Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

Sveikos smile.gif
Na va, as dar pastebejau pleiskanojancia oda palei plauku linija, konkreciau prie smilkiniu doh.gif nesiaubingai, bet matosi doh.gif Kas diena naujiena lotuliukas.gif

QUOTE(pingvinka @ 2010 04 13, 07:36)
as naudoju smile.gif nors poveikio ir jokio, bet kazkiek pamaskuoja (bent pirmai dienos pusei, nes pudru nenaudoju) ir gerai pasiskirsto (nelieka zaliu dryziu)...

mane domina ar yra ten parfumo? Ar neerzina odos sis kremas, nuramina?
Esu bandzius kitos firmos, tai atrodo tik dar labiau ijautrina oda, nenuramina visai, nesijaucia oda komfortiskai...

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 13:35)
sveikos, na buvau siandien pas dermatologe. ji pasake kad man nera nei jokio dermatito, nei nieko. sake panasu kad nuo kazkokio maisto man alergija, del to veidas toks, ir del to ta deme atsiradus. tik man keisti jos paskirti vaistai.
1. Zyrtec tabletes, paskaicius apie jas tai cia kvepavimo takus veikiantys antialerginiai vaistai, liepe gerti 10dienu po viena tablete.
2. Cutivate tepalas. ziauriai nustebau ji pamacius, aiskina kad man nieko nera, bet skiria cutivate, pati stipriausia. tai po velniu jeigu man tik alergija nuo maisto, tai kokio velnio ji man ta hormonini tepala tokio stiprumo israse, kodel negalejo advantano ar laticort israsyti kai jie yra silpnesni.
as isvis sokiruota, nezinau ka man daryt,nes ta deme man plinta ir baisiai plinta, jauciu teks pirkt man ta cutivate.

As siulyciau nuodugniai issitirti alergija ir aisku ismesti ta dalyka is gyvenimo ir pagerti tabletytes, o veidui netepciau hormoninio, hipoalergine kosmetika panaudociau. Jei tai alergija, be hormoniniu tepalu, su antihistaminiais vaistais ir produkto isbraukimo is raciono, oda pati susitvarkys.
Tik kaip jum sake alergologe, kad cia ne alerginis berimas unsure.gif Blin, jie patys nieko nezino doh.gif
Ir dar, kuri laika pasekit ka valgot, uzsirasykit (as taip dariau), pasilaikykit ale tokios dietos, gal paciai pavyks rasti priezasti.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 13, 15:49)
Sveikos  smile.gif 
Na va, as dar pastebejau pleiskanojancia oda palei plauku linija, konkreciau prie smilkiniu  doh.gif  nesiaubingai, bet matosi  doh.gif  Kas diena naujiena  lotuliukas.gif
As siulyciau nuodugniai issitirti alergija ir aisku ismesti ta dalyka is gyvenimo ir pagerti tabletytes, o veidui netepciau hormoninio, hipoalergine kosmetika panaudociau. Jei tai alergija, be hormoniniu tepalu, su antihistaminiais vaistais ir produkto isbraukimo is raciono, oda pati susitvarkys.
Tik kaip jum sake alergologe, kad cia ne alerginis berimas  unsure.gif  Blin, jie patys nieko nezino  doh.gif 
Ir dar, kuri laika pasekit ka valgot, uzsirasykit (as taip dariau), pasilaikykit ale tokios dietos, gal paciai pavyks rasti priezasti.

jeigu pleiskanoja palei plauku linija tai seboreja, sita tai tikrai zinau. o kas liecia mane, tai tu manai pades man tos pabletes zyrtec ? as kazko labai abejoju, nes nepanasu man i jokia cia maisto alergija. tie zyrtec isvis naudojami nosies ir akiu nemaloniem pojuciam sumazinti kuriuos ten sukelia alergija kazkam, pas mane nieko panasaus net nera. nenoriu as labai to hormoninio, bet man ta deme plinta, ir as bijau kad man viso veido neuzkrestu. kas liecia maista, valgau viska ta pati ka ir n metu, nieko naujo.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 16:50)
1. jeigu pleiskanoja palei plauku linija tai seboreja, sita tai tikrai zinau.

2. o kas liecia mane, tai tu manai pades man tos pabletes zyrtec ? as kazko labai abejoju, nes nepanasu man i jokia cia maisto alergija. tie zyrtec isvis naudojami nosies ir akiu nemaloniem pojuciam sumazinti kuriuos ten sukelia alergija kazkam, pas mane nieko panasaus net nera.

