tepti Adermos Dermolibor (nes toki turejau) krema, tam kad apraminti ir atstatyti oda.
Bijau girtis (tfu,tfu)bet kol kas viskas gerai, buna koks vienas spuogas atsiranda, bet manau jei nors taip ir liktu buciau laiminga bigsmile.gif Dabar laukiu kremu nuo raudonio, nes zandai liko raudoni. Uzsakiau 3 firmu Lierac, La Roshe, Dermatix, gal kuris ir tiks. Turiu nuo raudonio Iwostin ir Eucerin, bet jie tik maskuoja, norieciau kad ir gydytu siek tiek.
Tai va, kiek visko buvau isbandzius, bet tokio rezultato neturejau, antibiotikus geriau net 3 kartus pradedant nuo 10 dienu ir baigiant 3 men.
O mano diagnoze Rozacea ir erke. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Packa,2010 04 23, 16:52]
Na, sveikos 4u.gif
Neturejau kompo, tai vos jus radau mirksiukas.gif

Oi, kaip džiugu girdėti geras naujienas thumbup.gif , kad tik ir Gosui padėtų šie vaistukai clap.gif .
Ooo, kremuku arsenalas neblogas užpirktas thumbup.gif , lauksim atsiliepimų cool.gif , aš taip pat buvau Lierac kremuku susigundžiusi, ale, kad nemažai parabenų įeina, tai ir atsisakiau jo, bet kiek atsimenu, tai visos mamytės jį labai gyrė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 23 balandžio 2010 - 19:42
Sveikos Na pries rasant PACKAI apie aknes bp as perskaiciau kad su benzoperoxidu yra gydomi spuogai roziniai Tai galvoju kad nuo peroksido turetu buti geriau nes erkes ritasi epitelija pradejau teplioti peroksidu paprastu 3 proc ir jau trecia diena i vakara paraudau bet diena buvo viskas ciki ir graziau atrode veidas thumbup.gif O pas PACKA klausiau apie akne tai ji atsake kad tai peroksidas ir yra lotuliukas.gif tai pradejau tirineti sudetis ir va taip ten aknej peroksidas bet yra dar ir benzo...... neatmenu koks pavad Jis naudojemas chemijoje del jo ir gali luptis epitelis su visom erkem doh.gif lotuliukas.gif Dar tepu metronidazoliu bet ne rozex o kaskokiu rusisku jis stipresnis ne ant daug ziuresiu kaip bus man Tai va darau bandimus O prie rozines negalima jokiu kremu reike drekinti oda drekinanciais kremais kiek perskaiciau ir zinau g.gif Na lauksiu rezultatu per tris dienas nepablogejo pfu ptfu ir nebeniesti veido Jei tai odos uzdegimas tai peroksidas ji turetu stabdyti g.gif jik jis dezinfekcija
Papildyta:
Ai tiesa dar mano teta dirba su tenci vaistais tai sake kad pagyjo dukros drauge ir dar kaskoks berniukas is pazystamu ? O jos abi dukros isigyde kitas problemas Antradieni gausiu vaistu is jos jie brangus bet ka daryti? Bandysiu su jais valyti organizma ir dar kaskokie
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 22, 21:48)
Andreja o tau rozine nepamenu Man turi prasideti mmm baisi as kaip kaktusas  verysad.gif  doh.gif bet viena SM mama parase kad jai praeina o atsimenu ja is ankstesniu temu ir buvo nevylti Ji su AKNE 5  issigyde jau sake jai viskas gerai thumbup.gif

Uzjauciu ir tave dar i vestuves  doh.gif Na mano viena pazystama ir turejo rozine ir bere labai daba jau nieko jai laiko reike ir vakar dar perskaiciau studentu mediku puslapije apie tuos spuogus ir raudoni  thumbup.gif harmonai ,klimaksas ir t.t be priezasties nebus juk liga  g.gif aina sau Gal sakau ir pabandyti ta akne nusilups skura ir per nauja auginsim g.gif  biggrin.gif
Man ir nei antibai nei metronadizolis nepadeda  verysad.gif Da ryt gal is rusijos metranit parves draugei padejo  thumbup.gif
Ir taigi grusauskas ir mano draugei knyga kiso kaip zviegiau is jos pasakojimo apie knyga zinau kad jums kaskurioms jis knyga kisa  lotuliukas.gif Drauge sako jis turbut prisiskaito ir rodo visiems kad patis skaitytu ir gydytusi

