as tai juokauju, sakau busiu jau tau negrazi visa raudona ir isberta, sako tu nusisneki, busi visad grazi. bet tokiai durnai galvai kaip mano, tai joks pasakymas neitinka, nes as isikalus ir viskas. arba dabar man buna dar taip, sedziu ir mastau, kazin as dabar raudona ar ne, nors karscio net nejauciu, bet tada prisigalvoju kad gal jau nejauciu karscio bet vistiek raudona esu tai pastoviai traukau veidroduka ir ziuriu
[/quote]
O Dieve, typ top mano buvusi situacija, kaip juokas sueme , nors ir dabar karts nuo karto paklausiu ar ne raudona veidroduku po visus namus buvo, is visu rakursu apziureta po penkis kartus per valanda, tik pajusdavau kokia silumos bangele organizme iskart ciupdavau veidrodeli, oi kaip juokas suemee as taip pat, kas isikalu i galva, ta sunku isvaryt itariu taip ir depresija galima isivaryt
As irgi buna jauciu, kaip i viena veido puse pliuptelna karstis ko anksciau nebudavo As irgi daznai mastau, ar neraudona, o..tuoj busiu raudona, tuoj paraudonuosiu...
Papildyta:
as irgi daznai ziurinedavau i save ir jau vaidendavosi, kad karsta darosi, kad persti, niezti...cia mes visos tokios As mieste pasiziuredavau i zmones ir galvodavau, kuri gali kankinti tokia problema, uzjausdavau
Papildyta:
QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 21:08)
O Dieve, typ top mano buvusi situacija, kaip juokas sueme , nors ir dabar karts nuo karto paklausiu ar ne raudona veidroduku po visus namus buvo, is visu rakursu apziureta po penkis kartus per valanda, tik pajusdavau kokia silumos bangele organizme iskart ciupdavau veidrodeli, oi kaip juokas suemee as taip pat, kas isikalu i galva, ta sunku isvaryt itariu taip ir depresija galima isivaryt
as irgi daznai ziurinedavau i save ir jau vaidendavosi, kad karsta darosi, kad persti, niezti...cia mes visos tokios As mieste pasiziuredavau i zmones ir galvodavau, kuri gali kankinti tokia problema, uzjausdavau
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 21:56)
as tai is kauno o apie kokia jus cia poliklinika kalbat ? vilniaus jauciu . as tai nenoriu iskart darytis to brangaus nes jauciu kad man isvis nera jokios alergijos. o kaip jusu vaikui ji pasireiskia ? spuogeliai buna kokie nors ? ar kazkas kito
jo, vilnius.
jei 20 tai dar yra laiko taip sakant. pabandyk Acipur, nesikankink, turi padėt o kažkiek spuogų tokiam amžiuje normalu dar.
jo, jį nuo pirmo mėn. bėrė žandus, barzda.
kojos raudnais spuogiukais- sausais tokiais.
nu dabar kaip prisižiūrim maistą - susitvarkė išsyk,
va vakar braškių tėtis parnešė ( nu pamylėt vaiką norėjo, o jam alergija joms) ir nuo 5vnt jam šiandien skruostai paraudę ir kojos pabertos, eisiu tept kremais - naudojam Emolium Special crem - jam labai paddeda
sėkmės
QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 21:08)
cia ziauru yra tikrai. va kad ir tuo cutivate pasitepiau diena, tu vaistu isgeriau, ir po 5min jau ziuriu ar dingo kas nors esme kad zinau jog po vienos tabletes ar patepimo tikrai veidas nesusistvarkys, bet va vistiek kas 5 min reikia ziuret i veidrodi.. dabar dar vienas dalykas mane sunervino, kazkaip veido plaukuotumas padidejo.. aisku tie plaukeliai, sviesus sviesus, bet mane jau nervina irgi.
Papildyta:
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 21:11)
jo, vilnius.
jei 20 tai dar yra laiko taip sakant. pabandyk Acipur, nesikankink, turi padėt o kažkiek spuogų tokiam amžiuje normalu dar.
va vakar braškių tėtis parnešė ( nu pamylėt vaiką norėjo, o jam alergija joms) ir nuo 5vnt jam šiandien skruostai paraudę ir kojos pabertos, eisiu tept kremais - naudojam Emolium Special crem - jam labai paddeda
sėkmės
sėkmės
o vat man berimu nera, yra tik demeles raudonos.. o ta actipur naturali ? nes man tinka tik sintetines ir chemines, nuo naturaliu man negerai...
