Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 15, 15:56)
na ka galiu pasakyti po pirmos dienos vaistu gerimo ir cutivate tepimo. tie paraudimai dingo, kurie buvo aplink ta deme, nezinau nuo vaistu ar to tepalo... bet pati deme tai net nesimato kad kiek nors butu sumazejusi..

praleidau gal, bent ant kuno jokiu demeliu nera, ane?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 12:11)
dekui uz palaikyma ir patarimus. jo jau as ji nusipirkau, ir tas tabletes nusipirkau kur israse. man paguoda ta jog ta deme yra ne ant skruostu(nes ten man ypac oda raudonuoja), o ji sone veido, tai gal labai neisplonins, na as juo nezadu ilgai teptis, nors ji man sake tept 10dienu, bet max savaite tepsiu. o kodel ji plinta as nzn, gal koks uzdegimas, net neisivaizduoju

l-a-v-i-n-a patarimas del cutivate tepaliuko. tepti po labai labai plona kieki, ir savaitele, ne daugiau. mano sesuo tepe(toks ispudis gal tai panasu kas jums) ji pasirodo buvo pasalusi, kai vel atsala oras, vel pasirodo, bet patepa pora dienu vel to nelemtojo cutivate, nes jis labai stiprus vaistas, labai plonina odele. nes pati pabandziau naudoti prie nosies (tik nebezinau kodel as ji naudojau), beda praejo, bet paplonejo oda, ir issimuso kapiliarai toje vietoje.

QUOTE(mažulė @ 2010 04 14, 09:52)
Sveikos, žiūriu temikė atsigavo  thumbup.gif
pas mane yra išsiplėte kapiliarai, ganėtinai gerai  amtosi ant zanduku ir nosies senelių doh.gif  Ko tik nesu išbandzius šiai bėdai mažinti doh.gif  blink.gif  niekas taip gerai man raudonumo nemaskuoja, kaip Eucerin kremas skirtas raustančiai odai, jis toksai žalias, va pabundu ryte raudona, tai patepu paprasto jautriai odai skirto kremo ir po kelių minučiu šito eucerino patepu (nes kakžkodėl vieną jį naudojant man džiovina odelę g.gif )  tikrai labai gerai man nuima raudonuma, net tokia pabalusi atrodau thumbup.gif  man tai patinka, aišku kapiliarų jis man nenaikina (nors sako kad po 3 mėn. naudojimo turėtų sumažėti) schmoll.gif

Norejau pasiteirauti, o kiek laiko maskuoja tas eucarinas? 12 val ar daugiau to raudonumo nesimato? ar pudra tepiesi ar nea? as aven krema naudoju (aven), galvoju gal tas eucerinas visai nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auks'iukė: 15 balandžio 2010 - 17:33
QUOTE(begike @ 2010 04 15, 17:20)
praleidau gal, bent ant kuno jokiu demeliu nera, ane?

nera ant kuno...
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 04 15, 17:22)
l-a-v-i-n-a  patarimas del cutivate tepaliuko. tepti po labai labai plona kieki, ir savaitele, ne daugiau. mano sesuo tepe(toks ispudis gal tai panasu kas jums) ji pasirodo buvo pasalusi, kai vel atsala oras, vel pasirodo, bet patepa pora dienu vel to nelemtojo cutivate, nes jis labai stiprus vaistas, labai plonina odele. nes pati pabandziau naudoti prie nosies (tik nebezinau kodel as ji naudojau), beda praejo, bet paplonejo oda, ir issimuso kapiliarai toje vietoje.
Norejau pasiteirauti, o kiek laiko maskuoja tas eucarinas? 12 val ar daugiau to raudonumo nesimato? ar pudra tepiesi ar nea? as aven krema naudoju (aven), galvoju gal tas eucerinas visai nieko  g.gif

