Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 12:11)
dekui uz palaikyma ir patarimus. jo jau as ji nusipirkau, ir tas tabletes nusipirkau kur israse. man paguoda ta jog ta deme yra ne ant skruostu(nes ten man ypac oda raudonuoja), o ji sone veido, tai gal labai neisplonins, na as juo nezadu ilgai teptis, nors ji man sake tept 10dienu, bet max savaite tepsiu. o kodel ji plinta as nzn, gal koks uzdegimas, net neisivaizduoju

as ilgeliau naudojau hormonini, neisplonino odos (manau ji ilga laika naudojant osploneja odele) bet kad nustojus vartoti, vel problema islenda jei jos nepasalini is pagrindu.
Beje, vakar buvau pas dermatolige, na kalbejom, man tik keista kad ji vis kartoja kad perioralinis dermatitas ir yra rozine doh.gif na nesvarbu, paprasiau kad papasytu geriamu prieparatu, kad paspartinti gyjima ax.gif pasiule nenaudoti kol kas metronidazoli, tik juoda arbata deti ir suplaktine ax.gif
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 13:19)
man kaip tik atrodo geriau, kai nuo maisto alergija, pasidarai tyrimus, ismeti produkta ir gyveni gyvenima grazia sveika oda. O cia kai visokie dermatitai neaisku nuo ko ir ka daryt, man atrodo daug blogiau.

vat ir as sutinku drinks_cheers.gif nes zinant problema, gali kazka daryti ir kontroliuoti, o kai nezinai nuo ko, tai nezinai ko grebtis, o dar kai dermatologe pasake kad tas sus....s dermatitas yra rozine, tai reiskia tipo kad visam gyvenimui mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 12:33)
vat ir as sutinku  drinks_cheers.gif  nes zinant problema, gali kazka daryti ir kontroliuoti, o kai nezinai nuo ko, tai nezinai ko grebtis, o dar kai dermatologe pasake kad tas sus....s dermatitas yra rozine, tai reiskia tipo kad visam gyvenimui  mad.gif

bet daktarai doh.gif nezino jie kas ta rozine. Jei nuo perioralinio paraudus oda, nereiskia kad rozine, cia gi ne kraujagysliu liga doh.gif Tuos mes pacios galesim eit gydyt, blogiau nebus nei su dabartiniais daktarais biggrin.gif
Atsakyti
bet negi alergija maistui pasireiskia tik vienoj vietoj ? toj demej ? nes kitur man nieko nera, viskas aplink ta deme, ir toj demej. netgi kitoj veido pusej nieko nera, nes nera demes..
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 12:40)
bet daktarai  doh.gif  nezino jie kas ta rozine. Jei nuo perioralinio paraudus oda, nereiskia kad rozine, cia gi ne kraujagysliu liga  doh.gif  Tuos mes pacios galesim eit gydyt, blogiau nebus nei su dabartiniais daktarais  biggrin.gif

pas kiek ju nueisi pas visus skirtinga diagnoze. juokas pro asaras.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 13:40)
bet daktarai  doh.gif  nezino jie kas ta rozine. Jei nuo perioralinio paraudus oda, nereiskia kad rozine, cia gi ne kraujagysliu liga  doh.gif  Tuos mes pacios galesim eit gydyt, blogiau nebus nei su dabartiniais daktarais  biggrin.gif

nu tai kad as jai ir sakau, kiek esu skaicius kad perioralinis tai nereiskia kad rozine, ir ta pati sako alergologe, o ji ne, cia kraujagysliu liga ir dar sako: Jus mano zinias internetu tikrinat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 12:50)
nu tai kad as jai ir sakau, kiek esu skaicius kad perioralinis tai nereiskia kad rozine, ir ta pati sako alergologe, o ji ne, cia kraujagysliu liga ir dar sako: Jus mano zinias internetu tikrinat?  lotuliukas.gif

daugelis gydytoju labai pyksta kai jiems papriestarauji.. per savo gyvenima tik viena esu sutikus kuri prieme normaliai ta priestaravima, o visi kiti tai vistiek savo tiesa irodineja
Atsakyti
[nesutinku su jumis. Jei butu buve nuo losjono, deme neturetu plisti. Cia sutapimas gali buti

