Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(begike @ 2010 04 14, 16:51)
nors ir neteisinga diagnoze, nenusileis del savo isdidumo  doh.gif

drinks_cheers.gif
beje, sake kad elidel padeda tik kai pradeda berimas atsirasti, o kai jau pulinukai, tai gali net pabloginti, bet man nieko nepablogino, pagerejo kiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 20:34)
kiek mokejai uz tyrimus ? o kas liecia zyrtec, tai internete skaiciau kad daug kam juos israso nuo alergijos maistui, tipo daugeliui padeda, nu ziuresiu kaip man bus.

pernai birželi dariaus, sorpo centre, akcija buvo berods tai gal 170lt g.gif
šiaip apie 200kaina.

man nuo slogos niekas nepadėjo sad.gif visokius vaistus bandžiau...
dabar nieko gert negaliu tai išvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 20:24)
pernai birželi dariaus, sorpo centre, akcija buvo berods tai gal 170lt  g.gif
šiaip apie 200kaina.

man nuo slogos niekas nepadėjo sad.gif visokius vaistus bandžiau...
dabar nieko gert negaliu tai išvis  doh.gif

as tai jauciu ikvepiamiem man nera alergijos, nes nesloguoju nieko. bet kazkaip nzn su ta alergija man cia neaisku... nu aisku sugersiu as tas 10tableciu kur paskyre ir paziuresiu ar bus koks efektas.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 21:13)
as siandien kazkaip be nuotaikos, taip viskas atsibodo kad ne tas zodis... sad.gif

Zinau ta jausma, nepergyvenkit, jei jau tikrai niekas nepades pasidarysit keleta IPS procedureliu ir susitvarkys veidelis 4u.gif ir isvis, viskas tikrai reikia man maziau po ta neta landzioti, nes sau diagnoziu prisikonstatuoju su diena vis daugiau...sugalvojau, kad reikia apgamus pasilanit, kai prisiskaiciau, tai dabar grubiai tariant sedziu i kelnes prisidejus...nieko nezinai ir ramiai gyveni, greiciau i darba iseit tada nebegalvoji apie visokias blogybes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 20:30)
Zinau ta jausma, nepergyvenkit, jei jau tikrai niekas nepades pasidarysit keleta IPS procedureliu ir susitvarkys veidelis 4u.gif  ir isvis, viskas tikrai reikia man maziau po ta neta landzioti, nes sau diagnoziu prisikonstatuoju su diena vis daugiau...sugalvojau, kad reikia apgamus pasilanit, kai prisiskaiciau, tai dabar grubiai tariant sedziu i kelnes prisidejus...nieko nezinai ir ramiai gyveni, greiciau i darba iseit tada nebegalvoji apie visokias blogybes  doh.gif  biggrin.gif

man zinokit tas pats..skaitau skaitau ir vis man atrodo kad blogeja. draugas tai man isvis sako kad raminciausi, sako nieko tau cia nera taip baisiai kaip tu isivaizduoji. vakar ilgai kieme buvom, tai kas 10min klausinedavau ar neraudona as, tai sako nu neraudona, tu pati prisimastai nesamoniu.. aisku tiesos tame irgi yra.. nes va dabar sedziu ir skaitau nesamones visokias, ir jau man durnos mintys lenda i galva.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 21:26)
as tai jauciu ikvepiamiem man nera alergijos, nes nesloguoju nieko. bet kazkaip nzn su ta alergija man cia neaisku... nu aisku sugersiu as tas 10tableciu kur paskyre ir paziuresiu ar bus koks efektas.

kad ten anyway tiek kainuoja,
yra trys paletės berods, po kažkiek alergenų. vienas vien įkvepiamų, vienas mišrus, ir tečia TIK maisto.
va, čia spausk kaip tik vėl akcija iki gegužės 1d. 15% - aš taip pat ant jos buvau pataikius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 20:43)
kad ten anyway tiek kainuoja,
yra trys paletės berods, po kažkiek alergenų. vienas vien įkvepiamų, vienas mišrus, ir tečia TIK maisto.
va, čia  spausk kaip tik vėl akcija iki gegužės 1d. 15% - aš taip pat ant jos buvau pataikius wink.gif

dekui, as mastau gal man reikia is pradziu pasidaryti bendra imunoglobulinu E, nes kiek skaiciau jei itaria alergija tai ji is pradziu daro, ir ten kazkaip jei maza parodo tai net neverta tu alerginiu darytis, nes tipo nieko nebus, o jeigu jau aukstas tada verta ir tuos tolimesnius darytis
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 21:49)
dekui, as mastau gal man reikia is pradziu pasidaryti bendra imunoglobulinu E, nes kiek skaiciau jei itaria alergija tai ji is pradziu daro, ir ten kazkaip jei maza parodo tai net neverta tu alerginiu darytis, nes tipo nieko nebus, o jeigu jau aukstas tada verta ir tuos tolimesnius darytis

jo, eiga tokia.
mes taip darėm mano sūnui, nes alergija turi maistui, įkvepiamiems ačių diev ne smile.gif
tai darėm mėginius, nieko neparodė, tada darėm tą kur tu daba rašai, ar aplamai yra alergija, nes niekaip bėrimai nesibaiginėjo, ir galiausiai darėm iš kraujo.
jam kaip vaikui centro pol. 152lt. buvo, gal jie ir suaugusiems daro g.gif pasidomėk wink.gif laboratorija ten gera labai wink.gif mums ir daugiau rimtų tyrimų ten darė wink.gif