jo zinau del cutivate, tepu jo lb lb plonu sluoksniu. bet kazko man jis atrodo ne i tema, nes as ji tepu ant tos savo demes, kuri nedingsta vistiek
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 04 15, 17:22)
as aven krema naudoju (aven), galvoju gal tas eucerinas visai nieko  g.gif

sita diroseal diena tepates? Man dermatologe sake ji nakciai naudot
Atsakyti
kazkaip tas veido toks ziaurus raudonumas man jau zymiai apmazejo. tik as dabar labai pergyvenu del tos demes, tiek man nervu kainuoja, as negaliu.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 15, 18:48)
kazkaip tas veido toks ziaurus raudonumas man jau zymiai apmazejo. tik as dabar labai pergyvenu del tos demes, tiek man nervu kainuoja, as negaliu.

Jūs taip nepergyvenkite console.gif, anksčiau ar vėliau tikrai praeis...kiti žmonės juk kokiais išbertais veideliais turi vaikščioti (o čia tik raudonis...), rankos, kojos savo vietose, tad prašome džiaugtis pavasariu ir daugiau optimizmo, mažiau ir raudonuos ir pati mažiau nervuositės, galų gale biškuti pamaskuokite tą vietelę, kad Jums taip nervukų negadintų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 04 15, 17:59)
Jūs taip nepergyvenkite console.gif, anksčiau ar vėliau tikrai praeis...kiti žmonės juk kokiais išbertais veideliais turi vaikščioti (o čia tik raudonis...), rankos, kojos savo vietose, tad prašome džiaugtis pavasariu ir daugiau optimizmo, mažiau ir raudonuos ir pati mažiau nervuositės, galų gale biškuti pamaskuokite tą vietelę, kad Jums taip nervukų negadintų mirksiukas.gif  4u.gif

as neraudona visai,tik ta prakeikta deme...nenoriu as jos maskuoti, nes bijau veida uzkresti,. as visad ta veida taip saugojau, jokiu pudru nieko. ir vistiek visokios nesamones..
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 15, 16:56)
na ka galiu pasakyti po pirmos dienos vaistu gerimo ir cutivate tepimo. tie paraudimai dingo, kurie buvo aplink ta deme, nezinau nuo vaistu ar to tepalo... bet pati deme tai net nesimato kad kiek nors butu sumazejusi..

o tos demeles pas tave ne sausos?

skydliakes problemas neretai nurašo nuovargiui ir didel. fiz krūviui.
svoris arba krenta staigiai arba staigiai priaugama. nes yra fazės skirtingos hormonų susiausvyros. nu čia nesigilinant, taip paprastai.

KT neretai išdisbalansuoja hormonus, nes kiekvona firma skirtingai ten sukiša į tą tablietką hormonų, ir skiringam žmogui skirtingos dozės.
juk prieš skiriant niekas hormonų tyrimų nedaro, o tiesiog spėjimu skiria.
kaip pvz aš per savo gy. gėriau gal 5 rūšis, iš jų 1 realiai tiko ir man juo jų buvo normaliai, na jokio šalutinio poveikio ta prasme.

netgi nuo maitiniančiom skirtos mini piliulės, kur yra super super mažai hormonų ir jos yra spec maitinančioms mamoms, man tokie bardakai darės kad oj oj oj verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belle femme: 15 balandžio 2010 - 19:12
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 15, 18:38)
nera ant kuno...
Papildyta:

jo zinau del cutivate, tepu jo lb lb plonu sluoksniu. bet kazko man jis atrodo ne i tema, nes as ji tepu ant tos savo demes, kuri nedingsta vistiek

na kiek zinau tai seserei dingo po kokiu 4-5 dienu, bet kai dingo dar tepe nes gydytojas liepe apie 10 dienu, bet ji 10 tikrai neitepe.
QUOTE(begike @ 2010 04 15, 18:45)