3. nenoriu as labai to hormoninio, bet man ta deme plinta, ir as bijau kad man viso veido neuzkrestu. kas liecia maista, valgau viska ta pati ka ir n metu, nieko naujo.

1. naudoju ir naudojau sampunus nuo pleiskanu, panaikindavo, o dabar nenaikina...tik perplaunu paprastu sampunu ir sakes, o gydomuju kas karta gi negaliu naudot..

2. Nesvarbu realiai kas sukelia alergija, antihistamininiai ir yra antihistamininiai. Pabandyk pradziai Claritine, ziuresi ar apmazes

3. Alergija gali issivystyti bet kokiame amziuje ir netgi tam produktui, kuri anksciau toleravai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 13, 17:11)
1. naudoju ir naudojau sampunus nuo pleiskanu, panaikindavo, o dabar nenaikina...tik perplaunu paprastu sampunu ir sakes, o gydomuju kas karta gi negaliu naudot..

2. Nesvarbu realiai kas sukelia alergija, antihistamininiai ir yra antihistamininiai. Pabandyk pradziai Claritine, ziuresi ar apmazes

3. Alergija gali issivystyti bet kokiame amziuje ir netgi tam produktui, kuri anksciau toleravai  mirksiukas.gif

na pabandysiu as tuos vaistus kur ji man israse, ziuresiu. bet man blogai kad ji i viena recepta israse abu, ir tas tabletes ir ta tepala, tai turiu tik viena pirkt, arba abu...mane nervina jei bus man alergija nuo maisto tai eina sau...
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 19:35)
na pabandysiu as tuos vaistus kur ji man israse, ziuresiu. bet man blogai kad ji i viena recepta israse abu, ir tas tabletes ir ta tepala, tai turiu tik viena pirkt, arba abu...mane nervina jei bus man alergija nuo maisto tai eina sau...

Man tai vistiek atrodo, kad jokia Jums alergija, cia nuo to losijono, nudegino oda, per daug jau didelis sutapimas, kad butent po jo naudojimo pradejo raudonuot...manau to hormoninio tepalo tikrai nenaudokite schmoll.gif tik kame reikalas, kad plinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 15:55)
o azuolyno vaistinej tikrai paradineja elideli po maziau g ?

Nezinau ar tikrai jei ne klystu tai Adnireja sake ligtai Man ir idomu ar parduoda g ?
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 04 13, 20:40)
Man tai vistiek atrodo, kad jokia Jums alergija, cia nuo to losijono, nudegino oda, per daug jau didelis sutapimas, kad butent po jo naudojimo pradejo raudonuot...manau to hormoninio tepalo tikrai nenaudokite  schmoll.gif tik kame reikalas, kad plinta g.gif

na va as irgi taip manau, nes viskas prasidejo butent ji vartojant. bet tai ka daryt tada ? laukt kol isplis ji man ? as negaliu laukt, nes akyse dideja,. pirksiu snd as ta tepala,. ir tepsiu tik ta demele, gal isnyks.
Atsakyti
Sveikos, žiūriu temikė atsigavo thumbup.gif
pas mane yra išsiplėte kapiliarai, ganėtinai gerai amtosi ant zanduku ir nosies senelių doh.gif Ko tik nesu išbandzius šiai bėdai mažinti doh.gif blink.gif niekas taip gerai man raudonumo nemaskuoja, kaip Eucerin kremas skirtas raustančiai odai, jis toksai žalias, va pabundu ryte raudona, tai patepu paprasto jautriai odai skirto kremo ir po kelių minučiu šito eucerino patepu (nes kakžkodėl vieną jį naudojant man džiovina odelę g.gif ) tikrai labai gerai man nuima raudonuma, net tokia pabalusi atrodau thumbup.gif man tai patinka, aišku kapiliarų jis man nenaikina (nors sako kad po 3 mėn. naudojimo turėtų sumažėti) schmoll.gif
tad dabar jau kaip kažkuri ir minėjo taupausi pinigėlius lazeriniui šalinimui, bet aš gundausi tai daryti Baltijos ir Amerikos klinijkoje, nes tenai pora pažystamų darėsi ir liko labai patenkintos va jau metai laiko praėjo ir jokių naujų kapiliarų joms bent jau kolkas neišlindo ir sakė tikrai jei kada išlys dar kartą darysis, nei pirks kremus į kuriuos tik pinigai į balą yra išmetami mirksiukas.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 15:35)

as isvis sokiruota, nezinau ka man daryt,nes ta deme man plinta ir baisiai plinta, jauciu teks pirkt man ta cutivate.

