Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(Pirania @ 2008 05 21, 15:59)
GreenLady, na ir kaip kremas?  rolleyes.gif

taigi leiskit panaudoti dar smile.gif Siaip pirmas ispudis to kur kapiliarams tai jis labai tirstas...tai labai gerai ispaklinti i veida reikia lotuliukas.gif niu pries tai AVENE turejau taij toks skystas..o cia taip Kremas is didziosiso raides smile.gif

Ant veido tai smagiai sedi..dideliu pokyciu kol kas dar nepastebejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos likimo daruges. As jau senokai itariau, bet tik siandien gydytojas patvirtino, kad sergu rozine sad.gif doh.gif Lankiausi pas garsuji Kauno gydytoje N. Grusauska kartu su mama, nes abi kamuoja tos pacios problemytes, tik mamos jau gerokai pazengus i prieki. Tai jai paskyre antibiotiku kursa doksiciklino ir tepti metronidazoliu, o man ti tepliotis tuo tepalu ir visam gyvenimui jau. Gal kas panasiai gydesi, kokie butu atsiliepimai. As tai kol kas geriausi maskuoju su tokiu Artdeco kamufliaziniu kremuku.
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2008 05 22, 18:18)
Sveikos likimo daruges. As jau senokai itariau, bet tik siandien gydytojas patvirtino, kad sergu rozine sad.gif  doh.gif  Lankiausi pas garsuji Kauno gydytoje N. Grusauska kartu su mama, nes abi kamuoja tos pacios problemytes, tik mamos jau gerokai pazengus i prieki. Tai jai paskyre antibiotiku kursa doksiciklino ir tepti metronidazoliu, o man ti tepliotis tuo tepalu ir visam gyvenimui jau. Gal kas panasiai gydesi, kokie butu atsiliepimai. As tai kol kas geriausi maskuoju su tokiu Artdeco kamufliaziniu kremuku.

o kuom pasireiskia rozine?
Atsakyti
paraudusia oda ir isplitusiais kapiliarais
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 05 19, 11:08)
Man labai patiko naujasis rasos kremas thumbup.gif

Kuo konkreciai patiko? Ar jis nera riebus?

As turiu dabar Lumene Tender Drops ir Ziaja kuperozinei odai. Lumene man visai patinka, nesunkus, malonus ant veido. Ka jis ten daro gero odai nezinau, poveikio nepastebejau. O Ziaja tai naudoju tik nakciai, nes jis man kazkaip toks riebus, atrodo lyg visas veidas plauktu, net lupos apsikremuoja, nezinau, gal per daug tepu. Bet siaip jis man nelabai.

Mane taip pat domina gal kam yra teke naudoti toki dalyka Estee Lauder Primer'i raustanciai odai? Kaip suprantu ji reikia naudoti pries pudra, bet ant kremo.

user posted image

Taip pat gal galite pasidalinti kokias pudras naudojate, kad neisrysketu tas raudonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 24 gegužės 2008 - 11:22
QUOTE(Mariposa @ 2008 05 24, 12:21)
Kuo konkreciai patiko? Ar jis nera riebus?

Patiko savo konsistencija(kaip kazkas jau forume sake - tikras kremas, tirstas, skalsus - ilgam uzteks. Man nera riebus, mano oda normali ir jis kaiptik, ar patiko tuo kad greit isigeria, ir toks malonus odos pijutis lieka.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Aš ir turiu problemėlę su raustančiu veidu, prisiskaičiau čia ir apie ligas... unsure.gif
Netyčiom į vaistinę užėjau, prisiklausiau pasakojimų apie visus įmanomus kremus, gavau visą maišelį mėginukų, bet galiausiai nusprendžiau pamėginti Eucerin dieninį kremuką, nes jau pora metų kaip naudoju Eucerin produktus ir dar nė karto alergijos nesukėlė, visada patenkinta likau. Taip ir šį kartą: kremukas iš pradžių išgasdino žalia spalva, bet užsitepiau ir jokių dryžių neliko, bandžiau ir daugiau kremo užsitepti, visada viskas susigėrė, neįsivaizduoju, kiek jo reikia prisitepti, kad liktų žalia... Turiu labai sausą, šerpetojančią oda, bet drėgnumo užteko. Mažiau, nei iki tol vartotas kremas, bet iki vakaro pakanka, nakčiai pasitepu drėkinamu kremu ir gana. Veidelio raudonį išmėginau ir su vynu, ir su alumi, ir su karšta arbata, tai net MB pasakė, kad vyno per mažai išgėriau, nes dar neraudona, nors savo normą jau buvau peržengusi. rolleyes.gif
Gal čia tik placebo efektas, gal ne taip pergyvenu, kad pasidarysiu burokėlis, bet man šis kremas tiko ir patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 05 24, 17:31)
Sveikos! smile.gif