taip diena, na ryte pries makiaza tepuosi, arba pavakare kai turiu laiko koki pora valandu iki miego. Taip darau, del vieno dalyko smile.gif teta ji seniau naudodavo (nes ta pati problema su zandukais, dabar naudoja ta eucerina), tai ji tepdavosi vakare pries miega kaip rekomenduojama, bet po kazkurio laiko, tikrai ne po menesio ir ne dvieju, pastebejom viena dalyka, kad vienas zandas liko baltesnis, o kitas raudonesnis. Pradejom mastyti kas cia yyra del ko taip, ir paaiskejo, kad ji vis uzmigdavo ant to paties zando ir automatiskai visas kremukas nusivalydavo. nebent miegi ant nugaros, visada, tai aisku gali ir nakti miegoti su tuo kremuku, dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auks'iukė: 15 balandžio 2010 - 20:02
QUOTE(belle femme @ 2010 04 15, 19:08)
o tos demeles pas tave ne sausos?

skydliakes problemas neretai nurašo nuovargiui ir didel. fiz krūviui.
svoris arba krenta staigiai arba staigiai priaugama. nes yra fazės skirtingos hormonų susiausvyros. nu čia nesigilinant, taip paprastai.
KT neretai išdisbalansuoja hormonus, nes kiekvona firma skirtingai ten sukiša į tą tablietką hormonų, ir skiringam žmogui skirtingos dozės.
juk prieš skiriant niekas hormonų tyrimų nedaro, o tiesiog spėjimu skiria.
kaip pvz aš per savo gy. gėriau  gal 5 rūšis, iš jų 1 realiai tiko ir man juo jų buvo normaliai, na jokio šalutinio poveikio ta prasme.

netgi nuo maitiniančiom skirtos mini piliulės, kur yra super super mažai hormonų ir jos yra spec maitinančioms mamoms, man tokie bardakai darės kad oj oj oj  verysad.gif  doh.gif

pas mane tik viena demele, ji tokia pleiskanojanti. kas del skydliaukes, cia isvis nenusimanau (nors medicina studijuoju, mokiausi apie tai, bet kazkaip neuzfiksavau, geda), svorio nei numeciau nei priaugau. as siaip jauciuosi gerai. nezinau ar skaitet, bet KT geriau metus, jos man tiko, po to metus negeriau, dabar vel pradejau gerti, tas pacias, kazkaip nieko blogo irgi nejauciu. ir as geriu vienas is silpnesniu.
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 04 15, 19:52)
na kiek zinau tai seserei dingo po kokiu 4-5 dienu, bet kai dingo dar tepe nes gydytojas liepe apie 10 dienu, bet ji 10 tikrai neitepe.

man irgi liepe 10 dienu tepti, bet netepsiu tiek tikrai
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 15, 18:45)

O Jus patenkinta siuo kremuku? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 15 balandžio 2010 - 20:17
QUOTE(Auks'iukė @ 2010 04 15, 19:52)
taip diena, na ryte pries makiaza tepuosi, arba pavakare kai turiu laiko koki pora valandu iki miego. Taip darau, del vieno dalyko  smile.gif  teta ji seniau naudodavo (nes ta pati problema su zandukais, dabar naudoja ta eucerina), tai ji tepdavosi vakare pries miega kaip rekomenduojama, bet po kazkurio laiko, tikrai ne po menesio ir ne dvieju, pastebejom viena dalyka, kad vienas zandas liko baltesnis, o kitas raudonesnis. Pradejom mastyti kas cia yyra del ko taip, ir paaiskejo, kad ji vis uzmigdavo ant to paties zando ir automatiskai visas kremukas nusivalydavo. nebent miegi ant nugaros, visada, tai aisku gali ir nakti miegoti su tuo kremuku, dar geriau  thumbup.gif

naudojant si krema, reikia vengti saules spinduliu, del to ji nakciai skiria mirksiukas.gif

QUOTE(Nesė @ 2010 04 15, 20:17)
O Jus patenkinta siuo kremuku?  4u.gif

negaliu pasakyt, nes tik viena karta tepiausi biggrin.gif Nepajutau kad nuramintu oda ir meciau i sona ax.gif
Atsakyti