cutivite vaistukus naudoju ir aš nes biški turiu pserioze pasireiškiančą ant veido, tai patepu tas vieteles keleta dieneliu ir dar kazkoki vaistineje padaro tepaliuka ir vediukas nepaisant kapiliaru pagražėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 07:20)
na va as irgi taip manau, nes viskas prasidejo butent ji vartojant. bet tai ka daryt tada ? laukt kol isplis ji man ? as negaliu laukt, nes akyse dideja,. pirksiu snd as ta tepala,. ir tepsiu tik ta demele, gal isnyks.

Tai ta hormonini tepaliuka pirksite? as manau, kad jis is pradziu tai pades...kiek esu skaiciusi, tai ju poveikiai laikini, is pradziu gerai, o paskui vel tas pats (pati nesu vartojusi, tai aisku tiksliai ir nzn, tik kai man buvo dermatitas, tai daktaras iskart israse hormonini tepala, as jam pasakiau, kad galit net nerasyt, tokio tikrai netepsiu ant veido, tada israse elidel ir vitella, kurie padejo, nors jais reikejo ilgiau pasitepliot...), bet gal jei patepliosit tik kokia savaitele, tai gal nieko baisaus ir neatsitiks g.gif man baisu, kad tik neisiplonintumet odeles, nes minejote, kad jis stiprus, na, bet savaitele gal ir galite pameginti (tikiuosi nera labai brangus smile.gif ). Zinokit pazeista oda ne taip lengva atstatyt, cia gali prireikti pusmecio, o gal ir meteliu ir ne vienu...paprastas pvz. as plaukdama baidaremis nusitryniau ant pirstu pusles, tai buvo birzelio menesi, o raudonos demeles dar neisblukusios iki siol, arba pvz. mano mana sake buvo nusalusi zandus, tai kokius 3 metus vaiksciojo melynais zandais, o dabar oda nepriekaistinga, cia ilgi procesai, bent jau as taip isivaizduoju, kad reikia kantrybes, naudoti ivairias priemones raminancias oda, mazinancias raudoni, skatinancias jos atsinaujinima, gijima...o jei kapiliariukai, tai pasisalinsite su lazeriu mirksiukas.gif aisku, paguodos tame mazai...bet reikia kantrybes...tik nesuprantu kodel plinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 10:51)
Tai ta hormonini tepaliuka pirksite? as manau, kad jis is pradziu tai pades...kiek esu skaiciusi, tai ju poveikiai laikini, is pradziu gerai, o paskui vel tas pats (pati nesu vartojusi, tai aisku tiksliai ir nzn, tik kai man buvo dermatitas, tai daktaras iskart israse hormonini tepala, as jam pasakiau, kad galit net nerasyt, tokio tikrai netepsiu ant veido, tada israse elidel ir vitella, kurie padejo, nors jais reikejo ilgiau pasitepliot...), bet gal jei patepliosit tik kokia savaitele, tai gal nieko baisaus ir neatsitiks  g.gif man baisu, kad tik neisiplonintumet odeles, nes minejote, kad jis stiprus, na, bet savaitele gal ir galite pameginti (tikiuosi nera labai brangus smile.gif ). Zinokit pazeista oda ne taip lengva atstatyt, cia gali prireikti pusmecio, o gal ir meteliu ir ne vienu...paprastas pvz. as plaukdama baidaremis nusitryniau ant pirstu pusles, tai buvo birzelio menesi, o raudonos demeles dar neisblukusios iki siol, arba pvz. mano mana sake buvo nusalusi zandus, tai kokius 3 metus vaiksciojo melynais zandais, o dabar oda nepriekaistinga, cia ilgi procesai, bent jau as taip isivaizduoju, kad reikia kantrybes, naudoti ivairias priemones raminancias oda, mazinancias raudoni, skatinancias jos atsinaujinima, gijima...o jei kapiliariukai, tai pasisalinsite su lazeriu  mirksiukas.gif aisku, paguodos tame mazai...bet reikia kantrybes...tik nesuprantu kodel plinta g.gif

dekui uz palaikyma ir patarimus. jo jau as ji nusipirkau, ir tas tabletes nusipirkau kur israse. man paguoda ta jog ta deme yra ne ant skruostu(nes ten man ypac oda raudonuoja), o ji sone veido, tai gal labai neisplonins, na as juo nezadu ilgai teptis, nors ji man sake tept 10dienu, bet max savaite tepsiu. o kodel ji plinta as nzn, gal koks uzdegimas, net neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2010 04 14, 08:52)
cutivite vaistukus naudoju ir aš nes biški turiu pserioze pasireiškiančą ant veido, tai patepu tas vieteles keleta dieneliu ir dar kazkoki vaistineje padaro tepaliuka ir vediukas nepaisant kapiliaru pagražėja  thumbup.gif

o po kiek laiko pasimato cutivate poveikis ?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 13, 18:35)

man kaip tik atrodo geriau, kai nuo maisto alergija, pasidarai tyrimus, ismeti produkta ir gyveni gyvenima grazia sveika oda. O cia kai visokie dermatitai neaisku nuo ko ir ka daryt, man atrodo daug blogiau.

QUOTE(Nesė @ 2010 04 13, 20:40)
Man tai vistiek atrodo, kad jokia Jums alergija, cia nuo to losijono, nudegino oda, per daug jau didelis sutapimas, kad butent po jo naudojimo pradejo raudonuot...manau to hormoninio tepalo tikrai nenaudokite  schmoll.gif tik kame reikalas, kad plinta g.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 14, 06:20)

nesutinku su jumis. Jei butu buve nuo losjono, deme neturetu plisti. Cia sutapimas gali buti
QUOTE(mažulė @ 2010 04 14, 08:52)
Sveikos, žiūriu temikė atsigavo  thumbup.gif
pas mane yra išsiplėte kapiliarai, ganėtinai gerai  amtosi ant zanduku ir nosies senelių doh.gif  Ko tik nesu išbandzius šiai bėdai mažinti doh.gif  blink.gif  niekas taip gerai man raudonumo nemaskuoja, kaip Eucerin kremas skirtas raustančiai odai, jis toksai žalias, va pabundu ryte raudona, tai patepu paprasto jautriai odai skirto kremo ir po kelių minučiu šito eucerino patepu (nes kakžkodėl vieną jį naudojant man džiovina odelę g.gif )  tikrai labai gerai man nuima raudonuma, net tokia pabalusi atrodau thumbup.gif  man tai patinka, aišku kapiliarų jis man nenaikina (nors sako kad po 3 mėn. naudojimo turėtų sumažėti) schmoll.gif
tad dabar jau kaip kažkuri ir minėjo taupausi pinigėlius lazeriniui šalinimui, bet aš gundausi tai daryti Baltijos ir Amerikos klinijkoje, nes tenai pora pažystamų darėsi ir liko labai patenkintos va jau metai laiko praėjo ir jokių naujų kapiliarų joms bent jau kolkas neišlindo ir sakė tikrai jei kada išlys dar kartą darysis, nei pirks kremus į kuriuos tik pinigai į balą yra išmetami mirksiukas.gif
cutivite vaistukus naudoju ir aš nes biški turiu pserioze pasireiškiančą ant veido, tai patepu tas vieteles keleta dieneliu ir dar kazkoki vaistineje padaro tepaliuka ir vediukas nepaisant kapiliaru pagražėja  thumbup.gif

sudomino mane Eucerin'as bigsmile.gif o jisai su spf?
Ir koki kita kremuka naudojat? 4u.gif
Pazistami daresi IPL proceduras? as irgi noreciau..

QUOTE(Nesė @ 2010 04 14, 10:51)
pvz. as plaukdama baidaremis nusitryniau ant pirstu pusles, tai buvo birzelio menesi, o raudonos demeles dar neisblukusios iki siol, arba pvz. mano mana sake buvo nusalusi zandus, tai kokius 3 metus vaiksciojo melynais zandais, o dabar oda nepriekaistinga, cia ilgi procesai, bent jau as taip isivaizduoju, kad reikia kantrybes, naudoti ivairias priemones raminancias oda, mazinancias raudoni, skatinancias jos atsinaujinima, gijima...o jei kapiliariukai, tai pasisalinsite su lazeriu  mirksiukas.gif aisku, paguodos tame mazai...bet reikia kantrybes...tik nesuprantu kodel plinta g.gif

as irgi buvau nusitrynus koju pirstus i per ankstus batus, siaubas, gal pora metu matesi nutrynimai doh.gif
Atsakyti