QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 12:11)
dekui uz palaikyma ir patarimus. jo jau as ji nusipirkau, ir tas tabletes nusipirkau kur israse. man paguoda ta jog ta deme yra ne ant skruostu(nes ten man ypac oda raudonuoja), o ji sone veido, tai gal labai neisplonins, na as juo nezadu ilgai teptis, nors ji man sake tept 10dienu, bet max savaite tepsiu. o kodel ji plinta as nzn, gal koks uzdegimas, net neisivaizduoju
l-a-v-i-n-a patarimas del cutivate tepaliuko. tepti po labai labai plona kieki, ir savaitele, ne daugiau. mano sesuo tepe(toks ispudis gal tai panasu kas jums) ji pasirodo buvo pasalusi, kai vel atsala oras, vel pasirodo, bet patepa pora dienu vel to nelemtojo cutivate, nes jis labai stiprus vaistas, labai plonina odele. nes pati pabandziau naudoti prie nosies (tik nebezinau kodel as ji naudojau), beda praejo, bet paplonejo oda, ir issimuso kapiliarai toje vietoje.
QUOTE(mažulė @ 2010 04 14, 09:52)
Sveikos, žiūriu temikė atsigavo
pas mane yra išsiplėte kapiliarai, ganėtinai gerai amtosi ant zanduku ir nosies senelių
Ko tik nesu išbandzius šiai bėdai mažinti
niekas taip gerai man raudonumo nemaskuoja, kaip Eucerin kremas skirtas raustančiai odai, jis toksai žalias, va pabundu ryte raudona, tai patepu paprasto jautriai odai skirto kremo ir po kelių minučiu šito eucerino patepu (nes kakžkodėl vieną jį naudojant man džiovina odelę
) tikrai labai gerai man nuima raudonuma, net tokia pabalusi atrodau
man tai patinka, aišku kapiliarų jis man nenaikina (nors sako kad po 3 mėn. naudojimo turėtų sumažėti)
Norejau pasiteirauti, o kiek laiko maskuoja tas eucarinas? 12 val ar daugiau to raudonumo nesimato? ar pudra tepiesi ar nea? as aven krema naudoju (
aven), galvoju gal tas eucerinas visai nieko