QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 20:24)
pernai birželi dariaus, sorpo centre, akcija buvo berods tai gal 170lt
šiaip apie 200kaina.
as kai isisnekejau su dermatologe apie alergijas, tai isvardino centrus, kuriuose galima darytis, tik sake neiti i sorpo
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 20:39)
man zinokit tas pats..skaitau skaitau ir vis man atrodo kad blogeja. draugas tai man isvis sako kad raminciausi, sako nieko tau cia nera taip baisiai kaip tu isivaizduoji. vakar ilgai kieme buvom, tai kas 10min klausinedavau ar neraudona as, tai sako nu neraudona, tu pati prisimastai nesamoniu.. aisku tiesos tame irgi yra.. nes va dabar sedziu ir skaitau nesamones visokias, ir jau man durnos mintys lenda i galva.
as irgi buvau uzsiciklinus, dabar paleidau siek tiek, nes jau nusibodo nervintis
vis tiek nieko nepakeisiu, tai ko nervus esti kas 5 min.
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 20:53)
labai čia ne į temą, bet jau kad pradėjom, o tu skydliaukės tyrimus dareisi? viskas oky su hormonais?
nes jei bėrimai nejaunam amžiuje tai ne alergija greičiausiai o skydlaiukė, o ten jau sudėtingiau
beja, nusipirkau šiandien eurovaist Iwostin paraudusiai odai su kapiliarais ir pan.
žalsvas toks. 29lt beveik. bandysiu, tikiuosi man padės skaisčią odą parsigražint
Kodel ne i tema, kad kaip tik labai i tema, mes gi cia ieskom priezasciu
Man su skydliaukes veikla siek tiek netvarkoj, gal galima butu placiau apie tai?
Itarinejau as vis skydliauke pradzioj, nezinau ar tai, kas pas mane, gali itakoti tokius odos pokycius...
Ziuriu cia dauguma pries siuos negerumus skaisciaveides buvom
Uz viska gyvenime reik moket, taip sakant