labai čia ne į temą, bet jau kad pradėjom, o tu skydliaukės tyrimus dareisi? viskas oky su hormonais?
nes jei bėrimai nejaunam amžiuje tai ne alergija greičiausiai o skydlaiukė, o ten jau sudėtingiau doh.gif

beja, nusipirkau šiandien eurovaist Iwostin paraudusiai odai su kapiliarais ir pan.
žalsvas toks. 29lt beveik. bandysiu, tikiuosi man padės skaisčią odą parsigražint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belle femme: 14 balandžio 2010 - 20:56
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 20:53)
jo, eiga tokia.
mes taip darėm mano sūnui, nes alergija turi maistui, įkvepiamiems ačių diev ne smile.gif
tai darėm mėginius, nieko neparodė, tada darėm tą kur tu daba rašai, ar aplamai yra alergija, nes niekaip bėrimai nesibaiginėjo, ir galiausiai darėm iš kraujo.
jam kaip vaikui centro pol. 152lt. buvo, gal jie ir suaugusiems daro g.gif  pasidomėk wink.gif laboratorija ten gera labai wink.gif mums ir daugiau rimtų tyrimų ten darė wink.gif

as tai is kauno o apie kokia jus cia poliklinika kalbat ? vilniaus jauciu smile.gif. as tai nenoriu iskart darytis to brangaus nes jauciu kad man isvis nera jokios alergijos. o kaip jusu vaikui ji pasireiskia ? spuogeliai buna kokie nors ? ar kazkas kito
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 21:39)
man zinokit tas pats..skaitau skaitau ir vis man atrodo kad blogeja. draugas tai man isvis sako kad raminciausi, sako nieko tau cia nera taip baisiai kaip tu isivaizduoji. vakar ilgai kieme buvom, tai kas 10min klausinedavau ar neraudona as, tai sako nu neraudona, tu pati prisimastai nesamoniu.. aisku tiesos tame irgi yra.. nes va dabar sedziu ir skaitau nesamones visokias, ir jau man durnos mintys lenda i galva.

O, man grynai taip pat buvo, net juokas paeme biggrin.gif klausima ar mano veidas neblizga, pakeite ar as ne raudona, drauga jau beveik is proto buvau isvariusi, taip pat kartodavo, kad prisigalvoju ir kad ir jie butu melyni jam vistiek grazus, neapsikentes sako eik tu greiciau darykis tas proceduras, nes as jau ziuriu kad nebeimanoma taves itikinti ir isivarysi su tais savo zandais kokia nervu liga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 14 balandžio 2010 - 21:00

labai čia ne į temą, bet jau kad pradėjom, o tu skydliaukės tyrimus dareisi? viskas oky su hormonais?
nes jei bėrimai nejaunam amžiuje tai ne alergija greičiausiai o skydlaiukė, o ten jau sudėtingiau  doh.gif
beja, nusipirkau šiandien eurovaist  Iwostin paraudusiai odai su kapiliarais ir pan.
žalsvas toks. 29lt beveik. bandysiu, tikiuosi man padės skaisčią odą parsigražint smile.gif

na man tik 20metu, tai dar laikui save jaunam amziuje biggrin.gif as paraudusiai odai naudoju bioderma sensibio AR, tai man jis puikiai tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 20:57)
O, man grynai taip pat buvo, net juokas paeme biggrin.gif  klausima ar mano veidas neblizga, pakeite ar as neraudona, drauga jau beveik is proto buvau isvariusi, taip pat kartodavo, kad prisigalvoju ir kad ir jie butu melyni jam vistiek grazus, neapsikentes sako eik tu greiciau darykis tas proceduras, nes as jau ziuriu kad nebeimanoma taves itikinti ir isivarysi su tais savo zandais kokia nervu liga biggrin.gif

as tai juokauju, sakau busiu jau tau negrazi visa raudona ir isberta, sako tu nusisneki, busi visad grazi. bet tokiai durnai galvai kaip mano, tai joks pasakymas neitinka, nes as isikalus ir viskas. arba dabar man buna dar taip, sedziu ir mastau, kazin as dabar raudona ar ne, nors karscio net nejauciu, bet tada prisigalvoju kad gal jau nejauciu karscio bet vistiek raudona esu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai pastoviai traukau veidroduka ir ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 20:24)
pernai birželi dariaus, sorpo centre, akcija buvo berods tai gal 170lt  g.gif
šiaip apie 200kaina.

as kai isisnekejau su dermatologe apie alergijas, tai isvardino centrus, kuriuose galima darytis, tik sake neiti i sorpo unsure.gif
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 20:39)

as irgi buvau uzsiciklinus, dabar paleidau siek tiek, nes jau nusibodo nervintis lotuliukas.gif vis tiek nieko nepakeisiu, tai ko nervus esti kas 5 min. wacko.gif

nes jei bėrimai nejaunam amžiuje tai ne alergija greičiausiai o skydlaiukė, o ten jau sudėtingiau  doh.gif
beja, nusipirkau šiandien eurovaist  Iwostin paraudusiai odai su kapiliarais ir pan.

Kodel ne i tema, kad kaip tik labai i tema, mes gi cia ieskom priezasciu g.gif
Man su skydliaukes veikla siek tiek netvarkoj, gal galima butu placiau apie tai? bigsmile.gif Itarinejau as vis skydliauke pradzioj, nezinau ar tai, kas pas mane, gali itakoti tokius odos pokycius...

Ziuriu cia dauguma pries siuos negerumus skaisciaveides buvom biggrin.gif Uz viska gyvenime reik moket, taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti