Na va, as dar pastebejau pleiskanojancia oda palei plauku linija, konkreciau prie smilkiniu nesiaubingai, bet matosi Kas diena naujiena
QUOTE(pingvinka @ 2010 04 13, 07:36)
as naudoju nors poveikio ir jokio, bet kazkiek pamaskuoja (bent pirmai dienos pusei, nes pudru nenaudoju) ir gerai pasiskirsto (nelieka zaliu dryziu)...
mane domina ar yra ten parfumo? Ar neerzina odos sis kremas, nuramina?
Esu bandzius kitos firmos, tai atrodo tik dar labiau ijautrina oda, nenuramina visai, nesijaucia oda komfortiskai...
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 13:35)
sveikos, na buvau siandien pas dermatologe. ji pasake kad man nera nei jokio dermatito, nei nieko. sake panasu kad nuo kazkokio maisto man alergija, del to veidas toks, ir del to ta deme atsiradus. tik man keisti jos paskirti vaistai.
1. Zyrtec tabletes, paskaicius apie jas tai cia kvepavimo takus veikiantys antialerginiai vaistai, liepe gerti 10dienu po viena tablete.
2. Cutivate tepalas. ziauriai nustebau ji pamacius, aiskina kad man nieko nera, bet skiria cutivate, pati stipriausia. tai po velniu jeigu man tik alergija nuo maisto, tai kokio velnio ji man ta hormonini tepala tokio stiprumo israse, kodel negalejo advantano ar laticort israsyti kai jie yra silpnesni.
as isvis sokiruota, nezinau ka man daryt,nes ta deme man plinta ir baisiai plinta, jauciu teks pirkt man ta cutivate.
1. Zyrtec tabletes, paskaicius apie jas tai cia kvepavimo takus veikiantys antialerginiai vaistai, liepe gerti 10dienu po viena tablete.
2. Cutivate tepalas. ziauriai nustebau ji pamacius, aiskina kad man nieko nera, bet skiria cutivate, pati stipriausia. tai po velniu jeigu man tik alergija nuo maisto, tai kokio velnio ji man ta hormonini tepala tokio stiprumo israse, kodel negalejo advantano ar laticort israsyti kai jie yra silpnesni.
as isvis sokiruota, nezinau ka man daryt,nes ta deme man plinta ir baisiai plinta, jauciu teks pirkt man ta cutivate.
As siulyciau nuodugniai issitirti alergija ir aisku ismesti ta dalyka is gyvenimo ir pagerti tabletytes, o veidui netepciau hormoninio, hipoalergine kosmetika panaudociau. Jei tai alergija, be hormoniniu tepalu, su antihistaminiais vaistais ir produkto isbraukimo is raciono, oda pati susitvarkys.
Tik kaip jum sake alergologe, kad cia ne alerginis berimas Blin, jie patys nieko nezino
Ir dar, kuri laika pasekit ka valgot, uzsirasykit (as taip dariau), pasilaikykit ale tokios dietos, gal paciai pavyks rasti priezasti.