Įkraunama...
Įkraunama...

Raustanti veido oda, išsiplėtę kapiliarai

QUOTE(pingvinka @ 2010 04 12, 14:31)
o kiek jos kainuoja?kur atliekate pati? ir kiek tas poveikis tesiasi? smile.gif

negaliu pasakyti, pati nesidarau, laukiu rudens ir pinigeliu prasimanyt, kad kapitaliai tam reikalui skirti. Pasiskaitykit internete, Sugiharos g. daro tokias proceduras: www.sugihara.lt

QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 14:59)
Labai prasau atsiliepti tas, kurios gere antibiotikus, kokius buvo jums israse ir kiek laiko teko gerti, ar iskarto atsinaujino berimai nustojus vartoti? O gal visai nebebere?
Bijau tetraciklino, nes girdejau kad nuo jo dantys tamsus pasidaro  g.gif
Ryt vaziuosiu pas gydytoja, nes dar pora kartu pabandziau uztepti mertonadazoli, rezultatas kraupus, aplink lupas baisiai isberte o ir ant nosies sparnu atsirado  doh.gif  vienzo kyla i virsu  verysad.gif
Beje, perskaiciau kad perioralinis dermatytas labai daznai buna kaip pasekmes po hormoniniu prieparatu, kuriu teko labai daug suvartoti  verysad.gif

as geriau doksiciklina, po puse tabletes 20 d. Nu tai ka as zinau. Nuejus pas gydytoja, ji pasake, kad oda luygesne pasidare, o as nieko nejauciu, bet va siandien pastebejau berimelius ir supratau apie ka ji kalbejo. Bet pas mane ne spuogai, o mazulyciai taskeliai, su balsvom virsunelem tose vietose, kur kapiliarai matosi, cia matyt kapiliarai jau trukineja verysad.gif Kai lieciu veida, jauciasi nelygumai verysad.gif

QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 16:59)
Kas gali pasakyti apie iwostin linija ten yra kremas kaskoks zalias kur maskuoja raudoni ir ka daryti kad labai sausa oda riebinamo kremo bijau nes vel isbers O dabar negaliu net vitellos pasitepti nes ji kaip dantu pasta lieka ant veido ir nuo saules kremas voliojasi ant veido ka daryti doh.gif

ir man saules kremas voliojasi doh.gif viena diena ziuriu, kazkokie kaip pleiskanojantys zandai, bet cia jauciu nuo apsauginio kremo, nes nenusiplauna jisai normaliai doh.gif Cia taip buna, kai didele labai apsauga, pabandykit mazesne mirksiukas.gif
O del riebaus kremo, tai bandykit drekinanti, o ne maitinanti man riebus irgi netinka schmoll.gif
Siandien truputi saules gavo veidas ir karsta is vidaus pasidare blink.gif nesuprantu kas darosi verysad.gif

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 12, 18:08)
as siandien sauluteje ilgai buvau, beveik visa diena, veidukas isvis nebuvo raudonas, taip dziaugiuosi, super man tas snesibio AR, tik man labai veida niezti, ypac kakta, prie antakiu, ir veido sonuose prie plauku. siandien net nakti nuo niezejimo pabudau. man cia jauciu kazkoks uzdegimas, del to ir yra tos raudonos demeles, ir niezti.

pala pala, niezti veida prie antakiu..demeles yra? prie antakiu ar tik niezulys? Pleiskanoja oda? Sausa ar i riebuma?
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 12, 20:39)
per nėštumą kaip ranka nuima rolleyes.gif
po gimdymo prasidės vėl  verysad.gif  niekas nepadėjo anąkart ir šįkar jaučiu bus tas pac..... dermatologė sakė kad turiu kažkada išaugt sad.gif ale kada? sako kitas iki 35m beria, nu tai va....
dabar lygu gražu kaip kūdikis, na neskaitant paraudusios odos.
naudoju Actipur toninį kremą - super, nuo jo apie 50% sumažėjo bėrimas.
pradėjau po pirmo sūnaus gimimo, nes taip išvarė  doh.gif  kad bijojau į save žiūrėt, dar kažkokį su rūgštim sieros toniką naudojau, čia Univ. vaistinėj patarė.

o tai kaip jusu diagnoze vadinasi? O cia tipo isaugti, kaip jaunatviniai berimai?
Atsakyti
begike
tai turbut kad ne perioralinis buvo, ane?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 20:55)
begike
tai turbut kad ne perioralinis buvo, ane?

Man ar lavinai? smile.gif Man ne. Lavina sake, kad beria + palei burna, tai gali buti ir perioralinis ir tos kitos demeles raudonos, nieztincios - kita diagnoze... Reik kad labai tiksliai aprasytu kas kaip...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 12, 21:03)
negaliu pasakyti, pati nesidarau, laukiu rudens ir pinigeliu prasimanyt, kad kapitaliai tam reikalui skirti. Pasiskaitykit internete, Sugiharos g. daro tokias proceduras: www.sugihara.lt
as geriau doksiciklina, po puse tabletes 20 d. Nu tai ka as zinau. Nuejus pas gydytoja, ji pasake, kad oda luygesne pasidare, o as nieko nejauciu, bet va siandien pastebejau berimelius ir supratau apie ka ji kalbejo. Bet pas mane ne spuogai, o mazulyciai taskeliai, su balsvom virsunelem tose vietose, kur kapiliarai matosi, cia matyt kapiliarai jau trukineja  verysad.gif Kai lieciu veida, jauciasi nelygumai  verysad.gif
ir man saules kremas voliojasi  doh.gif  viena diena ziuriu, kazkokie kaip pleiskanojantys zandai, bet cia jauciu nuo apsauginio kremo, nes nenusiplauna jisai normaliai  doh.gif  Cia taip buna, kai didele labai apsauga, pabandykit mazesne  mirksiukas.gif 
O del riebaus kremo, tai bandykit drekinanti, o ne maitinanti man riebus irgi netinka  schmoll.gif
Siandien truputi saules gavo veidas ir karsta is vidaus pasidare  blink.gif  nesuprantu kas darosi  verysad.gif
pala pala, niezti veida prie antakiu..demeles yra? prie antakiu ar tik niezulys? Pleiskanoja oda? Sausa ar i riebuma?

