QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 20, 19:31)
nenaudok to rozex jeigu tau blogiau nuo jo, jau geriau nusipirk bioderma sensibio AR, pas mane tie plaukai tai ne juodi, bet sviesus balti, bet ankciau nebuvo ju,. o db per kelias savaites visa veida padenge, nervas juodai ima
Papildyta:
A gal erkiai netinka tas bioderma sen.....? Rozex netepu jau senai
Tai pas mani ir balti RYZI Tai daba no ko augt pradejo Kiba tas grusauskas tau vaistus sumaise ir prirase kokius givulinius ,kad kailis geriau augtu
baik tu, per gerai man cia butu yra ji dar, bet ne tokia, traukiasi po biski. bet jokiu vaistu nevartoju..nes nuo ju dar blogiau o nuo to cutivate tai isvis nesamone buvo.
Papildyta:
cutivate harmonas juk
nezinau, ir jauciu nesuzinosiu. db to raudonio nebeliko, bet va spuogeliais biski ismete veida. va pabaigiu gert kontraceptines ir pradesiu gert nakvisu aliejaus kapsules,. tiek visko gero prisiskaiciau
Papildyta:
A gal erkiai netinka tas bioderma sen.....? Rozex netepu jau senai
Tai pas mani ir balti RYZI Tai daba no ko augt pradejo Kiba tas grusauskas tau vaistus sumaise ir prirase kokius givulinius ,kad kailis geriau augtu
baik tu, per gerai man cia butu yra ji dar, bet ne tokia, traukiasi po biski. bet jokiu vaistu nevartoju..nes nuo ju dar blogiau o nuo to cutivate tai isvis nesamone buvo.
Papildyta:
cutivate harmonas juk
nezinau, ir jauciu nesuzinosiu. db to raudonio nebeliko, bet va spuogeliais biski ismete veida. va pabaigiu gert kontraceptines ir pradesiu gert nakvisu aliejaus kapsules,. tiek visko gero prisiskaiciau
Aisku as pries harmonus
A zinok daug kas gire ta griuseuska ir man siulo eiti kad visai veida subjaurotu