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 21:12)
cia ziauru yra tikrai. va kad ir tuo cutivate pasitepiau diena, tu vaistu isgeriau, ir po 5min jau ziuriu ar dingo kas nors esme kad zinau jog po vienos tabletes ar patepimo tikrai veidas nesusistvarkys, bet va vistiek kas 5 min reikia ziuret i veidrodi.. dabar dar vienas dalykas mane sunervino, kazkaip veido plaukuotumas padidejo.. aisku tie plaukeliai, sviesus sviesus, bet mane jau nervina irgi.
gal del plaukuotumo isikalbejai? Kai uzpuola problema, tai paskui per padidinamaji stikla i viska ziuri Jei is tikruju taip yra, tai pasidarykit hormoninius tyrimus, lytinius ir skydliaukes, bus ramiau
As visa save narstau issityriau krauja, kasa, slapima, eisiu echoskopuotis dar...matyt kol visus organizmo kampus neissitirsiu, ramiai negyvensiu cia taip hipochondrike patapti galima
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 21:53)
labai čia ne į temą, bet jau kad pradėjom, o tu skydliaukės tyrimus dareisi? viskas oky su hormonais?
nes jei bėrimai nejaunam amžiuje tai ne alergija greičiausiai o skydlaiukė, o ten jau sudėtingiau
nes jei bėrimai nejaunam amžiuje tai ne alergija greičiausiai o skydlaiukė, o ten jau sudėtingiau
o kaip itarti kad su ja yra problemu?
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 21:50)
o kaip itarti kad su ja yra problemu?
ne man klausimas, bet atsakysiu
Cituoju:
Žmonės klysta manydami, kad sergant skydliaukė būtinai turi skaudėti ar padidėti. Dažnai pacientas dar jaučiasi sveikas, o liaukos pokyčiai jau vyksta. Jei skydliaukė pradeda gaminti per mažai hormonų, ilgainiui išryškėja tokie požymiai: vangumas, mieguistumas, išsausėjusi oda, plaukų slinkimas, lūžinėjantys nagai, kartais rytais būna paburkęs veidas, svorio didėjimas, nuolat užkietėja viduriai, sutrinka menstruacijos bei kt. Kai skydliaukė suaktyvėja, dažnai plaka širdis, prakaituojama, krenta svoris. Žmogus tampa labai jautrus, jam sunku susikaupti, atlikti užduotį, sumažėja fizinis pajėgumas.
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 22:57)
ne man klausimas, bet atsakysiu
Cituoju:
Žmonės klysta manydami, kad sergant skydliaukė būtinai turi skaudėti ar padidėti. Dažnai pacientas dar jaučiasi sveikas, o liaukos pokyčiai jau vyksta. Jei skydliaukė pradeda gaminti per mažai hormonų, ilgainiui išryškėja tokie požymiai: vangumas, mieguistumas, išsausėjusi oda, plaukų slinkimas, lūžinėjantys nagai, kartais rytais būna paburkęs veidas, svorio didėjimas, nuolat užkietėja viduriai, sutrinka menstruacijos bei kt. Kai skydliaukė suaktyvėja, dažnai plaka širdis, prakaituojama, krenta svoris. Žmogus tampa labai jautrus, jam sunku susikaupti, atlikti užduotį, sumažėja fizinis pajėgumas.
Cituoju:
aciukas o kur daryti tuos tyrimus reikia, ir kaip jie atliekami, ar is kraujo?
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 13:32)
o po kiek laiko pasimato cutivate poveikis ?
na man jis jau jei ryte patepu tai vakare pagerėjimas matosi, paskui vakare dar kartą ir ryte dar matosi tos negražios vietos bet jau tikrai daug gražiau atrodo, bet tik jo reikia labai nedaug naudoti ir tepti tik ant pažeistos vietos, stengtis neliesti sveikos odos.
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 14:19)
sudomino mane Eucerin'as o jisai su spf?
Ir koki kita kremuka naudojat?
Pazistami daresi IPL proceduras? as irgi noreciau..