Nu va ir pas mane lygiai taip pat kaip tu aprasei nesuprantu kas do velnias cia puola mus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 21:28)
Nu va  ir pas mane lygiai taip pat kaip tu aprasei nesuprantu kas do velnias cia puola mus doh.gif  g.gif

neisivaizduoju doh.gif nezinau koki krema pirkt doh.gif

gal kas eucerin raustanciai odai bande?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 12, 20:55)
neisivaizduoju  doh.gif  nezinau koki krema pirkt  doh.gif 

gal kas eucerin raustanciai odai bande?

as naudoju smile.gif nors poveikio ir jokio, bet kazkiek pamaskuoja (bent pirmai dienos pusei, nes pudru nenaudoju) ir gerai pasiskirsto (nelieka zaliu dryziu)...
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 15:59)
Labai prasau atsiliepti tas, kurios gere antibiotikus, kokius buvo jums israse ir kiek laiko teko gerti, ar iskarto atsinaujino berimai nustojus vartoti? O gal visai nebebere?
Bijau tetraciklino, nes girdejau kad nuo jo dantys tamsus pasidaro  g.gif
Ryt vaziuosiu pas gydytoja, nes dar pora kartu pabandziau uztepti mertonadazoli, rezultatas kraupus, aplink lupas baisiai isberte o ir ant nosies sparnu atsirado  doh.gif  vienzo kyla i virsu  verysad.gif
Beje, perskaiciau kad perioralinis dermatytas labai daznai buna kaip pasekmes po hormoniniu prieparatu, kuriu teko labai daug suvartoti  verysad.gif

as nuo perioralinio geriau doyxsiklina (ar kaip ten jis) mėnesį laiko, mažindama dozes. Ir tepiau isbertas vietas metronidazoliu, daugiau niekio, per menesi laiko isgyjau pilnai, beveik metai laiko praejo ir kol kas ramu. O kiek laiko jus bandet metronidazoliu tept ? nes man nuo jo geret pradejo tik po poros savaiciu, pirma 1,5 saveite buvo tik blogiau.
Papildyta:
Jau kartą išmeginau Laveros apsaugini krema nuo saules (su 20SPF, vaikiškas, jautriai odai), pudra užsitepe gerai, nesiburbuliavo, balksva veida kiek padare, bet čia normalu tubut, nes mineralinis jis. Ir jis toks, zalsvos spalvos, tai kaip tik pagalvojau, kad paraudimus neblogai maskuotu smile.gif
Atsakyti
Ai nebezinau jau kokiu ššš... tepti Nuo metronadazolio man blogai buvo tepiau 3 sav doh.gif Vis del to bandysiu elidel
Atsakyti
sveikos, na buvau siandien pas dermatologe. ji pasake kad man nera nei jokio dermatito, nei nieko. sake panasu kad nuo kazkokio maisto man alergija, del to veidas toks, ir del to ta deme atsiradus. tik man keisti jos paskirti vaistai.
1. Zyrtec tabletes, paskaicius apie jas tai cia kvepavimo takus veikiantys antialerginiai vaistai, liepe gerti 10dienu po viena tablete.
2. Cutivate tepalas. ziauriai nustebau ji pamacius, aiskina kad man nieko nera, bet skiria cutivate, pati stipriausia. tai po velniu jeigu man tik alergija nuo maisto, tai kokio velnio ji man ta hormonini tepala tokio stiprumo israse, kodel negalejo advantano ar laticort israsyti kai jie yra silpnesni.
as isvis sokiruota, nezinau ka man daryt,nes ta deme man plinta ir baisiai plinta, jauciu teks pirkt man ta cutivate.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 04 13, 10:46)
as nuo perioralinio geriau doyxsiklina (ar kaip ten jis) mėnesį laiko, mažindama dozes. Ir tepiau isbertas vietas metronidazoliu, daugiau niekio, per menesi laiko isgyjau pilnai, beveik metai laiko praejo ir kol kas ramu. O kiek laiko jus bandet metronidazoliu tept ? nes man nuo jo geret pradejo tik po poros savaiciu, pirma 1,5 saveite buvo tik blogiau.
Papildyta:

as ir sav. tepiau, bet kaip isplito doh.gif baisiai, tai nustojau juo tepti, perejau ant elidel, tai kai aprimo berimas ir liko tik tokios kaip demeles, vel pradejau metronidazoli tepti, bet vel kaip pradejo berti kaip pacioje pradzioje, t.y. pulinukais maziukais, kosmaras doh.gif sian vaziuoju pas dermatologe (ta pacia) ir ziuresim ka ji patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 13, 10:35)
Ai nebezinau jau kokiu ššš... tepti Nuo metronadazolio man blogai buvo tepiau 3 sav  doh.gif Vis del to bandysiu elidel

o azuolyno vaistinej tikrai paradineja elideli po maziau g ?
Atsakyti