Na, as manau jai butu nuo maisto, tai kaitimas turetu prasideti butent suvalgius alergeno...tada reikia sekti ko suvalgius pasireiskia simptomai g.gif aisku, galima pasidaryt issamu testa kokiem produktam alergiska, bet kiek esu girdejusi, kad sie testai nera pigus apie 500 Lt (ar as klystu? g.gif ), mano mamaos kolegei taip pat kaisdavo zandai, nuleke i Klaipeda pas dermatologu taip pat sako, oi, cia nuo maisto, tyrimams isleido daug pinigu, kol issiaiskino, kad niekam nealergiska, tada jau sako, cia Jums nerviniu pagrindu biggrin.gif , bet sake atsitaikiau krema ir viskas per laika susitvarke smile.gif, as vistiek kaltinciau ta losijona, beje, Jus tam kitam dermatologui minejote apie ta losijona? sakete, kad Jums anas gydytojas deagnozavo acne? g.gif apie elidel siam daktarui neuzsiminete? Bet del sventos ramybes galite issitirt, gal tikrai kam alergiska g.gif nebepamenu, o Jus sakete Jums niezti tos vieteles?

O as pati, grizau is poliklinikos patenkinta, kai nuejau rezultatu, tai tiesiu taikymu i ligonine pagulde biggrin.gif bet nieko, jau beveik patvarkyta, vakar isleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 13:53)

Na, as manau jai butu nuo maisto, tai kaitimas turetu prasideti butent suvalgius alergeno...tada reikia sekti ko suvalgius pasireiskia simptomai g.gif aisku, galima pasidaryt issamu testa kokiem produktam alergiska, bet kiek esu girdejusi, kad sie testai nera pigus apie 500 Lt (ar as klystu? g.gif ), mano mamaos kolegei taip pat kaisdavo zandai, nuleke i Klaipeda pas dermatologu taip pat sako, oi, cia nuo maisto, tyrimams isleido daug pinigu, kol issiaiskino, kad niekam nealergiska, tada jau sako, cia Jums nerviniu pagrindu biggrin.gif , bet sake atsitaikiau krema ir viskas per laika susitvarke smile.gif, as vistiek kaltinciau ta losijona, beje, Jus tam kitam dermatologui minejote apie ta losijona? sakete, kad Jums anas gydytojas deagnozavo acne?  g.gif apie elidel siam daktarui neuzsiminete? Bet del sventos ramybes galite issitirt, gal tikrai kam alergiska  g.gif nebepamenu, o Jus sakete Jums niezti tos vieteles?

O as pati, grizau is poliklinikos patenkinta, kai nuejau rezultatu, tai tiesiu taikymu i ligonine pagulde  biggrin.gif bet nieko, jau beveik patvarkyta, vakar isleido  biggrin.gif

o kokiu rezultatu ejot ? jo sakiau, del to losjono, sake kad gali but jog oda nudegino, bet tipo jai cia panasu i maisto alergija. tai va butent, jei tie testai butu pigesni pasidaryciau, bet pavalgius, nei as paraustu, nei mane isberia, na nieko tiesiog.tik ta deme, niezti man ja kartais. ir as manau kad jeigu mane bertu tai visa, o cia tik ta vieta kur deme ir aplink ja. pasitepiau tuo cutivate, tai matosi kad pagerejimas yra, vakare dar isgersiu tu jos paskirtu zyrtec, nes internete paskaiciau kad alergologai visad is pradziu sita skiria, jei nepadeda tada jau kitka, nes jau buvau sumascius eit pas alergologa.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 15:21)
o kokiu rezultatu ejot ? jo sakiau, del to losjono, sake kad gali but jog oda nudegino, bet tipo jai cia panasu i maisto alergija. tai va butent, jei tie testai butu pigesni pasidaryciau, bet pavalgius, nei as paraustu, nei mane isberia, na nieko tiesiog.tik ta deme, niezti man ja kartais. ir as manau kad jeigu mane bertu tai visa, o cia tik ta vieta kur deme ir aplink ja. pasitepiau tuo cutivate, tai matosi kad pagerejimas yra, vakare dar isgersiu tu jos paskirtu zyrtec, nes internete paskaiciau kad alergologai visad is pradziu sita skiria, jei nepadeda tada jau kitka, nes jau buvau sumascius eit pas alergologa.