Jo jisai yra su SPF+15 UVA
parašyta "Anti Rose" aš jį kaip tik baiginėju, bet būtinai pirksiu vėl, nes sakau bent jau ta raudonumą man tai prigesiną
O kitą kremuką naudoju tokį , imetu nuorodą
Decubal
Papildyta:
o kalbant apie rožinę tai kiek žinau ji atsirandą po didelio streso ar išgąsčio, kiekvienam skirtingai sureguoja organizmas į tokius dalykus ir ją labai sunku išgydyti, kaime prie tėvelių gyveno tokia močiutė ji darydavo vaistus nuo rožinės tai eilės nerealios būdavo pastoviai visi važiuodavo ir kiek žinau ji tuo žolelių mišinių labai daug išgydė žmonių :-), bet ji tą savo receptą kaip bebeūtų gala nusinešė į kapus
žinau kad josa sesuo prašė recepto tai ji jo nedavė
tad va dabar būčiau jums rekomendavui, bet...
Atsiprašau jei ne į temą parašiau :-)
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 23:18)
aciukas o kur daryti tuos tyrimus reikia, ir kaip jie atliekami, ar is kraujo?
siuos tyrimus daro poliklinikoj, gal ne visose, as nezinau. Jei nedaro, tai galima nuvaziuoti i privacia laboratorija ir ten pasidaryti. Paima krauja is venos, kad butu tikslus tyrimai, geriau is vakaro, nuo kokiu 6 val. nevalgyti, o ryte irgi but nevalgius ir negerus Kaip matau jus is Vilniaus, tai jei poliklinikoj nedaro, daro naugarduko g., grybo g. ...
QUOTE(mažulė @ 2010 04 15, 09:46)
na man jis jau jei ryte patepu tai vakare pagerėjimas matosi, paskui vakare dar kartą ir ryte dar matosi tos negražios vietos bet jau tikrai daug gražiau atrodo, bet tik jo reikia labai nedaug naudoti ir tepti tik ant pažeistos vietos, stengtis neliesti sveikos odos.
parašyta "Anti Rose" aš jį kaip tik baiginėju, bet būtinai pirksiu vėl, nes sakau bent jau ta raudonumą man tai prigesiną
Decubal
Papildyta:
o kalbant apie rožinę tai kiek žinau ji atsirandą po didelio streso ar išgąsčio, kiekvienam skirtingai sureguoja organizmas į tokius dalykus ir ją labai sunku išgydyti, kaime prie tėvelių gyveno tokia močiutė ji darydavo vaistus nuo rožinės tai eilės nerealios būdavo pastoviai visi važiuodavo ir kiek žinau ji tuo žolelių mišinių labai daug išgydė žmonių :-), bet ji tą savo receptą kaip bebeūtų gala nusinešė į kapus
Decubal
Papildyta:
aha, aisku, pagalvosiu, gal ir as eucerin'a isigysiu
Man rodos bobules gydo ne rozine, o roze Kai sutinsta pvz. kojos, temperatura pakyla, cia tokia umine liga...rozine visai kas kita Aisku galima pabandyt, nieko neprarastume
QUOTE(begike @ 2010 04 15, 13:01)
siuos tyrimus daro poliklinikoj, gal ne visose, as nezinau. Jei nedaro, tai galima nuvaziuoti i privacia laboratorija ir ten pasidaryti. Paima krauja is venos, kad butu tikslus tyrimai, geriau is vakaro, nuo kokiu 6 val. nevalgyti, o ryte irgi but nevalgius ir negerus Kaip matau jus is Vilniaus, tai jei poliklinikoj nedaro, daro naugarduko g., grybo g. ...
Man rodos bobules gydo ne rozine, o roze Kai sutinsta pvz. kojos, temperatura pakyla, cia tokia umine liga...rozine visai kas kita Aisku galima pabandyt, nieko neprarastume
didelis didelis dekui
man ir atrodo kad apie roze kalbama, kai bobulkos uzkalbineja
mano prosenele ir uzkalbinejo, bet irgi nusinese visas paslaptis i kapus
na ka galiu pasakyti po pirmos dienos vaistu gerimo ir cutivate tepimo. tie paraudimai dingo, kurie buvo aplink ta deme, nezinau nuo vaistu ar to tepalo... bet pati deme tai net nesimato kad kiek nors butu sumazejusi..