Aš ir turiu problemėlę su raustančiu veidu, prisiskaičiau čia ir apie ligas... unsure.gif
Netyčiom į vaistinę užėjau, prisiklausiau pasakojimų apie visus įmanomus kremus, gavau visą maišelį mėginukų, bet galiausiai nusprendžiau pamėginti Eucerin dieninį kremuką, nes jau pora metų kaip naudoju Eucerin produktus ir dar nė karto alergijos nesukėlė, visada patenkinta likau. Taip ir šį kartą: kremukas iš pradžių išgasdino žalia spalva, bet užsitepiau ir jokių dryžių neliko, bandžiau ir daugiau kremo užsitepti, visada viskas susigėrė, neįsivaizduoju, kiek jo reikia prisitepti, kad liktų žalia... Turiu labai sausą, šerpetojančią oda, bet drėgnumo užteko. Mažiau, nei iki tol vartotas kremas, bet iki vakaro pakanka, nakčiai pasitepu drėkinamu kremu ir gana. Veidelio raudonį išmėginau ir su vynu, ir su alumi, ir su karšta arbata, tai net MB pasakė, kad vyno per mažai išgėriau, nes dar neraudona, nors savo normą jau buvau peržengusi. rolleyes.gif
Gal čia tik placebo efektas, gal ne taip pergyvenu, kad pasidarysiu burokėlis, bet man šis kremas tiko ir patiko... smile.gif

As turejau megineli sio kremo tai tikrai patiko. O labiausiai tuo, kad kaip sakei jis zalias - todel ne tik gydo bet ir maskuoja. Nors drekinimo jame man mazoka, nors mano oda normali.Noretusi nors kiek riebesnio.
Atsakyti
QUOTE(svenag1978 @ 2008 05 22, 21:53)
paraudusia oda ir isplitusiais kapiliarais

o man tiesiog plinta kapiliarai, bet jokio raudonio nera, ar tai gali buti rozine?
Atsakyti
Net pagalvot negalejau, kad ir man teks susidurti su tokia problema, kai nestuke.gif pastebejau, kad ant veido yra kolkas dar visai mazyciu kapiliaru (anksciau ju nebuvo) blink.gif Kaip issigandau, nes ir ant koju, krutines tapo labiau pastebimos venos. Bet del kuno taip nepergyvenu, kaip del veido unsure.gif Pagalvojau, kad reiketu gal bent profilaktiskai panaudoti koki nors kremuka, stiprinanti kapiliarus g.gif O koki, sitoj srity visai neturiu patirties, gal tas rasos butu visai neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 26, 12:00)
Net pagalvot negalejau, kad ir man teks susidurti su tokia problema, kai  nestuke.gif  pastebejau, kad ant veido yra kolkas dar visai mazyciu kapiliaru (anksciau ju nebuvo)  blink.gif Kaip issigandau, nes ir ant koju, krutines tapo labiau pastebimos venos. Bet del kuno taip nepergyvenu, kaip del veido  unsure.gif Pagalvojau, kad reiketu gal bent profilaktiskai panaudoti koki nors kremuka, stiprinanti kapiliarus  g.gif  O koki, sitoj srity visai neturiu patirties, gal tas rasos butu visai neblogas  g.gif

man kapiliarai ant veido atsirado irgi nestumo metu. as nuo kapiliaru saugausi gerdama vit.C, po valgoma sauksta alyvu aliejaus is ryto tongue.gif negeriu karstu arbatu, ir l.karsto maisto. ryte tepu Ruboril krema su SPF, o vakarui nusipirkau Rasos krema.
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2008 05 24, 17:31)
Turiu labai sausą, šerpetojančią oda, bet drėgnumo užteko.

Atrodo, kad reiks paneigti savo pačios žodžius. Šiandien pastebėjau, kad nosytė pradeda luptis.. verysad.gif Problemą bandau spręsti tepdama ant kremo raudoniui drėkinamą kremą, abu eucerin, tai tikiuosi, kad vienas su kitu "nesipyks"...
Atsakyti