Nu tai tikekimes, gal pades Jums tas tepaliukas mirksiukas.gif , ai, tyrimus, tai profilaktiskai dariausi, pasirodo organizme kalio ir magnio kritiniai kiekiai, del to ir sirdele nukencia, kai isvardino simptomus, tai pasirodo visus ir jauciau, taciau buvau su jais susigyvenusi ir galvojau, kad taip turi but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 12:44)
bet negi alergija maistui pasireiskia tik vienoj vietoj ? toj demej ? nes kitur man nieko nera, viskas aplink ta deme, ir toj demej. netgi kitoj veido pusej nieko nera, nes nera demes..

o negalit nufotkint ta deme? g.gif kad kuo geriau matytusi

QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 12:50)
nu tai kad as jai ir sakau, kiek esu skaicius kad perioralinis tai nereiskia kad rozine, ir ta pati sako alergologe, o ji ne, cia kraujagysliu liga ir dar sako: Jus mano zinias internetu tikrinat?  lotuliukas.gif

nors ir neteisinga diagnoze, nenusileis del savo isdidumo doh.gif

QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 13:53)
Na, as manau jai butu nuo maisto, tai kaitimas turetu prasideti butent suvalgius alergeno...tada reikia sekti ko suvalgius pasireiskia simptomai g.gif aisku, galima pasidaryt issamu testa kokiem produktam alergiska, bet kiek esu girdejusi, kad sie testai nera pigus apie 500 Lt (ar as klystu? g.gif ), mano mamaos kolegei taip pat kaisdavo zandai, nuleke i Klaipeda pas dermatologu taip pat sako, oi, cia nuo maisto, tyrimams isleido daug pinigu, kol issiaiskino, kad niekam nealergiska, tada jau sako, cia Jums nerviniu pagrindu biggrin.gif , bet sake atsitaikiau krema ir viskas per laika susitvarke smile.gif

O as pati, grizau is poliklinikos patenkinta, kai nuejau rezultatu, tai tiesiu taikymu i ligonine pagulde  biggrin.gif bet nieko, jau beveik patvarkyta, vakar isleido  biggrin.gif

ir man sake, kad nervu pagrindu...del psichologiniu problemu..bet as visvien manau yra kazkas kas plecia tas kraujagysles, nes as jau nauju paraudusiu vieteliu matau g.gif

Jei kas nors, kur nors isskaitys nuo ko jos pleciasi, nuo kokiu medziagu organizme ar blogu funkciju kokiu nors organu, parasykit prasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 15:51)
o negalit nufotkint ta deme?  g.gif  kad kuo geriau matytusi

neina normaliai nufotkinti, nes kai nufotkinu, tai susilieja su veidu ir nera ji pastebima.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 14:35)
1. Zyrtec tabletes, paskaicius apie jas tai cia kvepavimo takus veikiantys antialerginiai vaistai, liepe gerti 10dienu po viena tablete............ tai kokio velnio ji man ta hormonini tepala tokio stiprumo israse, kodel negalejo advantano ar laticort israsyti kai jie yra silpnesni.
as isvis sokiruota, nezinau ka man daryt,nes ta deme man plinta ir baisiai plinta, jauciu teks pirkt man ta cutivate.

pala, aši zyrteka gėriau nuo alergijos- nesibaigiančios slogos...
nu čia mano viso gyvenimo draugė. ir jis nieko man nepadėjo.

pasidariau tyrimus maistui ir įkvepiamiems, iš kraujo, ir ką...
įkvepiamų gyvas velnias - nuo jų nepabėgsi, o maistui TIK soja ir jos produktai...
pyzdiec galvoju.... juk sojos tą ššššššššš į visur kiša verysad.gif nu nėr gyvenimo sad.gif

QUOTE(begike @ 2010 04 13, 16:49)
Sveikos  smile.gif 
Na va, as dar pastebejau pleiskanojancia oda palei plauku linija, konkreciau prie smilkiniu  doh.gif

man tas pac doh.gif doh.gif
bet aš nėščia, tai čia nenuostabu tokie bardakai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 14, 19:25)
pala, aši zyrteka gėriau nuo alergijos- nesibaigiančios slogos...
nu čia mano viso gyvenimo draugė. ir jis nieko man nepadėjo.

pasidariau tyrimus maistui ir įkvepiamiems, iš kraujo, ir ką...
įkvepiamų gyvas velnias - nuo jų nepabėgsi, o maistui TIK soja ir jos produktai...
pyzdiec galvoju.... juk sojos tą ššššššššš į visur kiša verysad.gif  nu nėr gyvenimo sad.gif
man tas pac doh.gif  doh.gif
bet aš nėščia, tai čia nenuostabu tokie bardakai doh.gif

kiek mokejai uz tyrimus ? o kas liecia zyrtec, tai internete skaiciau kad daug kam juos israso nuo alergijos maistui, tipo daugeliui padeda, nu ziuresiu kaip man bus.
Atsakyti