niu kaip ir sake rozines pradzia t.y. perioralinis dermatitas ax.gif
bet zinok jau grazi esu biggrin.gif tik gaila kad nuo hormoninio doh.gif ir as peroksidu pavalau, man kiek padziovina ir pagrazeja rolleyes.gif ta vietele
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o gal ir nelabai blush2.gif Sorry, Lavina, neturejau laiko cia uzsukt blush2.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 17, 09:08)
begike, zinoma gali vadinti tu smile.gif ok viska nuosekliai parasysiu smile.gif
pries kokius 3menesius, turejau daug spuogu, negiluminiu, bet spuogu, daugiau nieko, veido oda buvo labai riebi. nuejau pas grusauska ir jis pasake kad tai akce, jaunatviniai spuogai israse to losjono, kaip jis man sake ten kazkoks su siera, taciau ant bonkutes parasyta leavomicyn. sake tepti menesi ir pasirodyti po to, tepiau, spuogu tikrai apmazejo veidas grazejo, taciau pastebejau kad man pradejo grauzti oda, nuejus pas ji, taip jam ir pasakiau, jis pasake kad tai normalu, ir tepti dar menesi, nes tipo gydymo kursas 3menesiai. na ok tepiau, po kokiu 2savaiciu, as jau nebegalejau kenteti to grauzimo nes labai baisiai griauze. ir po nakties atsikeliu, ziuriu visas veidas raudonas. ir kazkokia deme atsiradusi (kuri mane iki siol kankina), nuejau vel pas ji, pasakiau viska, jis man tik ranka numojo, tipo normalu, ir vel ta pati tepala israse. aisku juo as nebetepiau, veidas kiaura paras budavo raudonas, tada nusipirkau ta bioderma sensibio AR, labai jis man numuse raudoni, o ta deme vis savo vietoj ir didejo. na ka tada sumasciau nueiti pas kita dermatologe, ji pareiske kad man alergija nuo maisto, todel ta deme ir yra. israse cutivate ir tableciu zyrtec nuo alergijos. jau geriau ir tepiau 3 dienas, aplink ta deme kur buvo tas isplitimas viskas kaip ir dingo, taciau ta deme ne..beje pastebejau kad veidas mano vel atgauna savo dregnuma, vel labai riebaluojasi, kaip ir ankciau, isskyrus ta deme, ji saussa. nes po to losjono mano veidas buvo kaip svirtinis popierius o dabar vel tampa riebus. o ta deme net nzn kaip apibudinti, jokiu iskilimu nera, tik matosi kad po oda daug ploksciu raudonu taskuciu.
Papildyta:
kitoj temoj man niekas neatsako todel paklausiu pas jus. kiek yra normalu moters veido plaukuotumas ? turi omeny sviesius plaukelius.

Gaila, bet neisivaizduoju ka pasakyti doh.gif Jei tik galeciau, padeciau... Zinau dar viena dalyka. Kad reikia isiklausyti i savo nuojauta, ka ji tau sako? Kas cia galetu buti? Kuri gala tikrintis?
As nejuokauju, nes zinokit nakti pries tyrimus susapnavau sapna ir akurat..issipilde..

Del plaukuotumo, jei ima matytis aiskiai ir trukdo jau, tai jau ko gero nenormalu. Hormonai bus del to kalti. Skydliauke ir lytiniai, situos reik begt tikrintis, nes pirmas pozymis. Ir kontraceptikai blogis organizmui...

QUOTE(Nesė @ 2010 04 23, 19:41)
aš taip pat buvau Lierac kremuku susigundžiusi, ale, kad nemažai parabenų įeina, tai ir atsisakiau jo, bet kiek atsimenu, tai visos mamytės jį labai gyrė  thumbup.gif

nepamenu, gal jau klausiau, bet gal atradot koki krema tai "rozinei" odytei, be didesniu chemiju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 23, 23:12)
niu kaip ir sake rozines pradzia t.y. perioralinis dermatitas  ax.gif
bet zinok jau grazi esu  biggrin.gif  tik gaila kad nuo hormoninio  doh.gif  ir as peroksidu pavalau, man kiek padziovina ir pagrazeja  rolleyes.gif  ta vietele

Nu va dar sugalvojau yra rusyne toks skystis demeksidas jis ziaurei geras negyjanciom zaizdom super daiktas tik kas i ji ieina ir ar galima butu ji isbandyti g.gif Ryt istyrsiu pas medikus pasikonsultuosiu biggrin.gif

QUOTE(begike @ 2010 04 23, 23:17)
Sveikos  4u.gif  o gal ir nelabai  blush2.gif  Sorry, Lavina, neturejau laiko cia uzsukt  blush2.gif
Gaila, bet neisivaizduoju ka pasakyti  doh.gif  Jei tik galeciau, padeciau... Zinau dar viena dalyka. Kad reikia isiklausyti i savo nuojauta, ka ji tau sako? Kas cia galetu buti? Kuri gala tikrintis?
As nejuokauju, nes zinokit nakti pries tyrimus susapnavau sapna ir akurat..issipilde..

Del plaukuotumo, jei ima matytis aiskiai ir trukdo jau, tai jau ko gero nenormalu. Hormonai bus del to kalti. Skydliauke ir lytiniai, situos reik begt tikrintis, nes pirmas pozymis. Ir kontraceptikai blogis organizmui...
nepamenu, gal jau klausiau, bet gal atradot koki krema tai "rozinei" odytei, be didesniu chemiju?  4u.gif

Yra nuo roziniu zandu bet uzmusk sedziu ir nepamenu pavadinimo g.gif Ruberin gal kaskas panasaus Viename gydo raudoni apsaugo nuo saules ir dar spalvina rudai biggrin.gif Grusauskas ji labai siulo bet geras daiktas drauge naudoja Pjieskok googlei yra ir tinklapi vaistai.lt VA RUBERIL +50 yra ir ruberil kitoks truputi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 23 balandžio 2010 - 22:32
sveikos, kai ta gydytoja man pasake kad tikriausiai mane beria nuo maisto, ziurejau ka suvalgius man paablogeja ir zinot ka pastebejau ? ogi nieko..as nzn, man atrodo kad mane beria nuo visko, nervai jau man nebelaiko. nes as isvis manau kad jei beria nuo maisto, tai beria ir kuna.. bent kiek literaturos skaiciau.. o man tik veidas..jetus kaip man viskas pabodo...planuoju eiti dar pas viena dermatologe.
Atsakyti