QUOTE(pingvinka @ 2010 04 12, 14:31)
o kiek jos kainuoja?kur atliekate pati? ir kiek tas poveikis tesiasi?
negaliu pasakyti, pati nesidarau, laukiu rudens ir pinigeliu prasimanyt, kad kapitaliai tam reikalui skirti. Pasiskaitykit internete, Sugiharos g. daro tokias proceduras: www.sugihara.lt
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 12, 14:59)
Labai prasau atsiliepti tas, kurios gere antibiotikus, kokius buvo jums israse ir kiek laiko teko gerti, ar iskarto atsinaujino berimai nustojus vartoti? O gal visai nebebere?
Bijau tetraciklino, nes girdejau kad nuo jo dantys tamsus pasidaro
Ryt vaziuosiu pas gydytoja, nes dar pora kartu pabandziau uztepti mertonadazoli, rezultatas kraupus, aplink lupas baisiai isberte o ir ant nosies sparnu atsirado vienzo kyla i virsu
Beje, perskaiciau kad perioralinis dermatytas labai daznai buna kaip pasekmes po hormoniniu prieparatu, kuriu teko labai daug suvartoti
Bijau tetraciklino, nes girdejau kad nuo jo dantys tamsus pasidaro
Ryt vaziuosiu pas gydytoja, nes dar pora kartu pabandziau uztepti mertonadazoli, rezultatas kraupus, aplink lupas baisiai isberte o ir ant nosies sparnu atsirado vienzo kyla i virsu
Beje, perskaiciau kad perioralinis dermatytas labai daznai buna kaip pasekmes po hormoniniu prieparatu, kuriu teko labai daug suvartoti
as geriau doksiciklina, po puse tabletes 20 d. Nu tai ka as zinau. Nuejus pas gydytoja, ji pasake, kad oda luygesne pasidare, o as nieko nejauciu, bet va siandien pastebejau berimelius ir supratau apie ka ji kalbejo. Bet pas mane ne spuogai, o mazulyciai taskeliai, su balsvom virsunelem tose vietose, kur kapiliarai matosi, cia matyt kapiliarai jau trukineja Kai lieciu veida, jauciasi nelygumai
QUOTE(gosas @ 2010 04 12, 16:59)
Kas gali pasakyti apie iwostin linija ten yra kremas kaskoks zalias kur maskuoja raudoni ir ka daryti kad labai sausa oda riebinamo kremo bijau nes vel isbers O dabar negaliu net vitellos pasitepti nes ji kaip dantu pasta lieka ant veido ir nuo saules kremas voliojasi ant veido ka daryti
ir man saules kremas voliojasi viena diena ziuriu, kazkokie kaip pleiskanojantys zandai, bet cia jauciu nuo apsauginio kremo, nes nenusiplauna jisai normaliai Cia taip buna, kai didele labai apsauga, pabandykit mazesne
O del riebaus kremo, tai bandykit drekinanti, o ne maitinanti man riebus irgi netinka
Siandien truputi saules gavo veidas ir karsta is vidaus pasidare nesuprantu kas darosi
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 12, 18:08)
as siandien sauluteje ilgai buvau, beveik visa diena, veidukas isvis nebuvo raudonas, taip dziaugiuosi, super man tas snesibio AR, tik man labai veida niezti, ypac kakta, prie antakiu, ir veido sonuose prie plauku. siandien net nakti nuo niezejimo pabudau. man cia jauciu kazkoks uzdegimas, del to ir yra tos raudonos demeles, ir niezti.
pala pala, niezti veida prie antakiu..demeles yra? prie antakiu ar tik niezulys? Pleiskanoja oda? Sausa ar i riebuma?