QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 12:11)
dekui uz palaikyma ir patarimus. jo jau as ji nusipirkau, ir tas tabletes nusipirkau kur israse. man paguoda ta jog ta deme yra ne ant skruostu(nes ten man ypac oda raudonuoja), o ji sone veido, tai gal labai neisplonins, na as juo nezadu ilgai teptis, nors ji man sake tept 10dienu, bet max savaite tepsiu. o kodel ji plinta as nzn, gal koks uzdegimas, net neisivaizduoju
as ilgeliau naudojau hormonini, neisplonino odos (manau ji ilga laika naudojant osploneja odele) bet kad nustojus vartoti, vel problema islenda jei jos nepasalini is pagrindu.
Beje, vakar buvau pas dermatolige, na kalbejom, man tik keista kad ji vis kartoja kad perioralinis dermatitas ir yra rozine na nesvarbu, paprasiau kad papasytu geriamu prieparatu, kad paspartinti gyjima pasiule nenaudoti kol kas metronidazoli, tik juoda arbata deti ir suplaktine
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 13:19)
man kaip tik atrodo geriau, kai nuo maisto alergija, pasidarai tyrimus, ismeti produkta ir gyveni gyvenima grazia sveika oda. O cia kai visokie dermatitai neaisku nuo ko ir ka daryt, man atrodo daug blogiau.
vat ir as sutinku nes zinant problema, gali kazka daryti ir kontroliuoti, o kai nezinai nuo ko, tai nezinai ko grebtis, o dar kai dermatologe pasake kad tas sus....s dermatitas yra rozine, tai reiskia tipo kad visam gyvenimui